KERESÉS search-close

forgalom

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "forgalom"

Elviselhetetlen a forgalom Környén

Ablakot se tudnak már nyitni, elviselhetetlenül nagy forgalomra panaszkodnak a környeiek. A 4700 fős falun naponta 16 ezer jármű robog át, csúcsidőben egy rövid táv megtétele is negyven percig tart. A helyiek ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek. Több mint hatezren kérik, hogy épüljön elkerülő út, amit a polgármester szerint már több mint egy évtizede megígértek nekik.

Sonkáért és tojásért is sorok kígyóztak

Az év egyik legforgalmasabb napjára sikerült a szombati az üzletekben, mert annyian hagyták az utolsó pillanatra a húsvét előtti bevásárlást. Sonkáért és tojásért is sorok kígyóztak. A Kereskedelmi Szövetség úgy számol, 5 százalékkal többet vásároltunk idén húsvétra, mint tavaly. A zöldségeket és a kenyeret lényegesen drágábban, a tojást viszont olcsóbban adták, mint egy éve.

Tömeg a boltokban húsvét előtt

Tömeg a boltokban - a kereskedelmi szövetség szerint nagyobb lesz az idei húsvéti forgalom, mint tavaly. A négy napos hosszú hétvégén a legtöbb bolt csak szombaton lesz nyitva, ezért már ma is rengetegen vásároltak. És mivel sokan utaznak az ünnep alatt, nagyobb forgalomra kell számítani az utakon és a pályaudvarokon is.

NEM MINDENNAPI: Hatalmas szarvas ugrott át az autó előtt

Elképesztő felvételt vett videóra egy autós még márciusban, a 3-as úton. A kocsi fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy jól megtermett szarvas átugrott az autó előtt. Az egész 2 másodperc alatt zajlott le, az állat szerencsésen átért a túloldalra. Kész csoda, hogy nem történt baleset. Videó forrása: vezess.hu

Járna a zajfal, de nincs rá pénz

Sokszor egymás szavát is alig hallják, olyan hangos az M7-es autópálya forgalma. Évek óta erre panaszkodnak a lakók Szabadbattyánban. A településen átvezető sztráda mellé ugyanis nem épült zajvédő fal. A Magyar Közút türelmet kér a lakóktól, ugyanis egyelőre nincs pénzük erre.

HAJMERESZTŐ MANŐVEREK: Másodpercekre a tragédiától

Összegyűjtöttük az utóbbi hónapok legelképesztőbb autós manővereit. A legtöbb esetben csak pár másodpercen vagy centin múlott, hogy sikerült elkerülni az ütközést. Kezdjük a legfrissebbekkel… 

Nem mindenki örül a körforgalomnak

A gyorsabb haladás miatt építették, az itt közlekedők többsége szerint viszont lassítja a forgalmat a decemberben elkészült két körforgalom Veszprém belvárosában. A korábbi lámpás kereszteződések helyére került duplasávos körforgalmak több mint 460 millió forintos uniós támogatásból épültek.

Két hónapja szenvednek a zajtól Budatétényben

Kis kertvárosi utcákon át kerülnek az autók és a buszok Budatétényben. Egy forgalmas utat ugyanis csőtörés miatt le kellett zárni. A lakók szerint a kerülőútvonalként használt utcákban sok helyen már a burkolat is megsüllyedt, a buszok késő estig közlekednek. A Fővárosi Vízműveknél egyelőre nem tudták megmondani, mikor javíthatják ki a csőtörést.

A forgalommal szemben hajtott egy autós Abdán

A forgalommal szemben, a leállósávon közlekedett egy autós a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán. Mindezt egy másik autós fedélzeti kamerája rögzítette. Valószínűleg időt akart spórolni a szabálytalansággal.

Nem kell kitiltani a forgalmat a Lánchídról

Nem kell kitiltani a forgalmat a Lánchídról, annak ellenére, hogy rossz állapotban van - ezt írta közleményében a BKK. Hozzátették: minden nap ellenőrzik a hidat, amelynek felújítása várhatóan ősszel kezdődik. Azt nem tudni, hogy a munkák meddig tartanak, amelyeknek része az alagút és a Clark Ádám tér átépítése is. A főváros korábban 3 évet jósolt a munkálatoknak.

 

BKV busz sodort el egy kerékpárost a Boráros térnél

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten. A kerékpáros kamerája vette fel, ahogy a megállóba soroló 23-as járat felborította őt a Boráros térnél.

Autóval vontattak el egy lerobbant trolit Budapesten

Autó vontatott odébb egy lerobbant trolit Budapesten. A nem mindennapi esetről videó is készült. A troli az egyik zuglói kereszteződésben vesztegelt és feltartotta a forgalmat. Egy autóversenyző éppen arra járt és felajánlotta a segítségét, amit a troli vezetője elfogadott.

Az M0-son rohangált két kutya, a rendőrök fogták be őket

A két nagy testű kutya szerda délben futkározott a kocsik között, emiatt a forgalom is lelassult...

Több órás dugók az utakon

Alig lehet közlekedni az M1-es, az M0-ás és az M5-ös autópályákon. Pénteken este 30 kilométeres volt a dugó az M0-áson. Csütörtök óta rossz a helyzet. Hazaindultak a Nyugat–Európában dolgozó vendégmunkások. A Közútnál azt mondják a következő napokban csak átmeneti javulás várható.

 

Drónok miatt szünetel a forgalom egy brit reptéren

Drónok miatt szünetel a forgalom Nagy-Britannia második legnagyobb repterén, a Gatwicken. A leállás magyar járatokat is érint. A kényszerszünet miatt már eddig is több tízezer embernek kellett módosítania útitervét, sokan el sem indulhatnak.

Nehéz volt eljutni az iskolákba

Hatalmas dugóval indult az iskolaév első napja Budapesten. Bár a fővárosban több helyen is befejezték a felújításokat, a még folyó munkák, az eső és az iskolakezdés miatt kora reggel így is sok helyen beállt a város. Még napok kellenek ahhoz, hogy az emberek hozzászokjanak az őszi forgalomhoz.

MÁV: Nem volt veszély


szerző:
2018.07.16. 18:10
MÁV: Nem volt veszély

Elnézte a jelzőfényt a mozdonyvezető, valószínűleg ezért került egymással szembe két vonat tegnap délután a gödi vonatállomáson. A Vác felé vezető vonalon, a hétvégén vágányzár volt érvényben, mert felújították a pálya egy részét. A vonatoknak pedig a gödi állomás előtt meg kellett állniuk. A MÁV szerint nem voltak veszélyben az utasok. A forgalom viszont órákra leállt.

A hidegben alig van forgalom

Kevés a fürdőző, és alig van forgalom - erre panaszkodnak a balatoni büfések a júniushoz képest szokatlanul hűvös hétvége után. Volt, akinek szinte nulla volt a forgalma.

Nem civil rendőrautó villogott

Nem provokatív szándékkal lassították a forgalmat az autópályán – ezt reagálta a Közlekedési Hatóság arra a videóra, amit egy kamionos készített az M7-es autópályán. A felvételen az látható, amint egy kékvillogós kocsi beáll egy teherautó elé, lassításra kényszeríti a forgalmat, majd a következő lehajtónál kitereli a járművet.

Megőrülnek a reptér mellett lakók a leszálló gépektől

Rákoshegyen egy perc nyugta sincs az embereknek.Budapest 17. kerületében kevesebb, mint 300 méter alatt repülnek a gépek, ami az ott lakókat nagyon zavarja. A Liszt Ferenc Repülőtér 1-es futópályájának felújítása miatt a 2-es szolgálja ki a teljes légi forgalmat, így március közepe óta a rákoshegyiek feje felett összegyűltek az utasszállítók. Náluk pedig betelt a pohár.

Rég nem látott forgalom a Balatonon

A nyár még szinte el sem kezdődött, de a legnépszerűbb szobák 70 százaléka máris az egész szezonra elkelt, és a többi szállást is legalább 40 százalékban lefoglalták. A Szállodaszövetség szerint, aki nem lép időben, elbukhatja a tervezett nyaralását. A béremelések hatására rég nem látott forgalomra számítanak a Balatonon, miközben több vendéglős szünnapokat kénytelen bevezetni a munkaerőhiány miatt.

 

Nem kell újabb papír az autósoknak!

Félreértés volt: nem kell a forgalmi mellett tartani az autó műszaki vizsgáját igazoló papírokat. A rendőrség közölte, hogy ezt továbbra sem kérik az ellenőrzéseknél.

 

Húsvét: tömeg a boltokban

Óriási dugók az utakon, tömeg a boltokban és a piacokon. Holnap kezdődik a négynapos húsvéti hosszú hétvége, sokan halasztották az utolsó pillanatra az ünnepi sonka és tojás beszerzését.

Káosz a legforgalmasabb reptéren

Az amerikai Atlanta nemzetközi légikikötőjében több mint ezer járatot töröltek, mivel egy tűz miatt több mint 10 órán keresztül nem volt áram. A földalatti áramelosztó központban csaptak fel a lángok. Több utas is arról panaszkodott, hogy miután gépe leszállt hét órán át várakozott étlen-szomjan, és mivel kevés volt a víz, a vécét is csak korlátozottan használhatták.

Egyhavi forgalom egy nap alatt

Akár egy havi forgalmat is lebonyolíthatnak a kereskedők egyetlen nap alatt. Pénteken volt a Black Friday, vagyis a fekete péntek, amikor különleges akciókkal várják a vásárlókat - főként a webáruházak. Ilyenkor az online kereskedelemben akár tízszeresére is nőhet a forgalom, és a becslések szerint egy nap alatt 5-10 milliárd forintot költenek a vásárlók.

Mentőt akadályozott a terepjáró

Újabb szabálytalan sofőrt vettek videóra. Terepjáró fordult egy szirénázó mentő elé, ráadásul egy egyirányú utcában a forgalommal szemben.

NÉZŐI: Autósok a járdán


szerző:
2017.10.11. 18:52
NÉZŐI: Autósok a járdán

Elegük lett a környéken élőknek, videóra vették, ahogy autósok a gyalogosokat kerülgetve, a járdán közlekednek Nyíregyházán. A közeli iskola és óvoda bejáratához ugyanis nem lehet kocsival eljutni, egy kicsit gyalogolni kell az úttól.

Tragédia: forgalommal szemben hajtott fel az autópályán!

Pont ezen a napon, két éve, hogy a forgalommal szemben haladt akkor hétfő este egy autós az M1-es autópályán. Az akkor 55 éves hajdúnánási férfi Budapest irányából tartott Hegyeshalom felé, ahol több gépjárművel is karambolozott.

Parkoló autós miatt állt a busz

Elállta a busz útját! Egy megállóban parkoló autós miatt vesztegelt egy pécsi járat a forgalmas belvárosban. Kénytelen volt várni a buszsofőr, sehogy sem lehetett kikerülni az akadályt. Az egész jelenetet felvette a járat fedélzeti kamerája. A videón az látszik, hogy az autós egy üres rekeszt visz a vásárcsarnokba, majd miután végez, elhajt. A buszos szakszervezet szerint az utasokat hátráltatta legjobban az autós.

Hogyan vezessünk nagy dugóban az M7-es autópályán?

Csörgő László vezetéstechnikai szakértő megosztotta velünk, hogy véleménye szerint miért szokott mindig óriási torlódás lenni az M7-es autópályán, és elárulta, hogy milyenn szabályokat érdemes követnie az autósoknak a Balatonról hazafelé jövet.

Dugók az útlezárások miatt

Útlezárások, dugók és ingerült autósok Budapesten. A hétvégi repülős verseny miatt már pénteken zárva volt a budai és a pesti rakpart jó része, illetve a Lánchíd, emiatt az egész belvárosban alig lehetett közlekedni. A legtöbb korlátozás vasárnap estig érvényben lesz, de a rakpartok lezárt szakaszait csak hétfőn hajnalban adják vissza az autósoknak.

A sulinak vége, a dugóknak nem

Vége az iskolának, de nem szűnnek a dugók Budapesten. Több helyen is kezdődik felújítás, Budán pedig sportversenyek miatt zárták le az alsó- és a felső rakpartot. Előbbit két hónapra, utóbbit alkalmanként. Holnaptól felújítás miatt nem a teljes vonalon járnak a körúti villamosok és ez a hétvége lesz az első, amikor a Szabadság híd újra csak a gyalogosoké és a kerékpárosoké.

Mit tegyünk defekt esetén?


szerző:
2017.05.20. 13:10
Mit tegyünk defekt esetén?

Bizony előfordulhat mindenkivel az autósok rémálma. De vajon mi a teendő ilyenkor? Bizony a szabályok változtak, számos új megoldás létezik. A válaszadásban Albert Péter vezetéstechnikai oktató segít.

10 ló vágtatott el a forgalommal szemben az M6-oson

Igencsak meglepődtek az autósok hétfőn reggel az M6-os autópályán, amikor Budapest felé 10 ló vágtatott el a forgalommal szemben. Az állatok egy telephelyről szöktek el etetés előtt. Az autópályán előttük egy szirénázó rendőrautó haladt, aki a leállósávba terelte a forgalmat, amíg a jószágok elhaladtak. A lovak nagyon részét végül sikerült leterelni egy pihenőhelyre, ahol nyugodtan legelésztek a vágtázás után.

Rajzokkal a balesetek ellen

Elegük lett a lakóknak, baleseti helyszínelés rajzaival próbálják felhívni a figyelmet az áldatlan közlekedési helyzetre. Budapesten, Újlipótvárosban az utóbbi fél évben kétszer-háromszor annyi karambol történik azért, mert a rakpart lezárása miatt sokkal többen autóznak a kis utcákban. Bár egy-két intézkedés történt, a lakók szerint ez kevés.

Az ÁFA-csökkentés drágulást hozott

Lenyelték az ÁFA-csökkentést a vendéglősök. Nemhogy olcsóbbak lennének az éttermek, hanem 3%-kal drágultak, és már 2%-ot vesztettek is a forgalmukból. Mindez a statisztikai hivatal legfrissebb adataiból derül ki. A vendéglátók szövetsége a kötelező minimálbéremelésre, és a dráguló élelmiszerekre hivatkozik. A szocialisták azt mondják: a kormány hibája, hogy a fogyasztóknak nem jutott az adócsökkentésből. A Fidesz szerint azonban még korai következtetéseket levonni.

Forgalmas úton bolyongott

Volt, aki ököllel esett neki, más megrúgta azt a nőt, aki a főváros egyik legforgalmasabb útján bolyongott a járművek között. Csak a szerencsén múlt, hogy nem gázolták el. Az asszony egy busz előtt is megállt és nem engedte tovább. Ezután támadt rá néhány utas a nőre, akit végül mentő vitt el. Egy szemtanú szerint láthatóan zavart állapotban volt, nem tudta mit csinál. Az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint, ilyen esetben mindig hívjuk segítséget.

A körforgalomban vagánykodott

Fényes nappal driftelt a körforgalomban – szabálysértési eljárás indult ellene. Szombathelyen vettek videóra egy autóst, aki egy forgalmas úton hajtotta végre a manővert. Az általunk megkérdezett vezetéstechnikai oktató szerint az ilyesmi nagyon veszélyes. Mégis rendszeresen előfordul.

Tömegbaleset a sztrádán


szerző:
2017.01.11. 18:07
Tömegbaleset a sztrádán

Tömegbaleset az M6-os autópályán! Szerda reggel a fővárostól 40 kilométerre a Budapest felé tartó oldalon személykocsik, furgonok és teherautók rohantak egymásba. Hat jármű tört össze. A mentők hét embert vittek kórházba, a legsúlyosabb sérültet agyrázkódás miatt. A balesetet valószínűleg egy furgonos okozta, amikor figyelmetlenül került ki egy másik kocsit. A karambol reggel hat órakor történt, de a műszaki mentés miatt csak délben indulhatott meg a forgalom.

Mindenütt óriási volt a tömeg

Már az üzletekbe eljutni is komoly kihívás volt, hiszen hatalmas volt a forgalom a bevásárlóközpontok környékén. Több helyen rendőrök segítettek az autósoknak. A felszabaduló parkolóhelyeket pillanatok alatt elfoglalták, utána pedig sokszor hosszú percekig kellett keresgélni - főleg annak aki a bejárathoz közelebb akart állni.

Mit jelent a december és az ünnepek az üzletek számára?

Öt százalékkal is nőhet decemberben az áruházi költekezés az előző évi 954 milliárdhoz képest, ami így bőven túlszárnyalhatja az ezermilliárd forintot. Iparcikkekre, közte sok-sok elektrotechnikai ajándékra és ruhamárkára 425 milliárd forint fog elmenni.

Fennakadás két kupac homok miatt

Alig kéttalicskányi homok foglal el egy egész sávot Budapest egyik legforgalmasabb útján. Az építési anyagra a Budaörsi úton egy gyalogos felüljáró javítási munkáihoz volt szükség. A helyiek szerint azonban a munkások már hetekkel ezelőtt végeztek. A földkupac viszont maradt, vele együtt a lezárt sáv. A Budapest Közút megkeresésünkre azt írta, holnapra megnyitják a lezárt sávot.

Közeleg a karácsonyi roham


szerző:
2016.11.21. 18:21
Közeleg a karácsonyi roham

Még több mint egy hónap van karácsonyig, de a kiskereskedelemben máris nő a forgalom. Többet költünk majd, mint tavaly – mondják a szakemberek. Becslések szerint 180 milliárd forintot hagyunk az üzletekben ajándékokra és karácsonyi élelmiszerekre. Annyi pénzt, amennyiből Magyarország kétszer is megrendezhetné a 2017-es vizes világbajnokságot.

Visszaszoktunk a vasárnapi vásárlásra

Csaknem annyian vásárolnak vasárnap most, mint a boltzár előtt. Az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint pontos adatok akkor lesznek, ha nyilvánosságra hozzák az online kasszák adatait, de az áruházláncok már újra növekvő vasárnapi forgalomról számoltak be. A szocialisták szerint vissza kellene állítani a dolgozók 100 százalékos vasárnapi bérpótlékát is. A kormány előbb egyeztetne a szakmai szervezetekkel, és ősszel térnek vissza az ügyre.

Örök dilemma: várakozni és megállni tilos táblák

Hiába adtunk számot a vizsgán kresz ismereteinkről, vannak olyan szabályok, melyeket sokan hibásan tudnak, vagy egyáltalán nem tartanek be. Ilyen dilemma ez a két tábla is. A kettő közti különbséget fontos tisztázni a bírság elkerülése érdekében.

Mire jogosít fel a mozgáskorlátozott kártya?

A mozgáskorlátozott parkolóhelyek elfoglalásából sokan sportot űznek. De vajon tudják-e maguk a mozgáskorlátozottak, hogy kártyájuk a parkolóhelyeken kívül még mire használható?

Sebesség - STOP


szerző:
2016.04.23. 12:35
Sebesség - STOP

Bizony nem elég egyszer elmondani, hogy milyen fontos a sebességhatár betartása, és a maximális figyelem az országúton. Kevés az, ha rutinból vezetünk, mindig figyeljünk oda!

Óvatosan a külföldi szabálysértésekkel!

Manapság már 32 európai állam használhatja egymás rendőrségi nyilvántartását, így a külföldi szabálysértések bírsága nagyon gyorsan a postaládánkban landolhat.

KÁTYÚGALÉRIA: Így festenek a magyar utak

Sok eső esett az utóbb hetekben, a Magyra Közút szerint ezrét van annyi kátyú az országutakon és az autópályákon. Egy-egy úthiba baleset is okozhat nagyobb sebességnél, különösen éjszaka, amikor nehezebb észrevenni azokat. A főútvonalak fenntartását végző cég szerint ők mindent megtesznek, embereik folyamatosan foltozzák a lyukakat.

Szűkebb sávok miatt panaszkodnak a sofőrök

Kicentizték - panaszkodnak a buszvezetők a felújított Széll Kálmán tér miatt, szerintük keskenyebbek lettek a sávok és nehezebben férnek el buszaikkal. Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjában éppen a gyalogosok miatt szélesítették a járdákat, de a BKK szerint az új forgalmi sávok sehol nem keskenyebbek, mint máshol Budapesten.

Könnyű eltéveszteni az irányt a rakparton

Zavaros tájékoztatás a budai rakpartról. Míg két hete a Budapesti Közlekedési Központnál azt mondták, a Margit hídtól északra egyirányú lesz a rakpart, a valóságban csak két és fél kilométerre arrébb lép életbe a korlátozás. Az út addig két irányú. Nagy meglepetést okozva ezzel néhány autósnak.

Idén többet költöttünk aranyvasárnap

Leszorult az orrszőrvágó a dobogóról - idén az okostelefonhoz tartozó kütyük a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok. Rengetegen vásároltak aranyvasárnapon is, bár pontos adatok még nincsenek, a kereskedők szerint minimum 5 százalékkal nőtt a forgalom az előző évhez képest. Legjobban az online kereskedők örülhetnek: több, mint 30 %-kal többen vásárolnak rajtuk keresztül, mint tavaly.

Mikor vonhatják ki a gépjárművünket a forgalomból?

Az aki a gépjármű felelősség biztosítás díját nem fizeti meg, az jó eséllyel számíthat erre. Az önkormányzat viszont honnan értesül viszont a mi mulasztásunkról? Hogyan tarthatjuk forgalomban autónkat ezután? Nem árt, ha tudjuk ezekre a választ!

Baltával fenyegette az autósokat egy férfi a 26-os úton

Fogalmunk sincs, miért haragudott a járművekre a férfi, aki Sajószentpéter és Miskolc között a 26-os úton baltával fenyegette az elhaladó járműveket. Egyik olvasónk kis híján elgázolta az indokolatlanul dühös alakot - az autó fedélzeti kamerája rögzítette is az esetet! Kommentben tessék tippelni, mi baja lehetett a forgalommal a kabátos úriembernek!

Halálfélelmük volt a kocsiban


szerző:
2015.11.13. 18:10
Halálfélelmük volt a kocsiban

Hajszálon múlt, hogy nem történt tragédia, amikor egy autós a forgalommal szemben haladt az M60-as autópályán - értesült a Pécsma hírportál. A RTL Híradónak nyilatkozott az egyik szemtanú, akinek autója majdnem ütközött a szabálytalan járművel.

Bolt helyett piacra járnak vasárnap

Megnőtt a piacok forgalma, amióta a legtöbb bolt zárva van vasárnap. Volt olyan vidéki árusító hely, ahol még november elsején is sokan voltak. A legjobban a friss zöldség és gyümölcs fogy. Azok az áruházak, amelyek nem tarthatnak nyitva vasárnap, a korábbi napokra időzítik az akciókat, hogy ne veszítsék el a vásárlóikat.

Rengeteg volt a baleset a hétvégén

Az ünnep miatt sok helyen a szokásosnál is nagyobb a forgalom, az M3-as autópályán például Budapest felé több helyen is nagy a torlódás. Ezekben az órákban is rengetegen vannak még úton, sok baleset is történt. Jászberénynél egy férfi vesztette életét, amikor az autó, amelyben utazott, lesodródott az útról. Perbálon három fiatal ült kocsiba iszogatás után. Szinte azonnal karamboloztak, egyikük szörnyethalt, és Budapesten súlyos sérültjei vannak egy ütközésnek.

Óvatosan hétvégén a temetőben és otthon egyaránt!

A hétvégi halottak napja kapcsán több szempontból is elővigyázatosságra szeretnénk felhívni a figyelmet! Egyrészt a temetők megnövekedett forgalma miatt a tolvajok száma is megszaporodik ilyenkor, akik az őrizetlenül hagyott táskákra és értékekre utaznak. Másrészről pedig a tűzbiztonság kérdése is aktuálissá válik, ha valaki otthon gyújt gyertyát a szeretteiért, vagy éppen egy töklámpást tesz kis a kertbe, pl. az avarba, ami pillanatok alatt lángra kaphat. Így most mindkét fronton szerettünk volna tippeket, tanácsokat adni, mire érdemes odafigyelni a hétvégén! Vendégünk volt Németh Ágnes az ORFK Bűnmegelőzési Osztályának  r. alezredese, vezetője és Hajdu Márton, az OKF szóvivője.
 

Jelentősen csökkent a forgalom


szerző:
2015.10.07. 18:25
Jelentősen csökkent a forgalom

Kevesebb a vendég, nincsenek vevők. A hegyeshalmi boltokban, szépségszalonokban 30-40%-kal csökkent a forgalom a menekültválság kirobbanása óta. Csaknem egy hónapja zárva a régi határátkelő az 1-es főúton, ezért, akik Ausztriába járnak dolgozni, most az autópályán tudnak csak kijutni, így elkerülik a falut.

Nem bírta a térkő a forgalmat, harmadszor is felújították a Dob utcát

Három év alatt harmadjára újították fel teljesen a budapesti Dob utca egyik szakaszát. Az önkormányzat szerint túl nagy volt a forgalom, ezért nem bírták a 100 millióból lerakott térkövek. Ezért most egyszerűen leaszfaltozták az úttestet. A DK helyi képviselője szerint az egész konstrukció rossz volt. Az ott élők nem értik, hogy miért ragaszkodtak a térkövekhez.

Egymást érték a balesetek M1-esen

Pénteken késő délután Páty térségében ütközött össze 5 autó, két embert a mentők vittek kórházba. Győr közelében pedig ugyanekkor három baleset is történt, összesen 9 autó ütközött, négyen szenvedtek könnyű sérüléseket. A szakemberek szerint a Nyugat-Európából szabadságra hazautazó vendégmunkások miatt volt pénteken óriási a forgalom a sztrádán.

Mint egy mozgó tűzhányó


szerző:
2015.07.03. 18:41
Mint egy mozgó tűzhányó

Rémisztő esemény történt az ukrajnai Lvivben, régi nevén Lembergben. Lángokba borult egy troli, majd irányítatatlanul gurult a város egy forgalmas útján, mielött beleszaladt egy  fákkal borított épületbe. Állítólag senki nem sérült meg.

Átszállás, hosszabb utazás – felújítják a Nyugatit

10-20 perces késések voltak, de nem alakult ki káosz a Nyugati pályaudvar bezárása miatt. Hétfőn kezdődött a felújítás. Az utasoknak átszállásokkal és hosszabb menetidővel kell számolniuk. A Nyugatit naponta hatvan-hetvenezer ember használja, most a forgalmat kisebb budapesti vasútállomásokra terelik.

Rendőrautó tartotta fel a forgalmat

Ismét az autópályán, belső sávban, a megengedettnél lassabban haladó rendőrautót filmezett le az Index.hu egyik olvasója. Márciusban történt hasonló eset, akkor vizsgálatot indított a rendőrség az autót vezető rendőr ellen. A mostani felvételen az látszik, hogy a rendőrautó, bár lenne helye, nem húzódik ki a külső sávba.

Hűtőtáska, étterem vagy büfé


szerző:
2015.06.07. 18:35
Hűtőtáska, étterem vagy büfé

A Balatonnál és a Velencei-tónál is ez volt a választási lehetőség. A boltok ugyanis az első igazi nyári hétvégén is zárva tartottak. A legtöbben jóelőre felkészültek, de találkoztunk olyannal is, aki csak a boltajtóban szembesült azzal, hogy máshol kell beszereznie az ebédre valót. A büfések örültek a nagyobb forgalomnak, de szerintük ez nem a boltzárnak, hanem a jó időnek köszönhető.

Dugóban ült az útlezárások miatt?

Ha van fotója vagy videója a Putyin-látogatást miatti közlekedési káoszról, kérjük, ossza meg velünk!

Halálra gázoltak egy fiatal nőt


szerző:
2014.12.24. 18:35
Halálra gázoltak egy fiatal nőt

Egy 45 éves asszony volt a gázoló, aki néhány órával később a balesetben összetört autóval ment a rendőrségre és feladta magát. Több baleset is volt az utakon. Hódmezővásárhelynél negyed órán belül három autó csúszott ki ugyanabban a kanyarban.
 

Szabad napok, túlzsúfolt utak


szerző:
2011.10.29. 11:05
Szabad napok, túlzsúfolt utak

Útra kelt az ország. A négynapos hétvége és a halottak napja miatt a szokásosnál jóval többen vannak az utakon.

„Kispadon” a leselejtezett metrókocsik

Újabb vizsgálatokat kell elvégezni ahhoz, hogy a régi metrókocsik közül hatot újra forgalomba állítsanak.

Mégis zakatolhatnak a veterán metrók?

Nem kizárt, hogy újra forgalomba kerülhetnek azok a metrókocsik, amelyeket korukra hivatkozva állítottak le.

Pantomimesek dirigálnak az autósoknak

Pantomimesek árasztották el a venezuelai főváros egyik kerületét. A 120 művész a közlekedési kultúrát hivatott javítani.

Láthatóbbá teszik a zebrát


szerző:
2011.10.05. 19:57
Láthatóbbá teszik a zebrát

Soron kívül felújítják azt a gyalogos átkelőhelyet Nyíregyházán, ahol három diákot gázoltak el.

Gázvezetéket vágott egy munkagép

Egy munkagép az úttest mellett gázvezetéket vágott át pénteken a 48-as számú főút közelében.

Közlekedési káoszt hozott az őszi eső

Az esős, csúszós időben egymást érték a balesetek Budapesten, a reggeli csúcsforgalomban.

Tonnányi szőlővel borította be az utat

Egy személygépkocsival ütközött össze egy teherautó, melynek rakománya az útra dőlt.

Lámpa miatt veszélyesek lettek a kerülőutak

Pécs egyik legforgalmasabb helyére - egy baleset miatt - jelzőlámpát építettek, amely miatt a mellékutcákban nőtt meg a forgalom.

Dugókban ülhetjük végig az iskolakezdést

A szakember szerint idén nem bénul meg annyira a közlekedés a fővárosban, mint az elmúlt években.

Dugó gátolja a strandolást


szerző:
2011.08.27. 10:05
Dugó gátolja a strandolást

Rendkívül erős és néhol tolódik a Balaton felé vezető forgalom az M7-es autópályán.

A halálutak top 10-es listája


szerző:
2011.07.10. 16:44
A halálutak top 10-es listája

79-en haltak meg a 4-es főúton az elmúlt három év alatt. Első helyezett a halálutak között.

Leállt a helyi buszforgalom Esztergomban

Nem okozott fennakadást Esztergom életében a 200 helyi buszjárat megszüntetése.

Hídmonstrumot avattak Kínában


szerző:
2011.06.30. 11:56
Hídmonstrumot avattak Kínában

Átadták a forgalomnak világ leghosszabb tengeri hídját Kínában. A 42,4 kiloméreres átjárón naponta 30 ezer autó fog közlekedni.

Kamionok keserítik meg az életüket

A 86-os út mellett élők tömegesen indíthatnak kártérítési pereket az állam ellen.

„Országbénításra” készülnek a szakszervezetek

Forgalomlassítással megbéníthatják az egész országot június 16-án a szakszervezetek.

Betett az autópályáknak a hosszú hétvége

Sokan indultak a Balaton környékére a húsvéti hosszú ünnepek miatt, ezért az M7-es felé a déli óráktól már csak araszolni lehetett.

Vészsávval a balesetmegelőzésért

Egy internetes szavazáson több mint tízezren támogatták a leállósáv átnevezését.

Az autósoknak szükségük lesz a türelmükre

Lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Budapesten.

Fokozott ellenőrzésre készülhetnek a motorosok

A korábbi évek tragikus baleseteit elkerülendő a rendőrség jobban ellenőrzi a kétkerekűeket.

Veszteséges a befejezetlen M6-os


szerző:
2011.04.02. 18:03
Veszteséges a befejezetlen M6-os

A legkevésbé használt autópálya az M6-os. A környékbeliek arra panaszkodnak, hogy rövid útra nem érdemes ráhajtani, mert ahhoz túl drága.

Benzinsokk a fővárosban


szerző:
2011.03.12. 09:05
A lélektani határ felé drágul a benzin

Mindenkinek egyre nehezebb, szerdán újra csúcsot dönt az üzemanyagok ára.

Dugó miatt nem járnak reggel a kukásautók

A reggeli közlekedési csúcs idején hétfőtől nem járnak a kukásautók Budapest forgalmas utcáiban.

Lemond a miniszter a hóhelyzet miatt

A skóciai hóhelyzet kezelése miatt kapott negatív kritikák hatására benyújtotta lemondását Steward Stevenson közlekedési miniszter.

Megszaporodtak a halálos gázolások

Szegeden kedden reggel idős embert is halálra gázoltak, hétfőn pedig egy kecskeméti fiatalembert hagytak cserben.

Hatalmas nyüzsgés bronzvasárnap


szerző:
2010.12.05. 18:12
Hatalmas nyüzsgés bronzvasárnap

Pest megyében a bevásárlóközpontokat és környéküket a rendőrök fokozottan ellenőrzik a következő hetekben.

Kígyózó sorok a gumisoknál


szerző:
2010.11.26. 16:48
Kígyózó sorok a gumisoknál

Havazásra kell számítani a hétvégén, óriási lett a forgalom a gumisoknál.

Autós razzia Budapesten


szerző:
2010.11.22. 14:10
Autós razzia Budapesten

38 forgalomból kivont, 59 lejárt műszakis és egy lopott autót találtak.

Visszatértek a Combinók a Margit hídra

A hétfői üzemkezdettől ismét járnak a 4-es és 6-os villamosok a Margit hídon.

Becsődölhetnek a devecseri vállalkozók

A kereskedők arra panaszkodnak, hogy 60 százalékkal esett vissza a forgalmuk a település lezárása miatt.

Készülődhetnek az autósok a Margit hídra

Már november közepén megtörténhet az ideiglenes forgalomba helyezés a Margit hídon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való