Baleset-bűnügy

Forgalmas úton hajtott a kismotorjával a szökött kétéves kisfiú – anyázva szidták a segítségére siető sofőrt

rtl.hurtl.hu

2024. április 22. 15:25

A kisfiú Szombathelyen rótta az egyik forgalmas utat, a rendőrök a Facebookon találták meg a hozzátartozókat.

Megszökött otthonról egy kétéves kisfiú, és Szombathely legforgalmasabb útján hajtotta a kismotorját szombaton kora este, a Zanati út külső sávjában – írta a nyugat.hu. A lap szerint sokan elhajtottak a kicsi mellett, mire megállt egy autós.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebookon kért segítséget szombaton, hogy megtalálják a kisfiú szüleit, végül az egyik hozzátartozó látta meg a fényképet. A 112Press felvette a kapcsolatot a gyermeket megtaláló férfival, aki elmesélte, mi történt a Zanati úton.

„Sok autó elhaladt a gyerek mellett, én pedig úgy ítéltem meg, hogy veszélyben volt. Kitettem a vészvillogót, és megálltam, hogy megkérdezzem, mit csinál ott. Több közlekedő dudált, amiért akadályoztam a forgalmat, egy férfi pedig kikiabált, hogy »Mi a k… anyádat csinálsz?« Szerintem láthatták, hogy egy gyerek is van az úttesten” – mondta a kisfiú segítségére siető sofőr.

A kisfiún csak egy póló és zoknicipő volt, feltehetően több száz métert tehetett meg a forgalomban. A rátaláló sofőrnek elmondta, hogy egyedül van, de nem tudta megnevezni a szüleit, és azt sem, hogy ők hol vannak.

Nyitókép: Illusztráció – Pixabay

 

#Baleset-bűnügy#motor#forgalom#szökés#szombathely

Címlapról ajánljuk