Celebklub

Görgényi Fruzsina szerelmi és családi életéről vallott

rtl.hurtl.hu

2018. október 16. 13:20

A színésznő évekig nem tartotta a kapcsolatot édesapjával, de nemrég összeszedte a bátorságát és meglátogatta Cipruson.

Görgényi Fruzsina a Kifőzde vendégeként érkezett a Reggelibe. Bár az a szokás, hogy ott a helyszínen főznek a sztárvendégek, Fruzsi egy órával korábban kelt, mint kellett volna, ezért friss meleg reggelit vitt a műsorvezetőknek és a stábnak. Majd főzött a Kárai Dávid által összeválogatott alapanyagokból is.

A Barátok közt színésznője mesélt arról, hogy nagyon sokat edz, mert hízékony alkatnak tartja magát és szeretné megelőzni, hogy felszaladjanak rá a kilók. Emellett pedig szó esett a párkapcsolatáról is, a szerencsés férfi pedig nem más, mint az X-Faktor első győztese, a nők bálványa, Vastag Csaba.

„Hogy sikerült ezt a legényt belasszózni vagy magad mellett tartani?” – kérdezte Papp Gergő, mire Fruzsina a gőzölgő ételekre mutatott. – „Akkor megszelídítetted ezt a vadembert” – summázta Gergő a Reggeliben.
 

A színésznő és az énekes két és fél éve van együtt, már össze is költöztek. Görgényi Fruzsina magánéletéről, születésnapi partijáról és édesapjával való béküléséről a Reggeliben beszélt bővebben!

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#görgényi fruzsina#Reggeli#Barátok közt

Címlapról ajánljuk