Műsorújság
RTL Most

Nagy bejelentést tett Vastag Csaba

A 2010-es X-Faktor győztese eddig szó nélkül hagyta az őt ért pletykákat, de csak mostanáig. Kendőzetlen véleményét saját közösségi oldalán osztotta meg.

A napokban Vastag Csabától és kolléganőjétől, Görgényi Fruzsinától volt hangos a média, vagyis a köztük kialakulóban lévő románctól. A popsztár és a színésznő egyébként a nagysikerű Grease-ben játszanak közösen. A darab óriási sikere mögött a két főszereplő, Sandy és Danny szerelmi történetének aktualitása állhat. A nézőket ugyanúgy érdekli a kalandos, szenvedélyes, szórakoztató, nem mindannapi musical, mint 1978-ban, a film megjelenésekor. 

A szakmában nem először fordulna elő, hogy a közös munka közelebb hozza a szereplőket, most viszont egyáltalán nem erről van szó, olvasható Csaba leveléből.

„Kezembe került az egyik eheti bulvár hetilap . Arról számolnak be , hogy VÉGRE van Új barátnőm . Teszik mindezt olyan magabiztossággal , mintha minimum én magam mondtam , vagy kértem volna . Hát nem . Ráadásul úgy van beállítva , mintha valami nagy bejelentést tettem volna . Mintha hivatalos , az én kérésemre megírt cikk lenne , melyhez még szervezett fotózás is tartozik.”

 


Az énekes csalódottságában még arra is kitért, hogy mindig is együttműködött a sajtóval, és a mostani esetet teljes mértékben elítéli.

„Ha a magánéletemmel kapcsolatban bármi bejelenteni valóm van , majd szólok , és az arra kíváncsi sajtóorgánumokat értesítem . Megértem , hogy írni kell valamit , és az újságot is egyel nehezebb eladni üres , fehér lapokkal , de Ezek szerint bárki , bármit , bármilyen formában , kontrollálatlanul megírhat . Ez így sehogy sem jó . Azt hittem , megúszom az idei uborkaszezont.”

 

Csaba még a végén hozzáfűzte, hogy az egyetlen bejelentenivalója az, hogy nincs bejelentenivalója, illetve majd lesz, de az még várat magára, és természetesen teljesen más témáról van szó.

Más pletykák szerint pedig az énekes egyik közeli barátja nyilatkozott a sajtónak az új kapcsolatról. A videóból kiderül, mit is mondott az a bizonyos ismerős.

Kattints a videóra!

forrás/képek: Facebook 

Legnézettebb videók