Celebklub

Józan Laci ezért rajong a világon a legjobban!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 24. 9:17

A Barátok közt színésze augusztusban Los Angelesben járt, és volt olyan szerencsés, hogy ellátogathatott a Warner Brothers stúdiójába, ahol teljesülhetett az egyik nagy álma...

Józan Laciról kevesen tudják, hogy vérbeli rajongó: a szuperhősök közül Batman a kedvenc karaktere, és rengeteg olyan tárgyat begyűjtött már, amin látszódik a denevérember ikonikus jele. Mondjuk az is igaz, hogy aki sűrűn nézegeti Laci közösségi oldalát, annak talán már feltűnhetett ez az imádat.

Emiatt egyértelmű volt a színész számára, ha ellátogat egyszer Los Angelesbe, akkor a Warner Brothers stúdióját nem hagyhatja ki. Pár hete teljesült Laci vágya, és mikor az ismert film ereklyéi között járt, egyszerűen nem bírta megállni, hogy ne fotózzon le minden tárgyat.

Nézd meg a Story Extrában, hogy Józan Laci milyen Batman csodákra lelt az amerikai stúdióban!

Mint mindenkinek, Lacinak is vannak meghatározó filmek az életéből. A vele készített interjúban elárulta, hogy van egy sorozat, amitől felnőtt fejjel is retteg, és már a zenéjétől borsódzik a háta. Hogy melyike ez a sorozat? A CinemaKlub videójából kiderül!

Forrás/képek: Story Extra, Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#rajongás#színész#ereklye#los angeles#józan lászló#Barátok közt#story extra#sorozat

Címlapról ajánljuk