Celebklub

Demi Lovato jobban van, rajongóinak üzent!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 6. 9:13

Az énekesnő egy szívszorító bejegyzésben köszönte meg a rengeteg támogatást, amit az elmúlt napokban kapott.

Demi Lovato-t július végén szállították kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával, pár nappal később pedig még mindig nem tudtuk, vajon javult, vagy romlott-e állapota.

Most azonban úgy tűnik, jobban van, ugyanis az alábbi szöveget posztolta Instájára (amit nem szó szerint, de lefordítottunk Nektek):


„Mindig őszinte voltam a függőségemmel kapcsolatban. Megtanultam, hogy a betegség nem tűnik el magától. Olyasmi, ami ellen folytatnom kell a küzdelmet, és még nem végeztem.

Köszönöm Istennek, hogy életben tartott. A rajongóimnak örökké hálás leszek azért a szeretetért és támogatásért, amit az elmúlt hetekben kaptam tőlük. A pozitív gondolataitok és imáitok segített túllendülnöm ezen a nehéz időszakon.

Köszönöm a családomnak, a csapatomnak, és a Cedars-Sinai kórház csapatának, akik végig mellettem voltak. Nélkülük most nem ülnék itt, és nem írnám ezeket a sorokat nektek.

Most időre lesz szükségem a gyógyuláshoz, hogy a józanságra és a gyógyulás útjára koncentráljak. Sosem felejtem el azt a szeretet, amit tőletek kaptam, és már várom azt a napot, amikor azt mondhatom, végeztem. 

Tovább harcolok <3

Demi”

Sok sikert kívánunk a gyógyuláshoz!

Forrás: JustJared
#Celebklub#rtl#RTL Klub#demi lovato#egészség#függőség#drog#gyógyulás#üzenet

Címlapról ajánljuk