Műsorújság
RTL Most

Túl van az életveszélyen Demi Lovato!

Az amerikai énekesnőre eszméletlenül találtak rá Los Angeles-i otthonában: az első hírek szerint heroin-túladagolás miatt.

Demi Lovato most már a tudatánál van, ébren van, és a családja is mellett van – adta hírül az énekesnő szóvivője, aki nagyon köszöni a rengeteg támogatást, az áradó szeretetet és az imákat.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

A popsztárról köztudott, hogy évekkel ezelőtt súlyos drog-, és alkoholproblémái voltak. A The Sun lapnak adott interjúban bevallotta, hogy volt olyan eset, amikor azt hitte, túllőtte magát.

 „Volt olyan két hónapom, hogy minden nap drogoztam. Volt egy éjszaka, amikor a rengeteg kokain mellé még jópár Xanaxot is bevettem, és elkezdtem fulladozni. Akkor azt hittem, túllőttem magam.”


Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett az énekesnővel. A hírek szerint Demi családja arra kéri a nyilvánosságot, hogy ne spekulálják túl a történteket, mivel több információ tévesen jelent meg.

 

Exciting things coming soon....

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Annyi biztos, hogy az énekesnő még júniusban vallotta be, hogy hat év után újra visszaesett, és már nem józan többé. A Sober című dalában is erről énekel.

A Twitteren hamar elterjedt a #PrayForDemi hashtag, ahol rengeteg sztár is a jókívánságait posztolta.

Drukkolunk az énekesnőnek, és kívánjuk, hogy mihamarabb gyógyuljon meg! 💗

Forrás/képek: Index, Twitter, The Sun, People, Instagram

#együttsikerül #maradjotthon