Celebklub

Megható üzenettel búcsúzik a Barátok közt szereplője!

rtl.hurtl.hu

2018. július 16. 20:30

A sorozat egyik közkedvelt karaktere, Vida Rudi még pénteken szenvedett súlyos balesetet, ami egyben azt is jelentette, hogy kiírták a sorozatból. A színész nem hagyta szó nélkül a történteket, és a Facebookon üzent a rajongóinak. 

Csórics Balázs négy éve érkezett a Mátyás király térre, mint Bartha Krisztián katonatársa. A minden lében kanál, ellenben őszinte és szókimondó Rudit nagyon gyorsan megszerették a nézők. Habár egyáltalán nem volt zökkenőmentes az ex-katona érkezése:

Az elmúlt négy évben rengeteget fejlődött a fiatal férfi karaktere: megkomolyodott, és szinte már egyáltalán nem kereste a zűrös helyzeteket, kivéve persze, ha legjobb barátjának, Krisztiánnak kellett segítenie.

Akkor még senki sem gondolta volna, hogy a pókeren nyert hajó lesz Rudi végzete. Ádámmal való dulakodás közben Rudi beleesett a vízbe, ahol egy farönk okozta a vesztét:

Csórics Balázs pedig egy igen megható üzenettel köszönte meg rajongóinak az elmúlt négy évet, vagyis azt a sok szeretetet és elismerést, melyet tőlük kapott.

„Sziasztok!

Rengeteg üzenetet, kommentet, elismerést, kedvességet kaptam tőletekeddig is, de tegnap este egy elképesztő áradat szabadult el. Így, egyszerre szeretnék rá reagálni, mert hála az égnek napokig írhatnék, ha egyesével válaszolnék mindenkinek.  😊Nagyon, nagyon köszönöm! Mindenkinek. Külön-külön és együtt is. Köszönöm a szavaitokat, mondataitokat, minden megnyilvánulást! Rendkívül jól esik! A kérdéseitekre pedig hamarosan választ kaptok.  😊Tőlem, tőlünk.Köszönöm mégegyszer!  🙏🏼” 

 

 

 

Rudi nélkül ugyan, de folytatódik a Barátok közt, és annyit ígérhetünk, hogy megható és izgalmas pillanatokra számíthatnak a nézők.

Forrás/képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#búcsúlevél#rajongók#baleset#csórics balázs#vida rudi#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk