Celebklub

A Barátok közt sztárjai a konditeremben is kollegák

rtl.hurtl.hu

2018. január 19. 10:26

Nemcsak Gáspár Laci ragadott súlyzót, hiszen Csórics Balázs és Pribelszki Norbi is megszállottan izzadnak a gépek alatt. Nem is véletlen, hiszen nagy terveket szövögetnek…

A két színész már gőzerővel készül a nyárra, hiszen megfogadták, hogy idén beneveznek egy fitneszversenyre. Így 2018 nyarán nemcsak Balázsért izgulhatunk, hiszen minden bizonnyal Norbi is a színpadon feszít majd a siófoki napsütésben!

A Barátok közt Ottója azonban először fel szeretné venni a versenyt tapasztaltabb kollegájával, aki már sokkal otthonosabban mozog a konditeremben, és úgy érzi, Balázs a legjobb társa az edzésben:

„Minden évben elkezdek edzeni, de egy hónapig tart a lelkesedés, és nagyon nem vagyok megelégedve a testemmel, úgyhogy úgy gondoltam, hogy kell egy társ. Nagyon jóban vagyunk Balázzsal, úgyhogy ő tűnt a legideálisabb társnak az edzésben.”
 

Ráadásul mivel Balázs tavaly már részt vett egy versenyen - amiért javában meg is dolgozott - már rutinosan terelgetheti az újoncot. Sőt, még táplálkozási tanácsokkal is ellátta a fiatal fiút. Elárulta, nincs többé csülökpörkölt, töltött káposzta, és halászlé sem!

A fiúk így hasonló lelkesedéssel állnak a kitűzött cél előtt, és abban bíznak, hogy a kezdeti lendület később sem hagy majd alább. Norbinak viszont az a legfontosabb, hogy meg legyen elégedve saját magával, és természetesen a hölgyrajongókat sem szeretné cserbenhagyni.

Na de férfiolvasóinkat sem hagyjuk cserben, hiszen női fronton is gyönyörködhetünk csodaszép testekben! Pirner Alma, a rúdtánc magyarországi meghonosítója ugyanis beavatta a nézőket a tengerentúlon már javában hódító edzésformába, Aleska pedig ki is próbálta azt!

Tessék csak legeltetni azokat a szemeket:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Barátok közt#csórics balázs#pribelszki norbert#edzés#konditerem#fitnesz#barátság#pirner alma#aleska#magassarkú

Címlapról ajánljuk