Celebklub

Isten éltessen, Lakatos Márk!

rtl.hurtl.hu

2018. január 15. 10:29

Nagy nap a mai, hiszen kedvenc stylistunk ma ünnepli 41. születésnapját! Szerencsére az RTL Klub képernyőjén is láthattuk őt tavaly, ahol igen mozgalmas évet tudhatott maga mögött.

Legeslegelőször a Konyhafőnök VIP második évadában bizonyította be lehengerlő tehetségét, amivel épphogy lecsúszott a dobogóról. A stylistnak megannyi kihívással kellett szembenéznie, de bebizonyította, hogy nincs számára leküzdhetetlen akadály!  

Sőt, egy pillanatig sem titok, hogy a verseny felvételei alatt nagyon szoros barátság indult szárnyalásnak Márk és Dobó Ági között, és a mai napig az is előfordul, hogy ismét együtt sürögnek-forognak a konyhában.

„Én mindig az olyan barátaimat szeretem, akikre mondjuk hajnali egykor is ráírhatsz. Tudom, hogy van egy családja, és két gyereke, de ez egy tök intim pont, hogy idáig eljutsz valakivel.” – nyilatkozta a stylist az Ágival való barátságáról.
 

Márk egyébként az Anikó Show karácsonyi különkiadásában is vendégeskedett, ahol egy „aranytopános hercegnő” kérte őt ajándékba, ráadásul egy lenyűgöző tánccal is kedveskedett neki. A stylist ekkor azt is elárulta, hogy az is sokszor előfordult az ünnepek alatt, hogy ő maga volt a meglepetés.

Sőt, még Dél-Afrikába is kiruccant, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen forgatására látogatott el, és megpróbálta kihozni a maximumot a nem mindennapi élményből. Így láthatott „szabadon legelésző állatkákat”, kipróbálhatta a helyi „konkurencia kolbászt”, és még az eső sem riasztotta vissza attól, hogy megmártózzon egy kicsit.

A mai Reggeliben pedig a kalapdivatok rejtelmeibe avatta be a nézőket, ahol hatalmas meglepetés érte, ugyanis volt versenyzőtársa és azóta egyik legnagyobb lelki társa, Dobó Ági egy saját készítésű születésnapi tortával sétált be a stúdióba:

Kívánunk mi is nagyon boldog születésnapot Márknak, és alig várjuk, hogy ismét megcsodálhassuk őt az RTL Klub műsoraiban!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#lakatos márk#születésnap#konyhafőnök#dobó ági#Celeb vagyok, ments ki innen!#Reggeli#meglepetés#torta#barátság

Címlapról ajánljuk