Celebklub

Ezeket fogadták meg kedvenc sztárjaink 2018-ra!

rtl.hurtl.hu

2018. január 4. 12:16

Itt az újabb év, vele együtt pedig az újabb fogadalmak, amiből a sztárok sem maradhatnak ki. Vajon kinek, mi az ígérete? Mutatjuk!

ÉNB Lalinak tavaly a leghőbb vágya volt, hogy találkozhasson Palvin Barbival, de sajnos nem került rá sor, viszont Peller Anna kemény diétája meghozta a várva várt sikert. Reméljük, az idei fogadalmak is beteljesednek majd. Lássuk őket!

Peller Mariann szerint 2018 egy nagyon jó év lesz, és bár tudja, hogy rengeteg teendője akad az idei esztendőben, megfogadta, hogy sokkal több időt fog szentelni a családjának. A friss Konyhafőnök-győztes Dobó Áginak szintén a férje és kisfiai lesznek az elsők.   

Sőt, ha már a témánál tartunk, Kabát Peti a jamaicai nyaralása közben elárulta, hogy 2018 nyarán összeházasodik szerelmével!

Az immár többszörös Comet-nyertes WellHello tagjai viszont nem igazán hisznek az ígéretekben. Fluor Tomi az újévi fogadalmak helyett inkább terveket szövöget, és szerinte az ilyesfajta eskük többnyire csak kényszerek. Zenésztársa, Diaz sem vélekedik másképpen a kérdésről:

„Azt gondolom, hogy attól függetlenül, hogy újév, nem feltétlenül akkor lehet megfogadni valamit. Én szerintem egy évben háromszor vagy négyszer döntöm el, hogy attól a naptól kezdve máshogy fogom tenni.”

Lali azonban a 2017-es kudarcba fulladt vágya után, idén sem adja fel, és most újabb világsztárt nézett ki magának. Vajon ki lehet az? Derítsd ki a Fókusz riportjából, ahol Iszak Eszti, Voksán Virág és Pintér Tenya is őszintén mesél újévi fogadalmáról:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#2018#újévi fogadalom#énb lali#palvin barbi#peller anna#fogyás#peller mariann#család#dobó ági#kabát peti#jamaica#esküvő#wellhello#diaz#iszak eszti#voksán virág#pintér tenya

Címlapról ajánljuk