KERESÉS search-close

wellhello

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "wellhello"

Story Extra 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 16:50

Story Extra 2017-07-07


szerző:
2017.07.07. 17:25
Amíg Helga főzőcskézett, Bence felhívta Fluort

Amíg Helga feltette melegedni az olajat, Bence felhívta Fluort Facetime-on. Bár Bence kihangosította a telefont, Helga nem nagyon foglalkozott a műsorvezetővel, ráadásul Fluor Tomi sem vette fel neki a telefont.

Fókusz 2017-03-16


szerző:
2017.03.16. 19:00
GESZTI PÉTER:

A rap magyar nagyágyúja Geszti Péter ott volt már az X-Faktor indulásánál is, és hétvégén vendégelőadóként látogatta meg újra a stúdiót. A több éves tapasztalatról, barátságokról beszélt nekünk.

Jelöltek egymás között!


szerző:
2016.11.24. 17:25
Jelöltek egymás között!

Istenes Bence jelenlétének két apropója is lesz az idei Comet-gálán. Egyrészt ő lesz az egyik műsorvezető Iszak Eszti mellett, de más miatt is lesz oka az izgulásra: legjobb social media szereplőként jelölték is a díjátadón. Ahogy egyik legjobb barátját is: Fluor Tomit, a Wellhello zenekar tagjaként. A két baseball-sapis együtt nevet közös Instagram-fotójukon - talán érzik már a győzelem ízét?

Wellhello és Fish: ki visz haza Comet gömböt?

Valakinek egy egész életet kell várni erre, de a Wellhellónak már most sikerült! Filmkészítőket ihletett meg a COMET-díjra jelölt csapat, slágereik a romantikus című #Sohavégetnemérős filmben elevenednek meg.

Story Extra 2016-11-21


szerző:
2016.11.21. 17:25
Comet 2016: Mutatjuk az előadók névsorát!

Iszak Eszti és Istenes Bence egyszerre tudták meg, hogy kik lesznek a november 25-ei gála sztárfellépői. Az illusztris neveken túl lehet, hogy Bence is táncra perdül majd. A 2016-os Comet jelöltjeire már szavazhatnak az RTL honlapján.  Mutatjuk az előadók névsorát!

Számonkérik Fluorékat


szerző:
2016.10.18. 17:25
Számonkérik Fluorékat

90 perces fellépésre kérték fel őket, de csak 60 percet zenélt a Wellhellos duó – csalódottan távozott a pécsváradi közönség. A formációt hatalmas érdeklődés vezette fel: 15 ezer ember várta, hogy Fluor és Diaz szórakoztassa őket. Nem csoda, hiszen a csapat az utóbbi időben rengeteg szakmai díjat kapott – többek között a Comet 2016-on is ott vannak a legjobbak között.

Story Extra 2016-10-14


szerző:
2016.10.14. 16:55

A Wellhello B terve


szerző:
2016.09.27. 18:59
A Wellhello B terve

A Wellhello neve két kategóriában is felkerült a 2016-os Comet gála jelöltlistájára. Fluor Tomi és Diaz pályája másképp indult, de mára már Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott és legismertebb zenei formációját alkotják. A fiúk egy fotózás szünetében nyíltak meg a Story Extrának, és azt is elárulták, hogy mi a tervük arra az esetre, ha esetleg egyszer hanyatlani kezdene a hatalmas sikerük.

Story Extra 2016-09-27


szerző:
2016.09.27. 16:55
Generációs életérzés és zsivány romantika?

Zenés játékfilm készül, melynek történetét a Wellhello együttes dalszövegei adják. A profi színészek mellett, természetesen Fluor és Diaz is szerepel, és saját magukat alakítják. Beleshettünk a kulisszák mögé, és akkor is ott lehettünk, amikor a srácok a Duna közepén forgattak.

Story Extra 2016-08-26


szerző:
2016.08.26. 17:25
Újra tervezte magát, megálmodta a Wellhellot, és megint mindent vitt!

A generációk újra összekacsintottak a vasárnapi Portréban. Négy évvel ezelőtt, a Mizu című dalával robbant be a rapper. Barabás Évi, Karácson Tamással, azaz Fluor Tomival beszélgetett.

Mi az őrületes titka a Wellhellonak? - Megvan a válasz!

A Fókusz kameráinak elárulta Fluor Tomi és Diaz, hogy mi a siker receptje: a jó ízlés, kemény munka, a retro őrület, és a tehetség. Ma egy éve, hogy felejthetetlen teltházas koncertet adtak a srácok.

Elegük lett saját slágerükből

Jöjjenek azok a megaslágerek, amiket mi akár évtized múltán is szenvedéllyel énekelünk, előadóik viszont azt kívánják, bár soha ne léptek volna velük színpadra. Az Omega például a Petróleumlámpától mászik falra, és máris mutatjuk melyik Tankcsapda dal miatt telefonált Lukács Laci az egyik rádióba.

Hokiinduló a világbajnokságra

Ismert rockerek és rapperek - köztük a Supernem, vagy a WellHello tagjai - szerepelnek a Gyerünk gyerekek című dalban, amelynek klipjét szerdán forgatták a Tüskecsarnokban. A magyar hokisok 7 év után jutottak ki a májusi, szentpétervári, A-csoportos vébére, ebből az alkalomból készül nekik és a szurkolóknak egy lendületes dal, amelyből először az RTL Híradóban hallhatnak most részleteket.

A véleményvezérek találkozása

Idén is megrendezték a Pilvakert. A Story Extra pedig ott volt a zenészek és művészek utolsó próbáján. Nézzük, mi történt a srácokkal!

Fluor Tomi és Istenes Bence együtt zúztak Amszterdamban

Ki ne ismerné Istenes Bencét és Fluor Tomit? Bár a srácok folyton szívják egymás vérét, mégis gyakran csinálnak közös programokat, most épp Amszterdamba utaztak el együtt.

Portré 2016-01-24


szerző:
2016.01.25. 00:20
A Wellhelloval nemcsak a háttérből lépett ki - Diaz a Portéban!

A vasárnapi Portréban Barabás Évi vendége egy fiatal tehetség volt. Diaz, azaz Csöndör László, a Wellhello együttes tagja.

FLUOR: 40 százalék a zene, az összes többi a csomagolás

A Wellhello abszolút uralta a 2015-ös Youtube nézettségi listákat. Nemcsak a saját szerzemények, hanem az abból készült paródiák is. Fluor Tomi szerint ennek az is az oka, hogy a Wellhello nagyon ki lett találva, nagyon odafigyelnek az arculatra és nagyon sokat dolgoznak.

Ezen mulatott a magyar 2015-ben!

Megszületett a 2015-ös év magyar nézettségi toplistája a legnépszerűbb videó megosztó portál kattintásai alapján. Készültek színvonalas videoklipek, születtek remek paródiák, de vírusvideókból sem volt hiány. Lássuk, min mulatott a magyar a tavalyi esztendőben.

Tom White: Apuveddmeg


szerző:
2015.09.14. 21:01
Tom White: Apuveddmeg

Vagy legyen inkább "Veddmegapu"? Szerinted hogy teljesített Tomi azzal a dallal, amit Nagy Ferótól kapott? Milyen volt a rockabilly-s Wellhello?

Az első házigazda partyzán Tom White!

Elindult a móka és a kacagás. A Partyzánok első bulijának házigazdája Tomi. Lássuk hogy reagáltak rá a többiek, és hogy milyen dalt választott neki Feró!

Fókusz Plusz 15-08-01


szerző:
2015.08.01. 19:15
Fókusz Plusz 15-08-01

Fókusz Plusz: A siker titka - Mitől lett népszerű a magyar hiphop? A raperek korábban dolgoztak a zene mellett, ma viszont jól megy a szekér. Hobbitok nyomában? - Sokan UFO-leszállópályának vagy szektabázisnak hiszik a dombházakat, a lakókat az sem zavarja, hogy fű nő a fejük felett.

Hip-hop bandák, akik kitalálták és megfőzték a sikerreceptet

 Milliók kattintanak rájuk, rengetegen járnak a koncertjeikre és kívülről fújják slágereiket. A közönség tombol a dalokra. Imádják a színpadon álló előadókat, azt azonban kevesen tudják hány év, mennyi munka kellett ahhoz, hogy eljutottak odáig.

A saját erejükből mára szupersztárok lettek

Hősök, Punnany Massif, Halott Pénz, Wellhello – a hazai hip-hop és rapzene megkerülhetetlen bástyái. Vajon mikor lettek azok, hogyan kerültek fel a toplistára, hogyan nőtték ki az underground klubokat és váltak hatalmas koncertek főszereplőivé?

WELLHELLO:

A srácok, Fluor és Diaz 10 éve találkoztak először, akkor még mindkettőjük élete egész másfelé ment: Fluor a Mizuval robbant be, Diaz pedig inkább háttéremberként tevékenykedett a zeneiparban.

Világsztárok koncertjein tomboltak a VOLT Fesztiválon

Motörhead, David Guetta, John Newman és Fatboy Slim mind Sopronban járt a hétvégén. Mégis talán mindenki meglepődött, hogy a legnagyobb őrület a pénteki ebéd után, a fesztivál legkisebb színpadánál történt, ahol az ország buli bárója, Kis Grófo dalolászott. Kilyén Tamás riportja.

Kézről kézre adták a kerekesszéket

Mindenki sírt - a zenészek a színpadon, a közönség és a fotókat megosztó internetezők is. A VOLT fesztiválon ugyanis egy kerekesszékes kisfiút kézről kézre adva juttattak el a színpadig, ahol a Wellhello együttes játszott. A 14 éves Levente sem beszélni, sem járni nem tud, ám jó tanuló és nagy rajongó is. Édesanyja szerint életre szóló élményt köszönhetnek a fesztiválozóknak.

Egy igazán forró hétvége a VOLT-on

Motörhead, David Guetta, John Newman és Fatboy Slim mind Sopronban járt a hétvégén. Mégis talán mindenki meglepődött, hogy a legnagyobb őrület a pénteki ebéd után, a fesztivál legkisebb színpadánál történt, ahol az ország buli bárója, Kis Grófo dalolászott. Kilyén Tamás riportja.

Előzetes: Könnyek a színpadon és a nézőtéren

Kerekesszékes kisfiú hatotta meg a VOLT fesztivál közönségét. A 14 éves Leventét a fesztiválozók kézről-kézre adva juttatták el a Wellhello koncertjének színpadára. A közönség összefogásáról videó is készült, amit megmutatunk este hatkor az RTL Híradóban.

Velünk történt


szerző:
2015.06.22. 11:21
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
 

Fluor Tomit megváltoztatta a szerelem

Miközben a Wellhello nevezetű formációjával soha nem látott sikereket ér el, és rajongólányok tömkelege áhítozik utána, Fluor Tomi az utóbbi hónapokban meglehetősen szolid életet él, és legszívesebben otthon, a szerelmével tölti az idejét. Az énekessel nemcsak a szerencsés lányról, Lottiról, hanem a kezdetekről és a jelenlegi sikerekről beszélgettünk – hol másutt, mint a rakparton.

Velünk történt


szerző:
2015.06.09. 11:32
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Fókusz 15-06-01


szerző:
2015.06.01. 19:25
Fókusz 15-06-01

Fókusz: Lesújtó állapotok - Pécsen eltemették a focit, a Pápának 12-en drukkoltak. Ott voltunk a bajnokságból kizárt csapatok utolsó mérkőzésein. Mr. Konyhafőnök - Hogyan szembesült a család a tízmilliós nyereménnyel? Riporterünk együtt utazott haza a Konyhafőnök győztesével. Cigiző óvodások - Gyerekek, akik már iskolás koruk előtt kipróbálták a cigarettát vagy a tömény szeszt. Tíz magyar óvodából kettő is megbukott.

Őrületes siker, de mi a titka a Wellhellonak?

10 ezer ember kiabálja bele a budapesti éjszakába, hogy hány szerelmet bír még a rakpart, és hogy apu vedd meg nekem a várost! A Wellhello-őrület, azaz Flour Tomi és Diaz duó kevesebb, mint egy év alatt megfertőzte az országot. A Fókusz a teltházas koncertjükön kereste a magyarázatot a gyors sikerre. Hubai Antal riportja.

WELLHELLO: Mi a siker titka?


szerző:
2015.06.01. 17:47
WELLHELLO: Mi a siker titka?

10-12 év tapasztalat ebben a szakmában, csipetnyi szerencse, nagy adag tudatosság és rengeteg munka, ami a Wellhelloban csúcsosodott ki. Ez a fiúk titka, na meg az a remek hangulat, ami  a sárcok minden koncertjét áthatja, akkor is, ha Fluor Tomi csak fél lábal vesz részt benne.

Megvették a várost: Wellhello-őrületben az ország

10 ezer ember kiabálja bele a budapesti éjszakába, hogy hány szerelmet bír még a rakpart, és hogy apu vedd meg nekem a várost! A Wellhello-őrület, azaz Flour Tomi és Diaz duó kevesebb, mint egy év alatt megfertőzte az országot. A Fókusz a teltházas koncertjükön kereste a magyarázatot a gyors sikerre. Hubai Antal riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való