reggeli

Nyáron általában „szerelmesek vagyunk és iszunk” – erről szól a Wellhello legújabb klipje

rtl.hurtl.hu

2022. június 21. 10:44

Az új videót elsőként a Reggeliben mutatták be. 

Vadiúj klippel jelentkezett a Wellhello, amiből részletet először a Reggeliben lehetett látni. A Crush Andróval közösen készült. Már három éve kitalálták, hogy együtt fognak számot írni, mostanra jött össze.

Csöndör László Diaz úgy látja, az új számban sok-sok stílus vegyül, és pont ezért érdekes: vannak benne house-elemek, de pop és rap is. Fluor Tomi szerint ez a „nyári szerelmek sztorija”, mert nyáron általában „szerelmesek vagyunk és iszunk”.

A Wellhello egy fergeteges nagykoncerten van túl, Fluor érezte a Budapest Parkban bulizó tömegen, hogy ez a felszabadult koncertezés már nagyon hiányzott az embereknek, erős fesztiválszezonra számítanak.

Iszonyatosan jól sikerült, atombomba volt, kicsit agyban szerintem valahol még ott is vagyunk. Pont tegnap, amikor lement a Fókuszban az anyag, telefonáltunk utána a Tomival, és mondtam neki, hogy egy csomó dolog most esett le, hogy láttam a videóban, hogy mik történtek a színpadon 

– mesélte Diaz, aki meg egyébként apuka lesz, és meg is könnyezte utólag, amikor a Fókusz riportjában arról beszélt, hogy a párja hasára tette a kezét, és érezte a kisfiát, ahogy megmoccan.

A kicsi névválasztásában egyébként kikérte Fluor Tomi véleményét, de teljesen használhatatlan opciókat kapott. 

A Reggeliben megtudtuk: sem Csöndör Ödönnek, sem Nintendónak nem fogja elnevezni a kisfiát. 

Jövő héten újabb videóklipet forgat a Wellhello, a mostani nyári, szerelmes dal után „az görény lesz nagyon”, ígérte Fluor. 

#reggeli#rtl klub#bulvár#wellhello#klippremier#fluor tomi#diaz#budapest park#nagykoncert

Címlapról ajánljuk