Fluor Tomit istenesen megtrollkodták élő adásban, így reagáltFluor Tomi és Diaz volt a Reggeli vendége. A beszélgetés hamar fordulatot vett, amikor előkerült a Wellhello legújabb dala, amiről Tihanyi Peti éles kritikát fogalmazott meg. Nádai Anikónak pedig Fluor életvitele nem tetszett. A beszélgetés hatalmas átverésbe torkollt, amikor megjelent a kamerák előtt Istenes Bence is.
Reggeli

Fluor Tomit istenesen megtrollkodták élő adásban, így reagált

rtl.hurtl.hu

2023. május 24. 12:39

Fluor Tomi és Diaz volt a Reggeli vendége. A beszélgetés hamar fordulatot vett, amikor előkerült a Wellhello legújabb dala, amiről Tihanyi Peti éles kritikát fogalmazott meg. Nádai Anikónak pedig Fluor életvitele nem tetszett. A beszélgetés hatalmas átverésbe torkollt, amikor megjelent a kamerák előtt Istenes Bence is.

Fluor Tomi van, hogy a koncertekre is a nagymamája kakaós csigájával érkezik, és már az is előfordult, hogy a zenészek a színpadra lépés előtt nem találták Fluort, mert éppen egy kakaós finomságot evett a backstage-ben – mesélték a Wellhello tagjai a Reggeliben. Diaz beismerte, hogy most apukaként nem a főzésben jeleskedik egyelőre, inkább kukta szokott lenni. Fluor repertoárjában pedig a tojásrántotta, a virsli és a tea kapott helyet.

A zenészek a nyári koncertezéssel kapcsolatban megemlítették, hogy fontos a táplálkozás és a benzinkúti szendvicsek mellett szerencsére mást is tudnak enni egy-egy fellépés előtt. Diaz különösen örült annak, hogy minden kúton lehet fehérjeszeletet kapni, amivel ki tudnak váltani egy étkezést, hiszen van, hogy órákat utaznak két helyszín között.

Néha bedurran mellé kettő gumicukor, meg egy üveg vodka

– tette hozzá Fluor.

A Reggeli műsorvezetőjét lehozta az életről a Wellhello legújabb alkotása

Nemrég mutatták be legújabb klippjüket, de a Reggeli premierje viszont hamar éles fordulatot vett, amikor Tihanyi Peti „őszintén" szeretett volna beszélgetni a videóról a zenészekkel.

Én azt olvastam erről, hogy ez a nyár egyik slágere lesz, most miközben néztem, én lejöttem az életről. Szerintem annyira nem ütött

– mondta, amit döbbent csend fogadott. Diaz úgy fogalmazott, ez egy fesztiválrock és néha kell szomorúbb szám is. 

Fluor Tomi jobban örült volna, ha Ödön lesz Diaz kisfiának neve 

Diaz beszélt a műsorban az apaságról is. Nyolc hónapos kisfia, Ábel nagyon jól alszik, így szerencsésnek tartja magát. Amikor Anikó megjegyezte, milyen szép neve van, Fluor gyorsan hozzátette, hogy ő az Ödönre szavazott az Ábel helyett, ezt még az koncerteken és Instán is megszavaztatta.

Mikor fog Fluor Tomi megkomolyodni?

Egyelőre úgy néz ki, hogy a kakaós csiga, és a vodka gumicukor kombó mellé nem fér be Fluor életében egy kis trónörökös. 

Ha vágynék rá, már lenne gyerekem 

– bújt ki a „szeretnél gyereket” kérdés megválaszolása alól a zenész.

Heti három-négyszer el is megy a kedvem a gyerekvállalástól

– tette hozzá, amikor feljött, hogy az ismerősei között szinte mindenkinek van gyereke és sokat mesélnek az ébren töltöt éjszakákról. Illetve azt is elmondta, bár van párkapcsolata, addig nem szeret beleugrani a dolgokba, amíg nincs meg a mindent elöntő láng.

Ahogy öregszik az ember, nehezebben tud vak lenni

– mondta.

 Anikó pedig élesen hozzátette, 

valószínűleg az ő életvitelét nehéz lehet elviselni egy nőnek. 

Hamarosan kiderült persze, hogy az egész szivatós beszélgetés egy nagy átverés, ami mögött Istenes Bence áll, aki fel is bukkant a stúdióban. Fluor ugyanis gyanút fogott a sok kritika hallatán a zenészek viszont meghallották, ahogy valaki a műsorvezetők fülére beszél. Itt lépett színre Istenes Bence. Beismerte, hogy Fluorral korábbi IstenEst epizód forgatása miatt találta ki az egész átverést, és valóban súgott a műsorvezetőknek, mit mondjanak vagy kérdezzenek, amivel kizökkenthetik vagy zavarba hozhatják a zenészeket.

#Reggeli#Videó#istenes bence#fluor tomi#diaz#wellhello#Bulvár#gyerekvállalás#koncert#FLuor

Címlapról ajánljuk