Celebklub

Dobó Áginak megszakadt a szíve gyerekei miatt

rtl.hurtl.hu

2017. december 4. 12:36

A Konyhafőnök VIP győztese több héten keresztül bizonyított a gasztroshow-ban, ráadásul olyan jól és ügyesen vette az akadályokat, hogy ő lett a verseny nyertese is. Mégis, a rengeteg főzés mellett, nem tudott mindig ott lenni a családja mellett.

Az egykori szépségkirálynő nemcsak magának, de családjának is bizonyított a remek tányérjaival és kitartásával, amivel egészen a Konyhafőnök VIP fináléjáig jutott, sőt ő volt az a boldog versenyző, akinek a nevét kiüvöltötte a világba Fördős Zé.

Mégis, a családja kezdetben meglepődve fogadta, hogy ő is részt vesz a gasztroversenyben. Édesanyja féltette a nehéz kihívásoktól, férje meglepedőse után viszont azonnal bíztatni kezdte, hogy minél jobban ássa bele magát a gasztronómiába.

Ági pedig 100%-osan odatette magát, és hiába tartott minden forgatási nap sokáig, hiába érezte magát fáradtnak, sokat adott neki a Konyhafőnök VIP:

„Hatalmas önbizalomfröccs volt, egy ilyen önbizalom löket!” – mesélte.


Kétgyerekes anyukaként és szépségkirálynőként bebizonyította, hogy bármire képes lehet! Azonban pont a sokáig tartó forgatások miatt, lelkileg kicsit megviselte a verseny, hiszen ebben az időszakban nem tudott mindig ott lenni családja mellett.

A Reggeliben erről is mesélt Annának és Mariannak:

Az anyaság viszont nem is lehetne fontosabb az életében, blogjában is az „Igaz Anya” világába kalauzolja el a követőit, ahol bemutatja, milyen az élete két kicsivel. A téma nemrég a Story Extra egyik riportjában is felmerült, ahol az esti mesék kerültek terítékre.

Nem meglepő, ezek az elalvás előtti történetek náluk is elengedhetetlen részei a családi együttléteiknek. Szerintetek milyen történeteket mesél Ági kisfiainak?

Nézd meg itt a riportot, amelyben nemcsak ő, de Varga Iza, Kardos Eszter és Farkasházy Réka is meséltek a gyerekeikről:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#dobó ági#A Konyhafőnök VIP#győztes#anya#blog#Reggeli

Címlapról ajánljuk