KERESÉS search-close

anya

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anya"

Légpuskával lőtte arcon anyját egy részeg férfi

Életveszélyesen megfenyegette, majd légpuskával arcon lőtte édesanyját egy részeg férfi a Pest megyei Maglódon. Az asszony súlyosan megsérült, kórházba vitték. A támadás még 2017 őszén történt, a férfi ellen most emeltek vádat. Akár három évet is kaphat.

Késsel támadt anyja élettársára egy 15 éves sükösdi fiú

Letartóztatta a kecskeméti bíróság azt a 15 éves sükösdi fiút, aki pünkösd vasárnap szívtájékon szúrta anyja élettársát. A férfit újra kellett éleszteni, a kés az egyik verőerét találta el, életmentő műtétet hajtottak végre rajta a kórházban. A fiú beismerte tették, de nem tett vallomást. 

Anya és lánya, a TikTok királynői

NikoszNiki és Dominik hihetetlen népszerűségnek örvendenek az alkalmazáson, ám hobbijuk miatt több barátjukat is elveszítették már... A teljes adásért kattints ide!

 

Minden anya rémálma


szerző:
2019.05.16. 14:54
Minden anya rémálma

Cleo Mitilineou, görög származású operaénekesnő előtt úgy csukódott be a 61-es villamos ajtaja, hogy a gyerekeit már felszállította. Ő az esernyőjét csukta még össze, mikor az ajtó végérvényesen bezárult előtte, a villamos pedig elhajtott a gyerekeivel.

Anyák napján végzett édesanyjával

Zavartan beszélt stábunknak anyja haláláról az a 23 éves makói férfi, aki a gyanú szerint anyák napján verte agyon édesanyját. Ügyvédje szerint szakértői vélemény szükséges, hogy kiderüljön, védence beszámítható-e.

Leszúrta édesanyját, majd 15 éves öccsére támadt

Késsel szúrta le az anyját egy húszéves fiatalember éjszaka a Vas megyei Káldon, majd a tizenöt éves öccsére támadt. A nő azonnal meghalt, a tinédzser csak könnyebben sérült meg. A tragédia idején az asszony másik négy gyereke is otthon volt, nekik nem esett bajuk.

Még mindig érintetlen a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának szobája

Egy év után is érintetlen a kislány szobája, nincs erejük eltenni a játékait - ezt mondta csütörtökön Híradónknak a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesanyja. A rendőrök befejezték a nyomozást, eszerint tavaly májusban a kislány bátyjának osztálytársa, egy 16 éves fiú csalta el és ölte meg a 8 éves Adrient.

Sok anya fél krízishelyzetben

Fél, ezért nem mer segítséget kérni sok krízishelyzetben lévő anya. Ezt mondta az RTL Híradónak a Bölcső Alapítvány elnöke, aki 24 éve foglalkozik nehéz helyzetbe került nőkkel. Szerinte többen azt sem merik megkérdezni, hogyan mondhatnak le gyerekükről. Szombaton derült ki, hogy egy magyarmecskei asszony a szülés után magára hagyta gyermekét, aki emiatt meghalt. Március közepén pedig egy 23 éves nő fojtotta meg titokban megszült csecsemőjét.

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

Rabosították az anyát, aki kiborult

Kriszta sok nehézség árán egyedül neveli 33 éves fiát, aki súlyos autista. A múlt héten, ahogy szokta, gyógytornára vitte, leparkolt, és kirakta a kocsira a mozgássérült igazolványt. Nem sokkal később rendőrök érkeztek, és vitába keveredtek az anyával, akit végül bevittek a rendőrségre, rabosították és órákig ott tartották. Az anya összeomlott…

Lakástűz: az idős asszony a szobában rekedt, fia túlélte

Halálos lakástűz Székesfehérváron! Egy idős asszony az égő szobában rekedt és meghalt, miután kigyulladt a családi háza. Fia, aki a szomszéd szobában aludt, súlyosan megsérült, őt a tűzoltók mentették ki a lángok közül. Még most is kritikus állapotban fekszik kórházban.

Életfogytiglant kapott az édesanyját halálra verő férfi

Jogerősen életfogytiglani börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt 47 éves férfit, aki még 2017-ben halálra verte édesanyját. A vádlott nem jött el a másodfokú tárgyalásra, korábban tagadta tettét. Azt viszont elismerte, hogy rendszeresen bántalmazta akkor 83 éves édesanyját.

Egy díler anyja csempészte Magyarországra a 25 kilónyi drogot

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. 20 kiló ecstasyt és több mint öt kiló kokaint foglaltak le. A drogot egy 69 éves nő hozta Magyarországra, majd azt a saját fia adta volna el. A rendőri akcióról készült videót megnézhetik ITT.

DROGFOGÁS: 25 kiló kábítószert találtak a rendőrök

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. Több, mint 25 kiló kábítószert foglaltak le. A drogot egy 69 éves nő hozta Magyarországra, majd azt a saját fia adta volna el.

Elhagyta gyerekeit szórakozás közben egy anya szilveszterkor

Elhagyta gyerekeit szórakozás közben egy anya a budapesti Vörösmarty téren szilveszterkor. Erről most számolt be a rendőrség. A nő ismerősével ivott, és későn vették észre, hogy a négyéves kisfiú és a hatéves kislány elkeveredett mellőlük a tömegben. Később mindkét gyereket megtalálták a rendőrök, akiket a nagymamájukhoz vittek. Az anya és az ismerőse ellen eljárást indítottak.

 

Bűncselekmény lehetett a kaposvári lakástűz

Bűncselekményre gyanakszik a rendőrség annak a kaposvári lakástűznek az ügyében, melyben egy anya és egyetemista lánya vesztette életét október végén. Akkor még kizárták a szándékosság lehetőségét, az azóta befejeződött tűzvizsgálat eredményei alapján azonban átminősítették az esetet és büntetőeljárást indítottak.

Lezárták a nyomozást a megölt baba ügyében

A szilveszteri buli után egy patakparton szült, majd megölte a csecsemőjét - ezt állapította meg a most lezárt nyomozás egy 34 éves pásztói nő ügyében. A Nógrád megyei településen idén január nyolcadikán fedezték fel a csecsemő holttestét. A rendőrök nem sokkal később a gyermek anyját is elfogták.

Risztov Évi anyukája az egyetlen, aki le tudja nyugtatni a lányát

Évi édesanyjával főz majd együtt, aki szerinte irtózatosan gyorsan mozog a konyhában. Anyukája elmondta, hogy nagyon büszke a lányára, de vajon mi lehet a titka, amivel képes lenyugtatni Évit?

17 évet kapott az édesanyját meggyilkoló férfi

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt 17 év fegyházbüntetésre ítélte a másodfokú bíróság azt a férfit, aki saját anyját ölte meg a Somogy megyei Mernyén, tavaly tavasszal. A végzetes napon kettejük veszekedése elfajult, a férfi nyakon szúrta, majd ütötte és rugdosta az idős asszonyt, aki belehalt sérüléseibe.

Istenes Bencéék nem félnek a meztelenségtől gyerekeik előtt

Vajon mi lehet az egészséges, ha a szülők rejtőzködnek a gyerekeik előtt, vagy a naturista szemlélet? A Fókusz utánajárt.

Lili: „Egy selejt vagyok”

Lili teljesen maga alatt van a kisfia miatt, és fogalma sincs, mi lenne a tökéletes megoldás.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Félt az anya, ezért ölte meg babáját

Szorongott az anya, aki a gyanú szerint megölte 4 hónapos csecsemőjét. A bíróság közleménye szerint attól félt, hogy nem tud megfelelni az anyasággal járó feladatoknak. A bíróság elrendelte a letartóztatását, de a következő 30 napot elmegyógyintézetben kell tölteni.

Kate Hudson harmadjára is anya lett!

Kate Hudson Instagramon újságolta el az örömhírt: megszületett harmadik gyereke is. Nincs olyan követője az amerikai színésznőnek, aki nem tudta, hogy várandós: hetente több képet is mutatott már hatalmas pocakjáról. Sajnos a kisfiáról nem mutatott egyelőre fotót, csak annyit osztott meg a rajongókkal, hogy mindenki jól van és hálás a köszöntésekért.

Dobó Ági felidézte kisfia születését

Nagy nap van a Konyhafőnök VIP győztese mögött, hiszen október elsején lett ötéves a nagyobbik kisfia. Ennek kapcsán visszaemlékezett: hogyan is jött a világra Beni.

Niki Beluccinak mindenről van véleménye!

Niki Belucci nagybetűs anyuka lett. Mesél arról mi volt a legboldogabb és a legnehezebb pillanat az anyává válás során. Megtudhatják, hogy mit gondol a nyilvános szoptatásról, és hogy sikerül összeegyeztetni az anyaságot a dolgos éjszakai élettel. De fény derül arra is, hogy miért szedte le közösségi oldaláról a kisbabás fotókat.

Karesz az édesanyjának: „Takarodj, amíg szépen mondom…”

Karesz beleegyezett, hogy újra beszéljen az édesanyjával, a beszélgetés azonban durva fordulatot vett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Megszólalt az az anya, akit gyermeke megölésével vádolnak

Kisfia születése után egy héttel kameránk elé állt, megszólal az az anyuka, akit azzal vádolnak, hogy saját apjával meg akarta öletni középső, két és fél éves kislányát. Mónikától a szülés után azonnal elvették még a kórházban harmadik gyermekét, újszülött kisfiát. Ügyvédje nem érti, hogy tehették ezt meg az anyával és a babával.

Ami az adásból kimaradt: Vivi féltékeny az anyósára?

Bár Vasvári Vivi állítása szerint jól kijön az anyósával, nagyon haragudott Fecsóra, amikor az édesanyja a talpát masszírozta...

Teherautó baleset miatt jött világra, miközben anyja meghalt

Horrorbaleset, és elképesztő túlélés Brazíliában. A túlélő egy baba, aki a baleset következményeként jött világra, miközben anyja meghalt.

Dobó Ági elárulta a legfontosabb anyuka szabályokat

Minden család tudja, hogy ha a kicsik játszani akarnak, akkor időnként meg kell látogatni a játszótereket is. De nem mindegy, hogyan tesszük ezt. A Konyhafőnök VIP győztesével és kisfiával, Bubuval végigvettük az íratlan tiltásokat.

Vajon Voksán Virág fiús vagy lányos anyuka lesz?

Nemrég kiderült, hogy milyen nemű lesz a DJ kisbabája, aminek nem is örülhettek volna jobban párjával. Kíváncsi vagy, ki érkezik hamarosan Virágék családjába?

Vajon a sztármamik büszkék gyerekeikre?

Kíváncsiak rá, hogy mit szólt Voksán Virág anyukája, amikor először meglátta lányát egy szexi címlapon? És vajon Ungár Anikó elfogult-e, ha fiáról, Baronits Gáborról és az ő színészi alakításairól van szó? Utánajártunk, hogy mit szólnak a sztárok anyukái gyerekeik pályaválasztásához.

 

Összeomlott a gyerekgyilkos anya

Összeomlott és zokogva próbálta meggyőzni a bírót, hogy nem akarta megölni kisfiát. 12 év börtönre ítélték azt a ceglédi nőt, aki csaknem két éve olyan súlyosan bántotta másfél éves gyerekét, hogy a kicsi belehalt sérüléseibe. Az idegesítette fel, hogy a kisfiú nagyon sírt, és nem hagyta abba. A nő azt mondta, hogy nagyon szeretné másik két gyerekét felnevelni.

Tamara: „Hol volt Teó, mikor szükségem volt rá?”

Tamarát sokkolta, amikor reggel megtudta, hogy Gyöngyi Teó miatt kapott szívrohamot. Súlyos szemrehányásokkal illette a barátját, mivel nem tudta megbocsátani neki, amit az anyjával tett. Amikor azonban maga is megtapasztalta, hogy az anyja és a barátai milyen mértékben támadják Teót, ő is rettenetesen felháborodott.

Meglátogattuk Baby Gabit és a tündéri ikreit!

Baby Gabi, a ’90-es évek egykori sikeres magyar lánybandájának énekese, aki egy évvel ezelőtt 9 hónapos és 9 kilós ikerfiúival várta a Fókusz stábját. A cukiságmérőnk nekünk akkor kiakadt, és nektek?

 

Tud-e az anya apa is lenni?


szerző:
2018.06.08. 09:15
Tud-e az anya apa is lenni?

Megfigyelések szerint az apák eltérő stílusban foglalkoznak a gyermekeikkel, s mást tanulnak meg a gyermekek az apákkal való játékban, mint az anyákkal való együttlétben. Az apa-gyermek és az anya-gyermek kapcsolatokban nem a versenyt érdemes kihangsúlyozni, hanem azt, hogy a kétféle szülői viselkedés kiegészíti egymást. Vajon mit gondol erről Náray Erika és Dolhai Attila?

Szülés után bombaformában?

Otthon ülés, és a sport teljes megvonása helyett ezek az anyukák motivációt láttak a felszedett kilókban, és csecsemőstül szinte beköltöztek az edzőterembe, hogy újra alkossák a testüket. Egy évvel ezelőtt mutattuk be őket a Fókuszban.

A celebanyukák is rettegnek néha?

Minden terhesség más, ahogyan minden anyuka is, mégis a legtöbb szülőben megfogalmazódtak ugyanazok a félelmek. Eleget és elégszer eszik a gyerekem? Jól pelenkázom, és vajon baj, hogy túl sokat cumizik? Elég türelmes vagyok vele, és miért jár már a szomszéd kislánya, ha az enyém még nem? Ismert anyukákkal beszélgettünk pont egy évvel ezelőtt a mami-páráról, és arról, hogy ez meddig egészséges.

Így ünnepelték a sztárok az Anyák Napját!

Május első vasárnapján a celebek is köszöntötték az édesanyjukat és a nagymamájukat, a gyermekes sztárokat pedig lurkóik lepték meg. Mutatjuk, hogy ki hogyan ünnepelt május 6-án!

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Malek Andrea és Jakupcsek Gabriella válaszol!

Ezen a héten a Reggeliben is az anyáké a főszerep, olyan szuper anyukák a vendégeink, akik sikeres, ismert és elismert nők is egyben. Hogyan tarthatja egy nő egyensúlyban a munkát és a magánéletet? Mire tanít az anyaság? Kinek, mi volt, vagy mi a legnagyobb kihívás az anyuka
létben? Erről beszélgettünk Jakupcsek Gabriellával és Malek Andreával!

Daráló: szülők, akik összeöltöztek a gyermekükkel

Vannak, akik nem csak a párjukkal, hanem a gyerekükkel is szeretnek összeöltözni. Ami, ha eltalálják, akkor lehet nagyon aranyos és szellemes, bizonyos esetekben viszont erőltetett és hát valljuk be, akár vicces is… Hogyan tudunk jól összeöltözni a családdal? Holdampf Linda segített nekünk!

Csórics Balázs mintagyerek volt


szerző:
2018.05.04. 07:40
Csórics Balázs mintagyerek volt

Még mindig emlékszik édesanyja altató dalaira és énekeire a Barátok közt Vida Rudija, vagyis Csórics Balázs. De milyen kisfiú volt? Milyen a viszonya az édesanyjával? És hogyan ünneplik az Anyák napját? Erről is kifaggattuk őket!

Keleti Andrea:

Keleti Andrea gyermekei már 12 és 17 évesek, így bátran otthon meri hagyni őket felügyelet nélkül, hogy férjével kettesben romantikázhassanak.

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Ábel Anita és Gubás Gabi válaszol!

Sikeres nők, boldog édesanyák. De vajon mennyire változtatta meg az életüket az anyaság? Ábel Anita és Gubás Gabi mesélt a Reggeliben az anyaság örömeiről!

Kinek a lánya? Meglepő tények Trokán Annáról és Wossala Rozináról!

Vajon Trokán Annára vagy Wossala Rozinára igazak a következő állítások? Kánya Kata és Papadimitriu Athina válaszol!

Milyen nagymama Papadimitriu Athina? Trokán Anna válaszol!

2017-ben született meg Károly, Trokán Anna kisfia. A szerdai Reggeliben Trokán Anna mesélt a névválasztásról, a közelgő anyák napja alkalmából pedig Papadimitriu Athina mesélt az anyaságról és a nagymamaságról.

Minden, amit eddig nem tudtál Kánya Kata és Wossala Rozina anya-lánya kapcsolatáról

Kánya Kata szerint nem lehet nevelni egy gyereket, csak jó példát mutatni neki és szeretni. Hogyan viszonyult a színésznő lánya, Wossala Rozina párválasztásaihoz? Többek között erről is mesélt nekünk a Reggeliben Kánya Kata!

Szülés 40 felett: anyák, akik büszkén vállalják a korukat

Négy nő, akik büszkén vállalják, hogy 40 felett szültek. Pedig ha szemtől szembe nem is, a hátuk mögött biztosan kaptak egy-két megjegyzést a korukra vonatkozóan. Elmesélték, hogy mennyire tartják magukat idősnek a babázáshoz, hogy mindez áldás vagy épp rengeteg aggodalommal jár, és hogy hogyan viselték a terhességet 40 felett.

Drogteszt a stúdióban


szerző:
2018.03.16. 18:00
Drogteszt a stúdióban

Éva a 18 éves fiáért, Milánért aggódik, hiszen attól tart, hogy az iskolakerülése miatt egykönnyen rossz útra tévedhet. A kétségbeesett anyuka válaszokat szeretne kapni, és még egy drogtesztet is hozott a fiának…

Gyönyörű kisfiával adott interjút Gyulai Viki

Gyönyörű kisfával adott interjút a Fókusznak Gyulai Viki. A Fresh lányformáció énekesnője az utóbbi időben már személyi edzőként dolgozott. Samu születése óta viszont fiának és párjának él.

Több természetes szülést!


szerző:
2018.03.08. 07:47
Több természetes szülést!

Az elmúlt húsz évben jelentősen emelkedett a császármetszések száma, és sok helyen rutinszerűen adják a szülést felgyorsító oxitocin infúziót. Miért jó a természetes szülés, és mik az indokolatlan beavatkozások veszélyei? Erről beszélgettünk Vass Gabriella szülésznő-bábával, aki köztudottan a háborítatlan szülés híve.

8,5 év a csecsemőgyilkos anyának

Több mint egy éven át rejtegethette kislánya holttestét - nyolc év hat hónap börtönre ítélte a bíróság az érdi asszonyt. A vád szerint 2015. végén megszülte, majd megfojtotta a gyereket, azután egy kutyaólban rejtette el a testet. Az ítélet nem jogerős, mert a nő enyhítésért fellebbezett. Megrázó történet következik.

 

Szabó Zsófi visszatért!


szerző:
2018.03.06. 08:00
Szabó Zsófi visszatért!

A Story Extra műsorvezetője három hónapja adott életet kisfiának, Mendelnek, hétfőn azonban ismét visszatért a képernyőre. Hogyan éli meg az anyaságot? Milyen érzés újra dolgozni? Hogy van Mendel? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adott Szabó Zsófi.

Twerkelj úgy, mint Kati mama!


szerző:
2018.02.28. 18:00
Twerkelj úgy, mint Kati mama!

Kati mama és fia, Marci hamarosan hatalmas sztárokká válhatnak, hiszen anya és fia együtt rappelnek. De így mi lesz Kati mama barátnőjével, Magdival, ha ők turnéval járják majd az országot?

Meddig szoptassuk gyermekünket?


szerző:
2018.02.26. 09:05
Meddig szoptassuk gyermekünket?

Mint mindenben, a szoptatásban is vannak olyanok, akik az extrémitások hívei. Vannak édesanyák, akik akár 5 éves koráig szoptatják gyermekeiket. Milyen okok állnak a hosszas szoptatás hátterében, és meddig lenne ideális szoptatni egy gyereket? Ezt a témát járjuk most körül vendégeinkkel.

Szép anyák és szép lányaik: a gének nem hazudnak!

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, vagy az alma nem esik messze a fájától. Mondhatnánk még ilyen közhelyeket, amik azokra a lányokra tökéletesen illettek, akiket egy évvel ezelőtt mutatott be a Fókusz. Kiderült, a nagyszerű gének mindannyiuknál adottak. A Fókusz stábjának Rába Tímea, Fésűs Nelly, Rubint Réka és Kulcsár Edina nyilatkozott a szépségről.

Keresem a családom: apa nélkül soha!

A dokureality műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt mesélt a harmadik évad azon részeiről, ahol a szereplők az édesapjukat keresték. Kiderült, két olyan lányról volt szó, akik a húszas éveik elején jártak, és akik nem tudtak, és nem akartak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Mind a ketten meg akarták találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott.

Meddig mehet el a szülő a közösségi médiában?

Kim Kardashian nem hagyja, hogy az emberek ne róla beszéljenek. Sok szülőt teljesen kiakasztott legújabb Insta-posztja, ahol egy szál tangában pózol, megmutatva melleit az egész világnak. A három gyermekes anyuka cselekedete megosztotta az internet népét. De mi a helyzet azokkal a posztokkal, amiket szülőként osztunk meg magunkról? Gondolunk a gyermekünkre, vagy szülőként is már csak a lájkokat vadásszuk?

Bianca saját lányától lop, hogy drogot vegyen

Próbált hitelre vásárolni, de nem sikerült. Ekkor jutott eszébe a gyors megoldás - Noémi jelentős zsebpénzt gyűjtött össze Márk jóvoltából, ami most pont kapóra jön Bianca szórakozásához...

A teljes adásért kattints IDE!

Nem emlékszik az anya a verésre

Azt mondta, nem emlékszik semmire, mert nyugtatókat vett be. Ma kezdődött a tárgyalása annak a fertőendrédi nőnek, aki az ügyészség szerint 2016 októberében megölte 7 hónapos kislányát. Figyelem megrázó tudósítást láthatnak!

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

A részeges ex nem hagyja annyiban

Timi közel 3 évig volt együtt az exével, Tamással, akitől kisfia született. A lány szerint párja a gyermek születése után „az összes pénzét elitta”, így szétváltak utjaik, azonban a férfi a mai napig zaklatja Timit.

Mariann a szülés utolsó szakaszába lépett

A szülésznő rengeteget segített a vajúdó édesanyának, többek között a labdával és a vajúdóolajjal.

Csodák márpedig léteznek! – Mariann, Rajmund, Gyula és Benedek története

Hat év rengeteg idő, főleg, ha az rettegéssel, félelemmel és próbálkozással telik. Ennyi idő kellett, hogy Mariann és Gyula babája megfoganjon, és beteljesüljön a vágyuk.

Dobó Áginak megszakadt a szíve gyerekei miatt

A Konyhafőnök VIP győztese több héten keresztül bizonyított a gasztroshow-ban, ráadásul olyan jól és ügyesen vette az akadályokat, hogy ő lett a verseny nyertese is. Mégis, a rengeteg főzés mellett, nem tudott mindig ott lenni a családja mellett.

Az első találkozás pillanatai!

Liza, Elekesék ötödik kislánya, fél tíz után egy perccel jött a világra, makkegészségesen.

Dobó Ágit Konyhafőnök-rajongó anyukája készítette fel a versenyre

Ági anyukája nagy rajongója a Konyhafőnök szériáinak, végigkövette az előző évadokat, pont ezért is féltette lányát a nehéz feladatoktól. Persze, igyekezett minél jobban felkészíteni Ágit, egyedül a szimultán főzésről feledkezett meg...

Natasa súlyos döntést hoz édesanyjával szemben!

Emília nem akar hinni a fülének, és nem akarja elhinni lánya kérését.

Igazi hősök


szerző:
2017.11.21. 16:10
Igazi hősök

Oláh Ibolya a keményen dolgozó nőket, anyákat tartja hősöknek. Neki édesanya nélkül kellett felnőnie, de egy pedagógus mindent megtett, hogy Ibolya ne kallódjon el.

 

Ismerd meg A Fal első játékosait!


szerző:
2017.11.19. 19:50
Ismerd meg A Fal első játékosait!

A Fal november 19-i premier előtti adásában egy anya és fia tették magukat próbára. Nézd meg Zsuzsa és Peti bemutatkozó kisfilmjét!

Drámai és egyben megható pillanattal ért véget A Fal első adása

Vajon aláírta a kevesebb mint egymillió forintról szóló szerződést Peti, vagy több mint 11 millió forint üti a markukat? Nézd meg A Fal első adásának utolsó pillanatait, ami garantáltan könnyeket csal majd a szemedbe!

November 18-tól Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Anyák és apák, akik mind mások, a közös bennük, hogy gyereket várnak. Szorongás, fájdalom, és végül határtalan boldogság. November 18-tól, 15:00 órakkor Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Mérai Kata kisfia összes gasztro-kívánságát teljesíti

Kata kisfia születése óta foglalkozik komolyabban a főzéssel: két éves volt a gyerkőc, amikor „végleg elrontották”, akkor ugyanis egy fetás-olívabogyós muffint kért. Megkapta. Vajon mindegyik kívánsága ennyire különleges?

Szandi:

Szandi az édesanyjától kapott levelet, ami mindennél boldogabbá tette a lányt. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Beninek az édesanyja üzent otthonról

Benedeknek az édesanyja írt levelet, amiből óriási erőt merített a srác. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Klau egy megható verset kapott az anyukájától

Klaudia az édesanyjától kapott egy levelet, amitől könnyek szöktek a fiatal lány szemébe. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Megmutatta csodaszép kisbabáját az ÉNB egykori sztárja

Csákány Mónika szeptember 10-én hozta világra kislányát…

Gábor lustaságával az őrületbe kergeti édesanyját

Zsuzsa igyekszik mindent megtenni fiáért, azonban Gábor teljesen kikészíti őt a lustaságával. Az édesanya szeretné, ha fia néha besegítene neki a házimunkában. A következő időszakban bizonyítania kell Gábornak, ha továbbra is szeretne otthon lakni...

Katalin:

Katalin együtt él fiával, Józseffel, aki mániákusan gyűjti és tenyészti a pókokat. A kétségbeesett anya úgy érzi, hogy lassan kiszorítják őt az otthonából a nyolc lábú állatok, ezért meg szeretné beszélni fiával, hogy vessen véget hobbijának, és keressen végre magának egy barátnőt.

Krisztián soha nem fog tudni megbocsátani a testvérének

Krisztián boldog párkapcsolatban élt Fannival, született egy közös gyermekük is, azonban testvére lefeküdt a lánnyal. Hogyan érintette mindez a megcsalt srácot, és kapott-e választ a kérdéseire az Anikó Show-ban? Erről ő maga mesélt kameránk előtt!

Christopher retteg az apósától!

Christopher és Kata túlléptek a kezdeti nehézségeken, és kapcsolatuk kezd virágozni, azonban egyelőre nem tudnak magasabb szintre lépni és összeköltözni, mert közéjük állnak a lány szülei... A srác ultimátum elé állítja szerelmét!

Klaudia a szülei ágyában szeretné csinálni...

A 19 éves Klaudia intim titkairól mesélt édesanyjának, akit lesokkolt, hogy lánya már a konyhapulton, a hűtőn és a szabadban is csinálta már, arra azonban ő sem számított, hogy milyen vágyai vannak még Klaunak...

Bella ledöbbent lánya vallomásától

Klaudia édesanyja mindig meghallgatta lányát, és úgy gondolta, hogy mindent tud róla, azonban az Anikó Showban olyan dolgokra is fény derült gyermekéről, amire legrosszabb álmában sem gondolt volna Bella...

Gyerekek mellett is lehetsz sportos anyuka!

Túróczi Réka fontosnak tartotta, hogy gyermekei korán elkezdjenek sportolni, ő maga viszont a szülése után ugrott fejest a futásba. Mindenkit arra bátorít, hogy kövessék a példáját, hiszen sosem késő elkezdeni!

Emma Watson kétségbeesetten kéri a segítségünket

A színésznő a Facebookozókhoz fordult segítségért. Ha bármit tudsz a Harry Potter sztárjának gyűrűiről, ne habozz írni neki!

Megbánta tettét a gyilkos anya

Megbánta amit tett - zokogva csak ennyit mondott utolsó szó jogán az a 3 gyermekes taktaharkányi nő, aki a vád szerint tavaly januárban titokban szülte meg kislányát, majd az újszülöttet a kerti wc-be dobta. A nő később rosszul lett, ezért mentőt hívtak hozzá, így derült ki, hogy mi történt. Ma jogerősen 10 év börtönre ítélték. Figyelem, megrázó történet.

 

Erika:

Erika azért jött az Anikó #show-ba, mert úgy érzi, hogy 25 éves fia, Péter túl sokat ül a számítógép előtt. Péter videó vloggerként tevékenykedik, és bár az anyukája örül, hogy fiának sok rajongója van és boldog, nagyon aggódik érte. Erika elmondása szerint Péter napi 18 órát ül a gép előtt, nappal alszik, éjjel ébren van, egészségtelenül táplálkozik, és ami még rosszabb, egyáltalán nem foglalkozik a családjával. Az anyuka szeretné, ha Péter gépezés helyett folytatná a tanulást és családot alapítana, de vajon mit szól ehhez fia, akit az internet népe csak OwnMcKendryként ismer és mára már több mint 200 ezer követője van?

Hiába a boldog család, Pink-et sem kerüli el a féltékenység!

Az énekesnő immár két kicsi anyukája, és 11 éve házasok párjával, minden az idillről árulkodik. Most mégis kiderült, hogy mégsem olyan tökéletes minden!

Story Extra 2017-06-08


szerző:
2017.06.08. 17:25
Lenke a szárnyai alá veszi Evelint

Evelin bocsánatot kér Majától a szórólapos akciója miatt, majd Lenke a klubba rendeli Evelint, ahol szembesíti Bécyt a lánnyal, és kisajtol belőle egy ígéretet, hogy foglalkozni fog Evelin problémájával.

Házon kívül 2017-05-03


szerző:
2017.05.03. 23:30

Ilyen az igazi Gubás Gabi!


szerző:
2017.04.23. 05:00
Ilyen az igazi Gubás Gabi!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja több napot töltött el a gyönyörű színésznővel. A riportból kiderült, hogy Gabi nemcsak színésznő, hanem énekes, anya, és igazi nő, emellett őszinte, kedves és nagyon erős nő.

Videón a brutális gyerekverés

Videón a brutális verés! Üti, rúgja és többször a földhöz veri hat éves kisfiát egy nő. Híradónk megszerezte a mobillal rögzített videót, amin a 27 éves nő kegyetlenül megveri gyerekét. Az anya ellen büntetőeljárás indult, a bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte. Megrázó felvétel következik!

39. rész - Egyedülálló anya eltitkolja a fiát új partnere elől!

Mikor a csinos és életvidám ápolónő, Dóra megismerkedik a vonzó Mátéval, úgy érzi, újra boldog életet élhet. Máté tökéletes választásnak bizonyul egészen addig, amíg ki nem derül a férfiról, hogy nem szereti a gyerekeket. Az ápolónő idegőrlő titkolózásba kezd, és egyre több hazugságba bonyolódik, amely végén félő, hogy nem csak új kedvesét, de fiát is elveszíti...

36. rész - Elvakult szülői szeretet!

Vágó Júlia Budapesten él a lányával, Vikivel. Az egyedülálló édesanya és a lánya között nagyon bensőséges a kapcsolat. Ám ez egy csapásra megváltozik, amikor egyszer csak megjelenik a 18 éves Emma és a lány féltestvéreként mutatkozik be...

Gyermekkori fotókon Pumped Gabo!


szerző:
2017.03.28. 14:18
Gyermekkori fotókon Pumped Gabo!

Gabo anyukája cuki gyerekkori fotókat mutatott Áginak a fiáról, és elmesélte, milyen volt életet adni egy kisbabának. Vajon miért érdeklődött a lány a gyermekvállalásról?

Elhoztuk a Barátok közt egyik legdrámaibb jelenetét! – VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik legszomorúbb eseménye történt. Egyik napról a másikra Szentmihályi Zsófi szülési utáni depresszióba zuhant. Akkor annyira összeomlott a fiatal anyuka, hogy úgy érezte, már nem tudja ellátni kisfiát, és egy levelet hátrahagyva kilépett Tóbiás, az apa és Bence baba életéből. 

Megölte a babát, 10 évet kapott


szerző:
2017.03.13. 18:03
Megölte a babát, 10 évet kapott

Zokogott, amikor meghallotta az ítéletet az a taktaharkányi nő, akit tíz év börtönbüntetésre ítélt a bíróság, mert megölte újszülött csecsemőjét tavaly januárban. Az asszonynak már volt három gyereke. A vád szerint titokban szülte meg negyedik, egészséges kislányát, majd a kerti vécébe dobta. A bíróság szerint szándékosan ölte meg a csecsemőt. Megrázó történetet láthatnak!

Örömhír! – Megszületett az énekesnő gyermeke!

Nem olyan rég számoltunk be arról, hogy Magyar Rózsa nemsokára anyai örömök elé néz. A hírünk már a múlté, ugyanis azóta megszületett az énekesnő gyönyörű kislánya.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való