Celebklub

Íme 3 híresség, akik valójában doktorok!

rtl.hurtl.hu

2017. október 11. 16:56

Mi a közös Liluban, Dobó Ágiban és Thuróczy Szabolcsban? Sikeresek, tehetségesek és egy ország ismeri őket! De mi most nem erre gondoltunk, hanem valami egészen másra…

Nem hiába a hírnév és a csillogás, ezek a sztárok keményen meg is dolgoztak a hosszú egyetemi évek alatt, ugyanis mindhárman jogászdiploma büszke tulajdonosai!

Lilu elárulta, hogy érettségi után először magyar szakra jelentkezett, de mivel egyetlen pont híján nem vették fel, a következő évben már a jogi képzés mellett döntött. A műsorvezető már akkor is nagyon jól tudta, hogy a televízióban szeretne majd dolgozni, de szüleinek tett ígérete miatt megszerezte a diplomát.

Thuróczy Szabolcsot szintén a szülei ösztökélték a jogi pályára, de egyetemi évei alatt folyton kikacsingatott a színház világa felé.

Dobó Ági viszont saját elhatározásából döntött így:

„Nekem kislány koromban egy olyan elképzelésem volt a jövőmről, hogy én mindig csinosan, aktatáskával, kosztümben fogok járni. Azt találtam ki magamnak, hogy nekem ilyen szigorú szakmára lesz szükségem.

 


Habár egyikük sem jogászként keresi a kenyerét, mégis tudják hasznosítani az egyetemen szerzett tapasztalataikat: Lilu elmondása szerint meglepő gyorsasággal tanul szöveget, míg Ági a szerződéseknél veszi nagy hasznát a készségeinek.

Egy pillanatig sem bánjuk, hogy a sztárok nem a diplomájukból élnek, hiszen Dobó Áginak hamarosan a Konyhafőnök VIP második évadában szurkolhatunk, Lilu pedig már nagyban készíti a Keresem a családom következő szériáját!


Vajon ha Dr. Kovalcsik Ildikó, Dr. Dobó Ágnes és Dr. Thuróczy Szabolcs előlről kezdené a pályájukat, ismét ezt az utat választanák?

A Story Extra riportjából kiderül:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#lilu#dobó ági#thuróczy szabolcs#diploma#jogász#egyetem#konyhafonokvip#Keresem a családom

Címlapról ajánljuk