Műsorújság
RTL Most

Elrabolták az RTL Magyarország programigazgatóját!

Magyarország két táborra szakadt: vannak, akik imádják a Reszkessetek, betörők! trilógia filmjeit, és vannak, akik inkább mást néznének karácsonykor a televízióban. Az utóbbi csoport két jeles képviselőjét Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt formálja meg az RTL Klub vadonatúj kisfilmjében. Nekik pedig egyetlen céljuk van, amiért bármit megtesznek, ha kell, elrabolják az RTL Magyarország programigazgatóját.

A Karácsony közeledtével egy állandóan visszatérő és igazán fontos kérdés foglalkoztatja az RTL Klub nézőit: lesz-e idén is Reszkessetek, betörők? Hogy 2016-ban is lesz-e Kevin McCallister az ország legnézettebb csatornáján, az alábbi videóból kiderül:

A kisfilm egyébként a tavalyi szintén nagysikerű videó folytatása, melyben Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt elrabolja az RTL Magyarország programigazgatóját, és mindent megtesznek azért, hogy rávegyék, idén ne tűzze műsorra a Reszkessetek, betörők! trilógiát, de persze nem járnak sikerrel, december 24-25-26-án jön a kultikus filmsorozat az RTL Klubra!

Kíváncsi vagy a korábbi Reszkessetek, betörők kisfilmekre? Ide kattints!

Legnézettebb videók