Celebklub

ÉNB Lali hajóskapitánynak áll?

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 18. 10:00

Montenegróban, a festői Herceg Noviban pihentek az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai. Lali, Gábor és Joe Alexával és Tamarával élvezték a nyaralóhely és a tenger szépségét. 

Az Éjjel-Nappal Budapest bongyor hajú sztárjával nemrég még a Velencei-tavon találkoztunk. Az ÉNB sztárja megmutatta rezervátumát, elmondta, miért szereti a nyarat és a sört, és azt is, minek köszönhető tökéletes beach bodyja. Laller kifejtette nézeteit a tangás fürdőruháról, és elhintett néhány infót készülő új daláról is.

 

„Nem vagyok egy igazi vizi gyerek, nekem a víz egy kicsit hideg is volt, de aztán a csajok kedvéért egy vitorlásról ugrottam egy bombát.” – mondta Lali, aki azért el tudná képzelni az életét a tengeren.
 

 

„Ha lenne egy olyan luxus yachtom, mint amit Porto Montenegroban láttunk, akkor még a hajóskapitányi vizsgát is letenném, és folyamatosan csak hajóznék, szebbnél szebb lányokkal a fedélzeten.” – tette hozzá a mókamester.

 

 

 

„Állandóan sütött a nap, amit nagyon élveztem, ráadásul vittünk magunkkal egy felfújható unikornist és egy flamingót is, amikkel jókat szórakoztunk. A szálloda medencéjében éjszaka is fürödtünk, utána azért fáztam egy kicsit” – mesélte a mongol szépség, Alexa. 

 

 

 

„Herceg Noviból egy vitorlással kifutottunk a nyílt vízre, ami hatalmas élmény volt, de rájöttünk, hogy egy ilyen hajót irányítani nem könnyű dolog. Ezt meghagytuk a kapitánynak, inkább én is ugráltam a fedélzetről, igaz én fejessel próbálkoztam. nem úgy mint Lali.” – fejezte be nevetve Gábor.

Kattints a képre a galériáért!

 


A nézők augusztus 28-tól új időpontban, 20:15-től láthatják Laliék montenegrói kalandjait!  

#Celebklub#rtl#RTL Klub#montenegró#Éjjel-Nappal Budapest#pihenés#nyaralás#énb#énb gábor#énb alexa#énb tamara#nyaralóhely#tenger

Címlapról ajánljuk