KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
938. adás
Reggel a lakók Joe betegágya köré gyűltek, Barbi férje ugyanis a baleset következtében kómába került. Miután Robi a kórház előtt becsmérlően...

Bennfentes

Itt a nagy évzáró Éjjel-Nappal Budapest kvíz- Teszteld a tudásod!

Újra eltelt egy év, ezért úgy gondoljuk, hogy itt az ideje áttekinteni, mi történt idén az ÉNB szereplőivel! Ha úgy érzed, hogy igazi Éjjel-Nappal Budapest rajongó vagy, és egész évben nyomon követted a sorozat alakulását, akkor ezt a 20 kérdéses kvízt pont neked találták ki! Ne feledd, 2017-ben még több izgalommal folytatódik az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest!

Idén is együtt karácsonyoznak az ÉNB sztárjai

2016-ban is együtt ünnepelik a Karácsonyt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. Igaz, nem egy nagy közös fenyőfánál, de akik együtt laknak, állítottak fát.

Montenegróban csajozott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Montenegróba, a kotori öböl kapujába Herceg Novi városába utazott egy kis kikapcsolódásra az Éjjel-Nappal Budapest három sztárja, Evelin, Levente és Simon.

Ilyen volt a montenegrói napsütés az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel

Novemberben is napsütés és pálmafák. Tengerparti csobbanásra vágytak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, mi pedig elkísérhettük őket Montenegróba.

Télen nyaraltak az ÉNBP sztárok


szerző:
2016.11.25. 19:25
Télen nyaraltak az ÉNBP sztárok

Novemberben is fejest ugrottak a nyárba az Éjjel-Nappal Budapest szereplői. Montenegró tengerpartjáig kísértük őket, ahol a hangulatos óváros és a pálmafás strandok mindenki lenyűgöztek...

Curlingeztek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

Az osztrák síparadicsomba, Obertauernbe készül az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat! A főszereplők közül néhányan bemelegítésképpen curlingben, azaz jégtekében mérték össze tudásukat a Kamaraerdőben található pályán. Annyi biztos, hogy ez a speciális jég jobban csúszik, mint a sima műjég, az pedig talán sosem derül ki, hogy Kristófék valóban csaltak-e, vagy Bécy és Alexa nem bírják elviselni a vereséget.

Jégre léptek az ÉNB sztárjai!


szerző:
2016.11.09. 11:32
Jégre léptek az ÉNB sztárjai!

Az osztrák síparadicsomba, Obertauernbe készül az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat forgatni. A főszereplők közül néhányan bemelegítésképpen curlingben mérték össze tudásukat a Kamaraerdőben található pályán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!