KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
828. adás
A lány még mindig nem állt készen arra, hogy beszámoljon lakótársainak arról, hogy Patrikkal randizott. Mikor Patrik úgy döntött, hogy autóját...

Szavazás

Szerinted Marci csak barátként néz Ritára?

Bennfentes

Alapszereplő tér vissza az Éjjel-Nappal Budapestbe

Új külsővel tér vissza két év szünet után Rita, az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője. A szőke lány a kezdetektől, vagyis 2013. február 11-től közel másfél évig, 2014 augusztusáig volt látható szinte minden nap az RTL Klub képernyőjén.

Jogsi nélkül száguld az ÉNB sztárja

Retteg a vezetéstől Horváth Gréta, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, ezért nincs jogosítványa, mégis bevállalta a Sztár Gokart-ban való szereplést.

Új fotók készültek az Éjjel-Nappal Budapest szereplőiről!

Lali, Karesz, Alexa és a többiek profin vették az akadályokat, és a képeket elnézve élvezték a fotózást! Talán Lalinak tetszett a legjobban, aki kimondottan szereti, ha ő lehet a középpontban. Közel áll hozzá ez a világ több szempontból is és, hogy miért, azt is elmondja.

ÉNB Lali testét csak egy magyar zászló takarta

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait sem kerülte el a futball-láz. A sorozat szereplői mindent megtettek annak érdekében, hogy a magyar csapat elsöprő sikereket érjen el Franciaországban.

Milyen fürdőruhát válasszunk a nyárra?

Bár az időjárás egyelőre még elég szeszélyes, azt már kijelenthetjük, hogy itt a nyár, és vele együtt a strandszezon! Csíkos, pöttyös, egybe- vagy kétrészes, csipke vagy neoprén: az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaival néztünk utána, milyen fürdőruhákban leszünk idén a legdivatosabbak!

Szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Bécy. A kopaszodó sztárt nem csak a hiúsága vezérelte, inkább kényelmi okok miatt döntött úgy, hogy hajbeültetésre vállalkozik.

Hiúsága legyőzte Bécyt


szerző:
2016.06.08. 19:00
Hiúsága legyőzte Bécyt

Bár társainak arról panaszkodott az Éjjel-Nappal Budapestben, hogy teljesen tönkrement, azért arra volt pénze, hogy a szépség oltárán áldozzon. Annyira zavarta ugyanis, hogy ritkul a haja a feje tetején, hogy titokban hajbeültetésre vállalkozott. Egyébként ez a leggyakoribb szépészeti beavatkozás, amire az utóbbi években a férfiak vállalkoznak Magyarországon. 

A Sztár Gokart műsorvezetője autóztatta ÉNB Joe-t

Világi Péter a Sztár Gokart műsorvezetője autóztatta meg a Hungaroringen ÉNB Joe-t, aki a száguldás nagy szerelmese.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való