KERESÉS search-close
780. adás
Alexa teljesen kiakadt azon, hogy az albérletben totális a zűrzavar, ennek ellenére Rajmund ajánlatát – miszerint költözzenek össze – elutasította. ...

Szavazás

Mit tennél Bécy helyébe?

Bennfentes

Tűzoltó leszek és katona


szerző:
2016.05.23. 17:35
Tűzoltó leszek és katona

A hétvégén rendezték meg a rendőrnapot, melynek célja az volt, hogy az ehhez hasonló foglalkozásokat népszerűsítsék a fiatalok körében. Még mindig kevesen vállalkoznak arra, hogy ilyen területen helyezkedjenek el. Pedig abban a mentősök, tűzoltók és rendőrök is egyetértenek, hogy egy cseppet sem bánták meg döntésüket. Hírességeink is eljátszottak a gondolattal, hogy ezekben a szakmákban helyezkedjenek el...

Amerikában próbál szerencsét az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Amerikából érkezett és Amerikába távozik az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője, Dávid, aki 2013 szeptemberében érkezett a sorozatba.

Lesz-e esküvő az Éjjel-Nappal Budapestben?

Régóta találgatják az egyik legnézettebb napi sorozat nézői, hogy lesz-e esküvője Barbinak és Joe-nak.

Boldog Szülinapot Zsófika!


szerző:
2016.03.25. 21:10
Boldog Szülinapot Zsófika!

Rohan az idő, és az Éjjel-Nappal Budapest legfiatalabb szereplője is már az első születésnapját ünnepli. Ebből az alkalomból összeszedtük nektek Zsófika legtündéribb fotóit, akiért nem csak a sorozat szereplői, de a nézők is odáig vannak.

Mindenki Lalival csapatta a Bulicsászárt

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Lali, évek óta keményen küzd, hogy mulatós énekesként is elismerjék. Legújabb slágerét, a Bulicsászárt már vele énekelte a közönség kecskeméti fellépésén. Mi is elkísértük Lalit, és legjobb barátját, Gábort.

Éjjel-Nappal Budapest Alexa vad fotózása

Megmutatjuk, hogy sikerültek a fotók Alexáról, az Éjjel-Nappal Budapest egyik csinos szereplőjéről. Ő azt mondja 7 kilót fogyott, és még soha nem volt ilyen jó formában. Íme, egy magabiztos lány fotósorozata.

Dávid kiképzőnek áll


szerző:
2016.03.24. 21:10
Dávid kiképzőnek áll

Dávid nagyon nehezen viseli, hogy Milla szakított vele, ráadásul a lány láthatóan élvezi a szingli lét minden egyes mozzanatát.

BRÉKING: Itt van Lali új klipje!


szerző:
2016.03.11. 11:44
BRÉKING: Itt van Lali új klipje!

VÉGRE! Csóró Lali rengeteget dolgozott legújabb dalán, ami mostantól már az interneten is elérhető! A mulatós sztár reméli, hogy a Lali pop után legújabb dala, a Bulicsászár még több ember kedvence lesz. Szerintünk egyértelmű, hogy ki a buli császára! CsakALali!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való