KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
1129. adás
Zoé a bűntudatával küszködött. Tamara bizonyítani akart Tamásnak. Maja megpróbálta visszaköltöztetni Mesit a hajóra.

Előző rész

Következő rész

Teljes adások

Szavazás

Szerinted hogy alakul Joe és Tamara kapcsolata?

Bennfentes

Montenegróban fotózták ÉNB Alexát

Montenegróban egy különleges helyszínen a Klinci Resortban - ahol korábban világhírű divatmárkák is tartottak bemutatót -, fotózták Alexát és Tamarát az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat két sztárját.

Rengeteg pénzt nyert az ÉNB sztárja!

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője az összes megtakarított pénzét szerencsejátékba fektette, de Fortuna kegyes volt hozzá, és megsokszorozta vagyonát!

ÉNB Lali hajóskapitánynak áll?


szerző:
2017.08.18. 10:00
ÉNB Lali hajóskapitánynak áll?

Montenegróban, a festői Herceg Noviban pihentek az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai. Lali, Gábor és Joe Alexával és Tamarával élvezték a nyaralóhely és a tenger szépségét. 

ÉNB Lali:

Velence Mitch Buchannon-je, ÉNB Lali bevetette magát a Velencei-tóba, de sajnos hamar kiderült, hogy a sorozat sztárja nem vízimentőnek született. Laller már az első feladatnál elbukott, ugyanis a hínárok és a kagylók annyira összezavarták, hogy kis híján a tóba fulladt. Bár Lalika nagyon haragudott az oktatóra, a bukás után a fejébe vette, hogy Nikivel együtt a Velencei-tavon marad, és más munka után néz.
 

ÉNB Lali:

Lalival a Velencei-tó partján találkoztunk. Az ÉNB sztárja megmutatta rezervátumát, elmondta, miért szereti a nyarat és a sört, és azt is, minek köszönhető tökéletes beach bodyja. Laller kifejtette nézeteit a tangás fürdőruháról, és elhintett néhány infót készülő új daláról is.

MEGHATÓ: így búcsúzott el Joe ÉNB Barbitól

ÉNB Barbi új szerepre készül, ugyanis gyermeket hord a szíve alatt. A fiatal anyuka úgy döntött, hogy külföldre költözik, így ott hagyja az Éjjel-Nappal Budapestet. Talán Joe-tól volt a legfájóbb a búcsú, akivel igazán megszerették egymást az utóbbi négy évben.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

 ÉNB Barbi még Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Újabb főszereplő búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja a csapatnak, most mégis úgy döntött kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Péntek este búcsúzik a sorozattól az ÉNB egyik főszereplője

Augusztus 11-én látható utoljára az RTL Klubon Barbi, aki négy és fél évig volt főszereplője az egyik legnépszerűbb napi sorozatnak.

Lali munkát keresett a Velencei-tónál

Lali a Velencei-tóhoz utazott a nagy hőségben, de nem hűsölni. Munkát keresett. Mi pedig elkísértük, és meg is mutatjuk, hogyan alakított például vízimentősként. Sőt! Kiderítettük, mivel telnek nyári napjai, milyen szokásai vannak a hőségriadó idején, és hogy melyik különleges vízisport áll hozzá a legközelebb!

Sárga fecskében hódít az ÉNB sztárja!

Az ÉNB szereplője bevette a Velencei-tavat, elmesélte hogyan hozta magát formába a nyárra, sőt, még vízimentői babérokra is tört.

Lali és Kovács Dóri tesztelte le hazánk két legnépszerűbb tavát

Nekünk a Balaton, vagy a Velencei-tó a Riviéra? Ez itt a kérdés. A nagy dilemmát pedig két profi strandtesztelő dönti el: Kovács Dóri, aki a vizisportok szerelmese, és az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, aki viszont hadilábon áll a nyílt vizekkel.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Távozik az Éjjel-Nappal Budapest alapszereplője

Négy és fél év után elhagyja az Éjjel-Nappal Budapestet Kristóf, a sorozat egyik alapszereplője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!