KERESÉS search-close
803. adás
Roland véletlenül elárulta Majának, hogy Drex nem is csalta meg őt, így a szerelmesek úgy döntöttek: adnak egy esélyt a kapcsolatuknak.

Szavazás

Szerinted Drex hűséges lesz Majához?

Bennfentes

Milyen fürdőruhát válasszunk a nyárra?

Bár az időjárás egyelőre még elég szeszélyes, azt már kijelenthetjük, hogy itt a nyár, és vele együtt a strandszezon! Csíkos, pöttyös, egybe- vagy kétrészes, csipke vagy neoprén: az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaival néztünk utána, milyen fürdőruhákban leszünk idén a legdivatosabbak!

Szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Bécy. A kopaszodó sztárt nem csak a hiúsága vezérelte, inkább kényelmi okok miatt döntött úgy, hogy hajbeültetésre vállalkozik.

Hiúsága legyőzte Bécyt


szerző:
2016.06.08. 19:00
Hiúsága legyőzte Bécyt

Bár társainak arról panaszkodott az Éjjel-Nappal Budapestben, hogy teljesen tönkrement, azért arra volt pénze, hogy a szépség oltárán áldozzon. Annyira zavarta ugyanis, hogy ritkul a haja a feje tetején, hogy titokban hajbeültetésre vállalkozott. Egyébként ez a leggyakoribb szépészeti beavatkozás, amire az utóbbi években a férfiak vállalkoznak Magyarországon. 

A Sztár Gokart műsorvezetője autóztatta ÉNB Joe-t

Világi Péter a Sztár Gokart műsorvezetője autóztatta meg a Hungaroringen ÉNB Joe-t, aki a száguldás nagy szerelmese.

Tűzoltó leszek és katona


szerző:
2016.05.23. 17:35
Tűzoltó leszek és katona

A hétvégén rendezték meg a rendőrnapot, melynek célja az volt, hogy az ehhez hasonló foglalkozásokat népszerűsítsék a fiatalok körében. Még mindig kevesen vállalkoznak arra, hogy ilyen területen helyezkedjenek el. Pedig abban a mentősök, tűzoltók és rendőrök is egyetértenek, hogy egy cseppet sem bánták meg döntésüket. Hírességeink is eljátszottak a gondolattal, hogy ezekben a szakmákban helyezkedjenek el...

Amerikában próbál szerencsét az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Amerikából érkezett és Amerikába távozik az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője, Dávid, aki 2013 szeptemberében érkezett a sorozatba.

Lesz-e esküvő az Éjjel-Nappal Budapestben?

Régóta találgatják az egyik legnézettebb napi sorozat nézői, hogy lesz-e esküvője Barbinak és Joe-nak.

Boldog Szülinapot Zsófika!


szerző:
2016.03.25. 21:10
Boldog Szülinapot Zsófika!

Rohan az idő, és az Éjjel-Nappal Budapest legfiatalabb szereplője is már az első születésnapját ünnepli. Ebből az alkalomból összeszedtük nektek Zsófika legtündéribb fotóit, akiért nem csak a sorozat szereplői, de a nézők is odáig vannak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való