KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
912. adás
A lány kétségbeesetten gondolta végig, hogyan tudna elég pénzt szerezni arra, hogy Vince halálos beteg testvérén segítsen. Amikor a fiú nyomást...

Bennfentes

Montenegróban csajozott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Montenegróba, a kotori öböl kapujába Herceg Novi városába utazott egy kis kikapcsolódásra az Éjjel-Nappal Budapest három sztárja, Evelin, Levente és Simon.

Ilyen volt a montenegrói napsütés az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel

Novemberben is napsütés és pálmafák. Tengerparti csobbanásra vágytak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, mi pedig elkísérhettük őket Montenegróba.

Télen nyaraltak az ÉNBP sztárok


szerző:
2016.11.25. 19:25
Télen nyaraltak az ÉNBP sztárok

Novemberben is fejest ugrottak a nyárba az Éjjel-Nappal Budapest szereplői. Montenegró tengerpartjáig kísértük őket, ahol a hangulatos óváros és a pálmafás strandok mindenki lenyűgöztek...

Curlingeztek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

Az osztrák síparadicsomba, Obertauernbe készül az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat! A főszereplők közül néhányan bemelegítésképpen curlingben, azaz jégtekében mérték össze tudásukat a Kamaraerdőben található pályán. Annyi biztos, hogy ez a speciális jég jobban csúszik, mint a sima műjég, az pedig talán sosem derül ki, hogy Kristófék valóban csaltak-e, vagy Bécy és Alexa nem bírják elviselni a vereséget.

Jégre léptek az ÉNB sztárjai!


szerző:
2016.11.09. 11:32
Jégre léptek az ÉNB sztárjai!

Az osztrák síparadicsomba, Obertauernbe készül az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat forgatni. A főszereplők közül néhányan bemelegítésképpen curlingben mérték össze tudásukat a Kamaraerdőben található pályán.

Stílustippek ÉNB Lalitól


szerző:
2016.10.27. 17:25
Stílustippek ÉNB Lalitól

Lali, az Éjjel-Nappal Budapestből magánéleti válságba került és ez kihat az énekesi karrierjére. A külsejére azonban továbbra is igényes és szeretné, ha ő lehetne a magyar Beckham, de saját bevallása szerint, ettől még eléggé távol van. A Story Extrának elárulta, szerinte most kire hasonlít.

Fehérneműben csábít ÉNB Barbi


szerző:
2016.10.24. 11:04
Fehérneműben csábít ÉNB Barbi

Szexi fehérneműben pózolt az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Barbi. A szőke szépség már több különleges fotózáson vett részt, de ezek a képek most különösen szexisre sikeredtek.

Siklóernyővel lebegett ÉNB Lali


szerző:
2016.10.18. 23:44
Siklóernyővel lebegett ÉNB Lali

Gyerekkori álma teljesült az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjának, Lalinak, ugyanis végre kipróbálhatta a siklóernyőzést. A sorozat mókamestere azt állította, egyáltalán nem félt a repülés során, pedig egy pillanatra igen veszélyes helyzetbe kerültek oktatójával, akár le is zuhanhattak volna.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!