Celebklub

Németh Ádám megtalálta a világ legrondább alapanyagát?

rtl.hurtl.hu

2017. július 15. 18:03

A Konyhafőnök negyedik szériájának győztese is a nyakába kapta a nyarat, és maga mögött hagyta egy időre kis hazánkat. Persze, Horvátországban rögtön „gasztro-sokkot” kapott.

Ha lelkesen nézted a Konyhafőnök eddigi évadait, akkor már jól tudhatod, a versenyzőkre mindig vár valamilyen igazán meglepő kihívás, ami miatt komolyan fel kell kötniük a gatyájukat. Ez lehet egy klasszikus étel kreatív újragondolása, a Séf másolása, szimultán főzés a Séffel vagy éppen egy addig még sosem látott, furcsa alapanyag feldolgozása.

A pultokon tornyosultak már citrus különlegességek, egész kardhalak, polipok, borjúfejek… sosem tudni, mire számíthatunk!

Németh Ádám a gasztroshow negyedik évadában bizonyította be, hogy ő a legjobb:

A szerencsezoknikat őrző Ádám a győzelem után sem pihent, azóta is szorgosan megy a céljai után, hogy minden tervét megvalósíthassa, azonban a nagy munka közben is kell a pihenés, így – az év eleji thaiföldi kalandja után – most Horvátországba utazott, hogy pihenjen egyet.

Persze, első útja azonnal a helyi halpiacra vezetett:

„Ilyen elbűvölő teremtésekkel lehet találkozni Trogirban a halpiacon. Jól bevásároltam este meg begyújtom a grillt.” – írta a posztja mellé.


A rondából extra finomat elv valószínűleg ennél a halnál is érvényesült a konyhafőnök konyhájában!

Ádám nemrég a Reggeli vendége volt, ahol egy hétig ő adta a Kifőzde-feladatokat a vendégeknek, igaz, az első napon ő fakanalat ragadott, és még a jövőbeli nagy terveiről is mesélt egy kicsit:

Természetesen nem ő az egyetlen, aki egy kis nyári nyaralásra adta a fejét: Fördős Zé például éppen Olaszországot és a helyi konyhákat hódítja meg, új recepteket és élményeket gyűjtve, Wossala Rozina pedig Spanyolországot!

Mielőtt azonban mi is elmerülnénk a forróságban és a pihenésben, lessük meg együtt, milyen is, amikor Sárközi Ákos egy igazán extra alapanyaggal – jelen esetben egy polippal – ismertette meg a Konyhafőnök VIP versenyzőit!

Emlékeztek még?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök#németh ádám#győztes#alapanyag#utazás#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos#séf

Címlapról ajánljuk