Celebklub

Sokk! Betegesen sovány lett a fiatal színésznő!

rtl.hurtl.hu

2017. június 30. 15:57

Borzalmas képek láttak napvilágot a csinos lányról, aki most azt is elárulta, mi áll a hirtelen fogyás hátterében. Kattints és eláruljuk, mi történhetett!

Lily Collins - Phill Collins lánya - nemrég hihetetlen képet posztolt az Insatgramjára, melyen az ifjú tehetség, szinte csak árnyéka önmagának.

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

A látható súlyvesztése mellett, karikás szemekkel és kórházi köpenyben látható a fotón, ami csak újabb aggodalomra adhatna okot. Ám a színésznő elárulta, nincs mitől tartani, csupán egy szerep kedvéért kellett leadnia néhány kilót, ugyanis legújabb filmjében, a To The Bones-ban egy étkezési zavarokkal küzdő fiatalt alakít!

Ez pedig igazán testhezálló szerep Collins számára, ugyanis a színésznő Unfiltered című önéletrajzi könyvében már elárulta, hogy egykor ő is hasonló betegségben szenvedett:

„Az emberek rettegnek, hogy nem elég vékonyak, ezért létezhet ez a betegség is!”

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Egyébként Lily Collins új filmjét az édesanyja már látta, akinek a reakciója sokk volt a Csontváros című film sztárja számára:

„Először úgy vettem észre, hogy megdöbbent a látottakon, másodjára már feltűnt, hogy zokog, annyira mélyen érintette a dolog.”

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Remélhetőleg a színésznő valóban igazat mondott, így sem az édesanyjának, sem pedig a rajongóinak nincs okuk félni!

Forrás: usmagazine.com
Képek: Instagram.com

#Celebklub#rtl#RTL Klub#sztárok#hollywood#fogyókúra#betegség#sokk#étkezési zavar#lily collins#phil collins

Címlapról ajánljuk