Műsorújság
RTL Most

Lesd meg te is, hogy festettek a hírességek a 2017-es Aranyglóbuszon!

A díjátadók nemcsak a jelöltekről, azok győzelmeiről és köszönő beszédeikről szólnak, hanem bizony arról is, hogy mit viselnek a vörös szőnyegen. Egy-egy ruha költemény könnyen emlékezetes maradhat így vagy úgy. Mutatjuk!

 Emma Stone


A színésznő csillagokkal díszített ruhája maga az álom! A ruhájának stílusa pedig tökéletesen illett a Kalifornia álom című filmhez és annak sikeréhez. Egyetlen problémánk talán csak az vele, hogy a púder színű ruhaköltemény még inkább kiemeli mennyit fogyott az elmúlt időszakban a bohókás Stone!

Reese Witherspoon


Az Oscar-díjas színésznő limonádét idéző ruhája abszolút befutó! Tökéletesen kiemeli Witherspoon bájait, és egyszerre elegáns és szexis. A csodás kiegészítőkről már nem is beszélve!

Lily Collins

 

A photo posted by Lily Collins (@lilyjcollins) on


A fiatal színésznőről leginkább Hófehérke és Csipkerózsika jutott eszünkbe! Valószínűleg Collins is Disney hercegnőnek érezhette magát a rózsaszín csipkékkel és különleges hátkivágással ellátott estélyiben. Bár a sminkje és a frizurája kissé elütött a ruha és az esemény stílusától.

Drew Barrymore


Barrymore a tőle már jól megszokott lazasággal, de mégis elegánsan jelent meg a vörös szőnyegen, ezzel pedig az egyik kedvencünkké vált a viselete, ami a hippi korszak és a ’20-as évek világát idézte fel bennünk!

Amy Adams

 

A photo posted by TOM FORD (@tomford) on


A vörös hajú színésznő, akit idén két film miatt is az eszünkbe véshettünk, stílszerűen egy az Éjszakai ragadozók rendezője, Tom Ford által tervezett ruhában jelent meg a gálán. Az egyszerű szabású fekete ruha után semmi kétségünk, hogy Ford-nak valóban Adams az új múzsája! Mondjuk a mellvértnek is elmenő felsőrész nem feltétlen előnyös a színésznő számára.

Ha valami igazán lélegzetelállítóról kell, hogy szóljunk, akkor pedig lássuk a Golden Globe kismamáit!

 

A photo posted by Us Weekly (@usweekly) on


Natalie Portman sárga estélyije, ami egyszerre takarta és emelte ki a gömbölyödő pocakját és, amit a színésznő által játszott Jackie Kennedy is megirigyelt volna, rendkívül kifinomult volt!

 

A photo posted by Gal Gadot (@gal_gadot) on


De a Csodanő sztárja, Gal Gadot sem aprózta el a dolgot, aki a cuki kismama szerep helyett ismét csak bekeményített és egy igazán szexi, de mégis klasszikus ruhában tündökölt!

A hölgyek legjobb kiegészítője azonban mégiscsak egy sármos férfi!


Amiben a mindig csodaszép Blake Lively-nak bizony nincs hiánya! Férjével, Ryan Reynolds-szal tőlünk biztosan megkapják a legstílusosabb pár díját!


Bár akad versenytársuk is Jessica Biel és Justin Timberlake személyében, akik inkább a vagányabb stílust képviselték a vörös szőnyegen! 

A személyes kedvencünk pedig Evan Rachel Wood fekete szmokingja volt, amitől aztán tényleg elállt a szavunk és amire a vagány színésznő hihetetlen magyarázatot adott:

 

A photo posted by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) on


Wood, David Bowie, az egy éve elhunyt rocksztár tiszteletére viselte a szmokingot, mivel Bowie tegnap ünnepelte volna 70. születésnapját:

„Imádom a ruhákat, nem tiltakozom ellenük, de azt akarom, hogy a nők megbizonyosodhassanak arról, hogy nem kötelező báli ruhát viselniük egy ilyen eseményen. Tehát úgy döntöttem, ebben az évben Marlene Dietrich és Bowie által inspirálódok, ezzel is leróva a tiszteletemet az utóbbi születésnapja előtt!”- nyilatkozta a színésznő, aki hozzátette a Viktor, Viktória című film is nagy hatással volt a megjelenésére.

Ha pedig a szmokingoknál tartunk, ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akik közül kettőt biztosan kiemelnénk:


Az egyik, a legjobb musical/vígjáték színészének járó díját hazavivő Ryan Gosling, aki az alkalomhoz, valamint a Kaliforniai álom című filmjéhez passzolva fehér szmokingban tűnt fel, ezzel is felidézve bennünk Hollywood aranykorát.

 

A photo posted by Golden Globes (@goldenglobes) on


A másik pedig "a kisebbik Affleck", Casey Affleck, aki a legjobb színész díját kapta meg dráma kategóriában A régi város című filmben nyújtott alakításáért. Casey a jól bevált fekete szmokingot választotta, azonban sikerült megkoronáznia egy felettébb bohó stílusú frizurával és azzal, hogy favágókat megszégyenítő arcszőrzettel jelent meg a díjátadón!

Ha pedig kíváncsi vagy az idei Golden Globe legemlékezetesebb pillanataira és díjazottjaira kattints ide!

Forrás: hellogiggles.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók