Celebklub

Sztárok és az újévi fogadalmak

rtl.hurtl.hu

2017. január 3. 13:30

Beköszöntött az újesztendő, így eljött a fogadalmak ideje. Kedvenceink is megtették ígéreteiket, ám sokan bajban vannak, ha a betartásukról van szó! Na de lássuk, ki mit tervez az elkövetkező időszakra.

Bizony a fogadalomtételekkel nem mindenki ért egyet. Kedvenc hírességeink is megosztóak ezzel kapcsolatban. Vannak, akik pontos tervet készítenek, sokan pedig az egészet feleslegesnek tartják. Statisztikák kimutatták, hogy a szilveszteri ígéretek nyolcvan százalékát nem tartják be az emberek. Az mindenképp jó, ha újabb kihívásokat állítunk magunk elé, de fontos, inkább kisebb, könnyen teljesíthető változásokat tervezzünk.

Oroszlán Szonja például életmódváltásba kezd, sőt, már az év első napján betartotta fogadalmát.

„Hello Újév. Vitaminban dús, organikus, húsmentes és legfőképp egészséges évet terveztem magamnak. Kezdem is!”

 


Lilu kisfia kicsit másképp képzelte el az ígérethozatalt. Egy biztos, ilyen tündéri feladatot nem lesz nehéz betartani.

„Ma arról beszélgettünk itthon, milyen lesz a 2017-es év....mi mindent szeretnénk csinálni...aztán a kisfiam kitalálta, hogy nevezzük ki ezt az évet a Simogatás évének....Így lesz...ennél úgy sincs jobb...”

 


Gáspár Laci edzéssel kezdte az évet, és továbbra is kitartóan híve a rendszeres testmozgásnak.

„Kezdődik az új év,újra formába kell hoznom magam! Az ünnepek alatt 4 kiló visszajött! De nem sokáig fog maradni! Edzésre fel!!!"

 


Kovács Dóra ezzel szemben, nem ért egyet azzal, hogy az életmódváltásokat és terveket egy dátumhoz időzíti az ember.

„…a mi belső óránk egészen máshogy jár, máskor lehet szükség az életünkben számvetésre, lezárásra vagy újrakezdésre. Ilyenkor persze annyira magától értetődő, de nem szabad elfelejteni, hogy bármelyik holnap tökéletes lehet a változásra, bármilyen napot is írjunk!”

 



A Fókusz stábja Oláh Gergőt, Peller Annát és férjét, Lukács Mikit, Sebestyén Balázst és Dombóvári István kérdezte a beteljesült és beteljesületlen év végi fogalmakról.

A részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#oroszlán szonja#gáspár laci#X-Faktor#edzés#kovács dóra#lilu#fogadalmak#szilveszter#sebestyén balázs#oláh gergő#peller anna#Fókusz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk