Celebklub

Gáspár Laci sokkolódott – Balogh Eszter távozott az X-Faktorból

rtl.hurtl.hu

2016. november 6. 12:40

Túl vagyunk a tehetségkutató első élő show-ján. Hihetetlen izgalmakat és meglepetéseket tartogatott a műsor, melyre még a mentorok sem tudtak felkészülni lélekben.

Egy év kihagyás után végre eljött a várva várt este, ahol a négy zsűri által beválasztott énekesek bebizonyíthatták, tényleg itt a helyük és bizony bennük van az a bizonyos X.

A legnagyobb meglepetést Puskás Peti tartogatta nekünk, kiderült, végül kit hozott magával tizenkettedikként a show-ba. Az öröm nem maradt el!

Az X-Faktor szombati bulija az „ez vagyok én” tematikára épült, vagyis a tehetségek olyan számokat választottak a mentorok segítségével persze, amelyekben meg tudták mutatni, mi lakozik lelkük mélyén. Úgy tűnt, egyáltalán nem könnyű egy hatalmas színpadon, közönség előtt dalra fakadniuk, ugyanis többször az izgalom és a lámpaláz kerekedett felül az énekesekben. Mindenesetre több olyan előadó is volt, akiktől lúdbőrözött az ítészek háta.

A legnagyobb átalakuláson talán Vince Aliz Liza ment keresztül. Szemlátomást teljesen új külsőt kapott a fiatal lány, és komfortzónájából kilépve magyar nyelven énekelt. Liza a Vad Fruttik Fáj a fejem című dalával tovább is jutott a második élő show-ba.

Sajnos nem mindenki örülhetett az este végén, ugyanis idén két versenyzőnek is távoznia kellett az X-Faktorból. Az első kieső Gáspár Laci 25 év felettiek kategóriájának egyik énekes volt, Balogh Eszter. Az énekesnő úgy érzi, nem szeretik őt az emberek, és leginkább emiatt volt elkeseredve a legjobban.

Épp, hogy felocsúdtak a mentorok és a versenyzők, már jött is a következő pofon. Fejes Szandrának, szintén Gáspár Laci énekesének, és a Jeggers zenekarnak kellett párbajoznia. Míg a tehetségek kaptak egy kis időt készülni a nagy megmérettetésre, addig a mentorok és Istenes Bence azon gondolkodtak, vajon miért pont Balogh Eszternek kellett elsőként távoznia a műsorból.

Eljött a párbaj ideje. A Jaggers kezdhette a versenyt, és bizony nem is aprózták el. Rendesen odatették magukat a fiúk, egy kevésbé pörgős számot adtak elő, de még így is felszántották a színpadot. Szandra már akkor tudta, nem lesz könnyű feladat a fiúk ellen küzdeni, főleg azért sem, mert Dáviddal, a Jaggers énekesével már egy ideje jó barátságban vannak. Az énekesnő is teljes szívből dalolta el versenyszámát, mely olyan jól sikerült, hogy végül a zsűri Szandrát jutatta tovább.

Abban egyetérthetünk, hogy a Jaggers emelt fővel távozhatott az X-Faktorból, ugyanis a srácok kihozták magukból a maximumot. ByeAlex, a fiúk mentora igen le volt sújtva az eredmény hallatán, de nagyon büszke a srácokra.

Az este oroszlánrésze mégis csak Gáspár Lacié volt, hiszen egy énekese párbaj nélkül, azonnal kiesett a versenyből, illetve majdnem elveszített még egy mentoráltat, Fejes Szandrát. Az ítészt igen megviselték az események, és nem is tagadta, valóban lesokkolódott az est végére.

Az már biztos, van miről beszélnünk! Úgyhogy ne felejtsétek, jövő héten, azaz november 12-én jön az X-Faktor második élő show-ja!

#Celebklub#verseny#tehetség#énekesek#kieső#párbaj#gáspár laci#tóth gabi#puskás-dallos peti#byealex#X-Faktor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk