Celebklub

Elhoztuk Istenes Bence legnagyobb szívatásait – TOP 5!

rtl.hurtl.hu

2016. október 23. 11:06

A műsorvezető szinte minden adásban tartogat nekünk valamilyen vicces ugratást, más néven trollkodást. Körbenéztünk, és kigyűjtöttük az eddigi legütősebb átveréseket.

Első helyre a „legbrutálisabb”videót gondoltuk, mikor Istenes Puskás Petinek „képzeli” magát. A lányáért aggódó anyuka valószínű kettőig sem látott az izgalomtól, mikor a műsorvezető odasettenkedett a családközé, és a nő hirtelen azt hitte, Petivel találkozhatott személyesen. A trollkirálynak több sem kellett, azonnal lecsapott a lehetőségre:

Bence kollégáit sem kíméli, ha úgy van. Az igaz, hogy legtöbbször a The Biebers énekesét lepi meg viccesebbnél viccesebb dolgokkal, de ebben a videóban, amit a második helyezettként hoztunk el, ByeAlexet szívatja meg az X-Faktor házigazdája. Itt a sushi, hol a sushi?! Nézzétek!

Ha már szóba került Puskás Peti ugratása, a dobogó harmadik helyére az a jelenet került, mikor az énekes kedvességből hazavitte a műsorvezetőt, és a csodajárgányban Bence dalra fakadt, de nem is akárhogyan.

Természetesen a zsűri egyetlen női tagját, Tóth Gabit sem lehetett kihagyni a viccelődésből. Nem történt más, csak annyi, hogy Istenes fogta a magára hagyott mobiltelefont és jól széttrollkodta az énekesnő közösségi oldalát.

A legutolsó helyen végzett Puskás Peti ugratása, amin hatalmasakat nevettünk, és akármikor újra nézzük, mindig kuncogunk. Figyeljetek:

És mi várható a következő, azaz a ma esti adásban? Kattints a videóra!

#Celebklub#szivatás#ugratás#trollkodás#X-Faktor#istenes bence#tóth gabi#puskás-dallos peti#byealex#gáspár laci#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk