Celebklub

Könnyeivel küszködve mesélt Gáspár Laci – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. július 27. 17:30

Az X-Faktor mentora olyan helyre engedett betekintést követői számára, amit talán csak nagyon kevesen tettek volna meg. Gáspár Laci a meghatódottságtól párás szemmel avatta be követőit magánéletébe.

Gáspár Laci ismét megmutatta érzelmes oldalát. Egy fellépés után visszatért szülővárosába, egészen pontosan arra a helyre, ahol gyerekkorában lakott. Minden jelentős részletét bemutatta a panelháznak és a környéknek.

Többek között kiderült, hol hintázott, és hogy melyik bokor szolgáltatott alapanyagot számára a nyílvesszőkhöz, de ez még csak a kezdet volt. Édesapja emlékét is felidézte, ami érthető módon nagyon mélyen érintette a videó készítése közben is.

Az énekes az X-Faktor versenyzőinek sorsát is a szívén viseli. Már a tábor alatt is erősnek kellett lenni – többi mentortársához hasonlóan –, hiszen nem könnyű emberek jövőjéről dönteni.

Laci egyébként gyakran oszt meg vicces videókat is közösségi oldalán. Az első „Mi van katona?” után hamar elkészült a következő rész, ugyanis rajongói már-már követelték a folytatást.

 

A mentor kisfia pedig már most igazi sztár! Egy az egyben apukájára ütött, ami a zene imádatát illeti, sőt már hangszert is választott magának. Az énekes nemrégiben azt is elárulta, milyen közös programokat szokott tervezni gyermekeivel.

forrás: Facebook
#Celebklub#gáspár laci#X-Faktor#x-faktor 2016#mentor#énekes#megható#Videó#magánélet#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk