Celebklub

X-Faktor tábor a mentorok szemszögéből!

rtl.hurtl.hu

2016. július 24. 12:37

Véget ért a tábor. Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti  6 napon keresztül, reggeltől estig, kamerák kereszttűzében hozott nehezebbnél nehezebb döntéseket. Lássuk, hogyan viselték a válogatást!

Egy közös munka összehozhatja az embereket. Nem történt ez másképp mentorainkkal sem. ByeAlex közösségi oldalán egy kedves üzenettel posztolt egy fotót:

"Kedvelem ezeket az embereket." 


Az biztos, hogy nagy az összhang és ha jó a hangulat, a fáradtság és a jókedv fura dolgokat tud kihozni még sztárjainkból is. Sőt egyesek képesek a vicc kedvéért még arcot is cserélni!

 


Egy világsztár bőrébe is belebújtak. Gáspár Laci és Tóth Gabi Sia parókáját próbálta fel. Mi tagadás, Lacinak remekül áll a vörös rúzs!


Aztán persze megvannak annak is a fortélyai, hogy ha álmos az ember, akkor is tud elképesztő menő lenni. Puskás Peti ezt tökéletesen prezentálta.

Gabin pedig a rengeteg munka egy picit sem hagy nyomot. 5 nap után is gyönyörűen nézett ki.

 

 
Ráadásul Alexszel becenevet is kitaláltak maguknak. Úgy hívják egymást, hogy Tóth Jány és Bye Úr.

A tábor végével a nézői szavazás is eldőlt. A tét az volt, hogy a mentorok közül ki melyik kategóriát kapja. A következő állomás a mentorház lesz, ahol kiderül az is, kik jutnak be az élő show-ba. A tehetségkutató hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére. Mi már nagyon várjuk!

Forrás/képek: Facebook
#Celebklub#tóth gabi#byealex#gáspár laci#puskás-dallos peti#mentor#tábor#X-Faktor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk