KERESÉS search-close

Gáspár Laci

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gáspár Laci"

Niki nem érti, hogy Vivi miért barátkozik Bernivel

Niki tiszta vizet szeretett volna önteni a pohárba, ezért félrehívta Vivit, hogy megbeszéljék a divatbemutatós játék okozta konfliktust.

Ami az adásból kimaradt: „Gondoltad volna, hogy benne leszünk a top 3-ban?”

Az adásból kimaradt jelenetből kiderül, hogyan érzik magukat a top 3-ba jutott párok, és hogy mi a tervük a továbbiakra.

Laci és Tomi meglepetéssel viszonozták párjuk érzéseit

Gáspár Laci és Tokár Tomi már reggel a konyhában sürögtek-forogtak, hogy meglepetés reggelit készítsenek a párjuknak. A reggeli készítése közben persze arra is jutott idejük, hogy kibeszéljék az előző este történéseit.

Október 6-án indul az X-Faktor 2018-as évada az RTL Klubon

A tehetségkutató 8. évadában ismét az énekeseké és zenekaroké lesz a főszerep, akiket Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorál. Az X-Faktor október 6-án szombaton, 20:00-kor újra elstartol a válogató adásokkal.

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

Berni: „Te vagy a pasi, irányíts te!”

Ádám képtelen a taktikázásra, ami egyre nagyobb feszültséget szül közte és Berni között.

Kiderült, hogy mit gondolnak a többiek kapcsolatáról a párok!

A párok körbeülték az asztalt és kendőzetlenül egymás szemébe mondták a véleményüket. Vajon mit gondolnak a többiek Viviék, Laciék, Ádámék és Tomiék szerelméről?

Gáspár Laci veszélyes párosnak tartja Ádámot és Bernit

Laci a legutóbbi kiszavazás során elmondta, hogy Nikivel Viviéket tartják a legnagyobb vetélytársuknak. A hallottak után Berni kiakadt Lacira, azonban az énekes elárulta, hogy ugyanúgy veszélyes párosnak tartja Ádámot és Bernit is.

„A barátság és a szeretet többet ér mindenféle játéknál!”

A kiszavazás során Gáspár Laciék szavazatán múlt, hogy Sánta Laciéknak vagy Vasvári Viviéknek kell hazamenniük. Laci hosszas monológjának a vége sokakat meglepett!

„Ha valaki azért megharagszik, mert nem rá szavazok, akkor az nem is barát...”

A lányok csajos estéjén Niki rákérdezett Vivinél, hogy mennyire befolyásolja őt a kiszavazásnál az, hogy baráti viszony alakult ki közte és Berni között. Vivi válasza egyértelművé tette Niki és Laci számára, hogy ha arra kerülne a sor, szemrebbenés nélkül kiszavaznák őket Fecsóék.

Ezért tartja Gáspár Laci komoly ellenfélnek Viviéket

Laci megfogalmazta Nikinek, hogy szerinte miért van Vivi és Fecsó előnyben velük szemben: az énekes szerint az eddigi veszélyzónák jelentik Viviék erősségét.

Gáspár Laci kínos helyzetbe került Niki előtt a kapcsolatuk elején

Gáspár Niki megérezte, hogy Lacival nincs minden rendben, ezért szó nélkül cselekedett. Laci ekkor bizonyosodott meg arról, hogy Niki az igazi!

Solti Ádám évekig hazudott Berninek

Úgy tűnik, hogy mindegyik fiú szokott kamuzni a párjának, most azonban arra is fény derült, hogy ki mit hazudott a szerelmének...

„Majdnem elbőgtem magamat! Nagyon reméltem, hogy ez kamu!”

Niki mindvégig bízott abban, hogy a Balázs által felvázolt és Laci által folytatott X-Faktoros történet csak egy rossz vicc...

Kovács Dórit rendszeresen kiközösítették az iskolában

Tokár Tomi kedvese az általános- és a középiskolában is áldozata lett a kiközösítésnek, és úgy érezte, hogy a villában ugyanez történt meg vele az elmúlt napokban. Azonban Gáspár Laci és Niki nyitni kezdtek feléjük, és Sánta Laciék is átértékeltek pár dolgot a szobacsere napján.

„Ezt egy gyáva húzásnak érzem!”

Fecsó szerint Vivi nem döntött jól, amikor rögtön a játék legelején párbajra hívta Palit, ugyanakkor Laci szerint az sem lett volna helyes, ha Tokár Tomi nevét mondja Vivi.

Így fogadta Gáspár Laci, hogy Alinda vizes párbajra hívta őt

Tokár Tomiéknak is szemet szúrt, hogy bár Alinda pontosan tisztában volt vele, hogy Gáspár Laci nem tud sokáig a víz alatt lenni, mégis ezt a párbajnemet választotta Palinak és Lacinak. Gáspár Laci azonban tudta, hogy nem szabad feladnia, keményen kell küzdenie, ha nem akar elsőként kiesni a játékból. A videóból kiderül, hogy mit mondott Laci Alindáéknak a párbajok után!

„Akkor is megcsinálom ezt a k*va feladatot!”

Nézd meg, hogyan teljesítette Sánta Laci, Veiszer Alinda, Vasvári Vivi és Gáspár Laci a Nyerő Páros eddigi legextrémebb kihívását!

Gáspár Lacinak megesett a szíve Tokár Tomiékon

A térfélcserét követően a többség Tokár Tomit és Kovács Dórit sorolta a legutolsó helyre. Eljött az ideje, hogy közösen megbeszéljék, miért kerültek perifériára Tomiék!

„Laci! Úgy mentél fel, mint Batman!”

A párok azt a feladatot kapták, hogy tegyék egymásra a tortadarabokat, majd másszanak fel az óriási építmény tetejére, és legalább 5 másodpercig maradjanak is a csúcson, mindezt persze időn belül. Nézd meg, hogyan teljesítették a feladatot Ádámék és Gáspár Laciék!

„Ez simán sikerülhetett volna, ha nem tippelek bolondul...”

Gáspár Laci, Tokár Tomi és Sánta Laci sem tudták teljesíteni a kihívást, hiába tűrték a Nucleon ZX büntetéseit.

„Be vagyok tojva!”


szerző:
2018.09.05. 20:14
„Be vagyok tojva!”

A Tanulógép a női nemet ismertette meg a párok férfi tagjaival: a Nucleon ZX jó válasz esetén nyalókával, diszkóval és meztelen nős poszterrel jutalmazott, rossz válasz esetén azonban pofozással, nyakba ömlő folyadékkal és széllel büntette a pasikat. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot a két Laci és Tomi!

Vivit nem lehet felidegesíteni

Laci és Fecsó hiába próbálkoztak, nem tudták felidegesíteni Vivit, aki végül Gáspár Laci karjai közt találta magát.

„Laci úgy érzi, hogy nem kedveltek minket annyira, mint mi benneteket”

Sánta Laci és Juliska úgy érezték a legjobbnak, ha meglátogatják Gáspár Laciékat, és tisztázzák a köztük lévő félreértést. Azonban meglepő dolgok derültek ki a beszélgetés során.

Óriási balhé kerekedett Tomi rosszul elsült viccéből

Tomi és Dóri csak későn vették észre, hogy a többiek az étkezőben vacsoráznak, ezért lemaradtak a lecsóról. Gáspár Laci felajánlotta az utolsó falatokat a fiatal párnak, Tomi azonban felkorbácsolta a kedélyeket viccével.

„Ebből élünk, hogy számolsz, drágám...”

A srácoknak a matekpélda után még egy kérdésre is válaszolniuk kellett. Volt, aki tudta a választ, de olyan is akadt, aki kicsúszott az időből. A csajok persze nem hagyták szó nélkül a párjuk teljesítményét...

Ami az adásból kimaradt: Gáspár Laci és Kefir örömzenélése a kertben

Gáspár Laci gitárt ragadott és Kecskés Tibivel dzsemmeltek egy jót az udvaron.

Gáspár Laci: „Gjoni egy önző ember”

Gáspár Laci és Niki a kiszavazás másnapján is még Gjoniról beszéltek, Laci ráadásul bevallotta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy csalódott Delhusában.

Mi számít megcsalásnak? Most kiderül, hogy mit gondolnak a fiúk!

Vajon a flörtölés vagy egy jó beszélgetés már megcsalásnak számít? Kinek hol a határ? Többek között erre is fény derült a Dróton rángatás című játék során!

Így öntötte ki a szívét a csalódott Delhusa Gjon

Gáspár Laciban csalódott, Delhusa Gjon  és szerelme a kiesés után a Fókusznak öntötte ki a szívét. Villámgyors bukásuk okait is keresték, és Gjon fiatal szerelme már azt is tudta, mit csinálna másként, ha valami csoda folytán újrakezdhetnék a Nyerő Párost.

Sánta Laciék és Gjoniék mindent megtettek a bennmaradásért!

Elsőként Sánta Laciék és Delhusa Gjoniék kerültek veszélyzónába, a kiszavazást megelőzően pedig úgy látták jónak, ha leülnek beszélgetni a többi párral, hogy kipuhatolózzák, mit gondolnak róluk.

„Ez nagyon megalázó volt!” Egy barátság véget ért?

Gáspár Laciék végül úgy döntöttek, hogy Sánta Lacit és Juliskát tartják bent a játékban. Gjoni a búcsúzáskor egy pacsival egyértelműen Laci tudtára adta, hogy mit gondol az énekes döntéséről...

Úgy vágtak bele a csajok a szerelésbe, hogy a szerszámok neveit sem tudták

Sánta Laci valószínűleg még nem tudta, hogy milyen játék vár a feleségére, amikor felöltözött, Vivi remegve állt a fürdőszobában a rajt előtt, Berni és Niki pedig azt sem tudták, hogy milyen szerszámok hevernek a mosógépen.

Míg Fecsó a szerelési útmutatót értelmezte, Vivi már meg is szerelte a vízcsapot!

A lányoknak 15 perc állt a rendelkezésükre, hogy megszereljenek egy vízcsapot, és elhárítsák a dugulást. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladat első részét Alinda, Vivi, Juliska, Niki és Berni!

Veiszer Alindának meggyűlt a baja a duguláselhárítással

A lányoknak nem csupán a csapot kellett megszerelniük, duguláselhárítás is várt rájuk, ugyanis tele volt hajszálakkal a lefolyó. Nézd meg, hogy ki hogyan teljesítette a feladatot!

Gáspár Lacinak négy éve van, hogy ő legyen a „cigány Rambo”

Gáspár Laci edzéssel indította a napot, majd Nikit kérdezgette arról, hogy vajon mikor fog úgy kinézni, mint Rambo.

Ami az adásból kimaradt: Gjoni és Laci legeléssel indították a napot

Delhusa Gjon mindennap eszik egy kis petrezselymet, amit Gáspár Lacival és Nikivel is megkóstoltatott az énekes.

A villában lakó nők közül az ő hátát kenné be Tokár Tomi!

Vajon képes a párja gondolataiban olvasni Solti Ádám, Tokár Tomi és Gáspár Laci? A srácokra az a feladat várt, hogy találják ki, mire gondolhat a párjuk egy-egy kérdés kapcsán.

Gáspár Laci együtt sírt a feleségével!

Az X-Faktor mentora könnyek között szurkolt szerelmének, aki rettegett a magasságtól. Niki végül összeszedte bátorságát és legyőzte félelmét...

Ismerd meg jobban Gáspár Lacit és Nikit!

Villámkérdésekkel bombáztuk a Nyerő Páros játékosait, a válaszokkal pedig még egymást is képesek voltak meglepni a szerelmesek.

Nézz be Puskás Petiékkel a Mentorház forgatására!

Az X-Faktor dübörög, a mentorok javában válogatják az idei évad tehetségeit, annyira, hogy máris a Mentorházban kell meghozniuk a legnehezebb döntéseiket. Szerencsére, képeken dokumentálnak mindent.

„Nekem most lett elegem ebből az egészből...”

Gáspár Laci nehezen viseli, ha ismeretlen eredetű folyadékot öntenek a nyakába, de Nikiért bármire képes. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Gáspár Laci: „Niki a feleségem, a szerelmem, a legjobb barátom, a mindenem!”

Gáspár Laci a felesége szerint rendkívül figyelmes, érzelmes és a legőszintébb ember a világon, ezért ő élete szerelme.

A Nyerő Páros villája ismét megnyitja kapuit a szerelmespárok előtt!

Augusztus 27-én új évaddal tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Nyerő Páros!

Gáspár Laci kisfia kétéves lett

Az X-Faktor mentora Instagramján hétről-hétre mutat róla cukibbnál cukibb fotókat. Most nagy napról számolt be Laci: Noel kétéves lett.

Csodálatos dallal lepte meg rajongóit Gáspár Laci

Az énekes legújabb szerzeménye legkisebb fiáról és az iránta érzett határtalan szeretetről szól.

Gáspár Laci legkisebb fia a főszereplő

Az X-Faktor mentora már többször is becsempészte szeretteit a dalaiba. Volt, hogy kislányáról énekelt, legutóbb pedig a felesége tűnt fel a klipjében. Most pedig egy igazán rendhagyó videoklip készült, amiben eddig, soha nem látott fotókkal a legkisebb fia a főszereplő.

GÁSPÁR LACI: legkisebb fia ihlette legújabb dalát

Meghitt intim családi pillanatok Gáspár Laci és kisfia, Noel életéből. Rendhagyó dalt és videoklipet készített az X-Faktor mentora legkisebb fiáról.

A szeretet él?


szerző:
2018.07.03. 18:00
A szeretet él?

Dominik egy tanfolyamon ismerte meg Alexát, és bár nagy nőcsábásznak tartja magát, a lányt eddig nem sikerült meghódítania. Most egy Gáspár Laci dallal lepte meg Alexát.

Gáspár Laciék duplán ünnepeltek

Gáspár Laci az utóbbi időben a Földközi-tengeren pihen - és persze közben lélekben készül a következő X-Faktorra. Névnapjára sok jókívánságot kapott, ezeket az Instagramon köszönte meg, egyúttal Lacikát is felköszöntötte legújabb posztjában.

Elindult a 2018-as X-Faktor!


szerző:
2018.06.18. 20:00
Elindult a 2018-as X-Faktor!

Idén is nagy feladatot kaptak a mentorok, ugyanis 2018-ban is több ezer jelentkezőt hallgatnak meg, hogy megtalálják, kiben rejtőzik az a bizonyos „X”!

Ki a legszexibb magyar sztárapuka?

A Story Extra nézői idén már megválaszthatták Magyarország legszexibb nőjét és férfiját is. Most tíz magyar sztárapuka kap esélyt, hogy 2018-ban elnyerje a legszexibb magyar sztárapuka címet!

 

Gáspár Laci gyereknapi programja

Gáspár Laci vasárnap Noellel és Lacikával a Dunán töltötte a gyereknapot. A legemlékezetesebb pillanat biztosan a hajókázás volt, ezért még a parton is alaposan szemügyre vették a kikötött járműveket.

 

Gáspár Laci akár fitness modell is lehetne

Gáspár Lacinak a következő X-Faktorban is lesz mentori feladata. Így az első adásban biztos leesik majd az állunk a látványtól.

 Gáspár Laci kigyúrta magát!

Lacit a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában még súlyfelesleggel láthatták a nézők, de azóta minden megváltozott.  Az énekes elhatározta, hogy lefogy. Az X-Faktor mentora 2015-ben elkezdett diétázni, majd edzőterembe járni, azóta pedig úgy tűnik teljesen rákapott a gyúrásra.

 

X-Faktor: erre vágynak a mentorok!

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon derült ki, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex benne lesz az X-Faktor újabb szériájának a mentorgárádájában. Viszont feltettük nekik a kérdést, hogy Tóth Gabi helyett kire is vágynának, milyen legyen a negyedik mentortársuk. A ítészek végül dalban mondták el kérésüket.

MENTOR-DODZSEM: Így nyomták a pedált!

Ádáz küzdelem a pályán! Kiegészült az X-Faktor mentor csapata, és rögtön egy közös programmal indították el a 2018-as évadot. Egymásnak mentek - ezúttal nem szóban, hanem tettekkel.

Jelentkezz Te is az idei X-Faktorba IDE kattintva, vagy jelenj meg a tehetségkutató casting turnéjának egyikén!
 

Radics Gigi megtudta, mit tettek mentortársai a távollétében...

Az X-Faktor felhívóinak forgatásán Gigi nem tudott jelen lenni, ugyanis akkor még Amerikában tartózkodott. Ezért egy dublőr, tévével a fején vette át a helyét erre a rövid időre. Alex, Laci és Peti pedig ki is használta ezt a helyzetet...

Radics Gigi nem hagyja el az X-Faktort!

Idén is a tavaly már jól összeszokott négyes: Gigi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex foglalja el a mentorszékeket. Gigi nemrég jött haza Amerikából, most ottani élményeiről mesélt és még a magánéletébe is engedett kicsit bepillantani!

Fürdőszobából a mentorok elé? IGEN!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Babaszobából a mentorok elé? IGEN!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Lovardából a mentorok elé? IGEN!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Irodából a mentorok elé? IGEN!


szerző:
2018.04.26. 15:00
Irodából a mentorok elé? IGEN!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Radics Gigi 2018-ban is mentor az X-Faktorban

Teljes az X-Faktor mentorcsapata és az is kiderült, ki lesz az idei show műsorvezetője. 

Ő lesz az X-Faktor műsorvezetője!

Anna nem finomkodott a vendégekkel: Gáspár Lacinak, ByeAlexnek, és a titokzatos negyedik mentornak feltette a kérdést, hogy tudják-e, ki lesz az X-Faktor műsorvezetője. Tudták!

Megvan az X-Faktor negyedik mentora, és műsorvezetője!

Gáspár Laci és ByeAlex érkezett a Reggeli stúdiójába, majd maga az X-Faktor negyedik mentora jött el hozzánk! A beszélgetés végén pedig az is kiderült, ki lesz a műsorvezető!

Ricco és Claudia: Gáspár Laci is megnézte mentoráltjai első videóklipjét!

Elkészült a tavalyi X-Faktor győztes páros első videóklipje, amit kameránk előtt mutattak meg egykori mentoruknak. Ricco és Claudia elárulják, hogy mi volt számukra a legnagyobb kihívás az X-Faktorban és azt is megtudhatják, hogy idén miért érdemes jelentkezni a műsorba!

Felejthetetlen koncertet adott a Seven!

A Story Extra többször beszámolt már a Seven formációról. Figyelemmel kísértük az aranytorkú énekesek felkészülését és próbáit, most pedig megmutatjuk, hogy milyen hangulatot tudtak teremteni a zene és az ének erejével a tízezres tömegben.

Célegyenesben a Seven!


szerző:
2018.04.11. 16:20
Célegyenesben a Seven!

A Story Extra korábban már beszámolt a Seven produkcióról. Megismerhettük azt a hét énekest, akik a formáció magját alkotják. Az azóta eltelt néhány hétben a srácok rengeteget próbáltak és a koncert időpontja is rohamosan közeledik. Mutatjuk, hogy hol tartanak most a próbák és milyen akadályok nehezítették egy ideig a kivitelezést.

 

X-Faktor 2018 - 8. évad


szerző:
2018.04.11. 11:12
˝Saját karrieremben is megerősített!˝

Gáspár Laci mesélt a legszebb és legnehezebb X-Faktor pillanatairól.

Négy igen: Fürdőszobából a mentorok elé!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Négy igen: Babaszobából a mentorok elé!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Négy igen: Lovardából a mentorok elé!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Mentorcsere?


szerző:
2018.03.19. 16:49
Mentorcsere?

Már biztos, hogy lesz következő X- Faktor, és hogy Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci ott fognak ülni a mentor székben. De, mi a helyzet Radics Gigivel?

 

Nézd meg, kik az X-Faktor 2018 mentorai!

Mutass újat! Jelentkezz az X-Faktorba, ha úgy érzed, benned is ott van az X!

Ők lesznek a 2018-as X-Faktor mentorai!

Idén már nyolcadik alkalommal keresi hazánk legnépszerűbb tehetségkutatója az ország legjobb előadóját. A 2018-as X-Faktor mentorai saját maguk vallották be, hogy mit jelent számukra ez a felkérés.

Puskás Peti: ˝Alig várom, mert annyira jó volt a múlt év!˝

"Mindannyiunknak az a lényeg, hogy ez egy szuper műsor legyen, minden egyes este nagyon jó legyen, hogy a versenyzők kihozzák magukból a maximumot."

Gáspár Laci: ˝Nagyon örülök, hogy harmadszor is benne lehetek az X-Faktorban mentorként!˝

"Ha idén nem lenne X-Faktor, akkor kicsit hiányérzetem lenne. De akkor lennék a legjobban ki, hogy lenne X-Faktor, a többiek ott lennének, én meg nem."

ByeAlex: ˝Biztos, hogy nem nézném az X-Faktort, ha nem én lennék a mentor!˝

"Nem tudom ezt jobban kifejezni: zavarna, hogy nem én vagyok az, aki ott ül, mert tudom, hogy nekem milyen élményeket adott, és mit veszítenék vele."

Seven: nagyágyúk a nagykoncerten

Gáspár Laci, Takács Nikolas, Kökény Attila, Freddie, Emilio, Nagy Laci és Oláh Gergő. Ők heten, - hét nagyon különböző férfi előadóművész - együtt zenének majd, egyetlen alkalommal egy szuperkoncerten!

"Megy a rajoskodás"


szerző:
2018.03.08. 16:50

Anno nehezen indult be a két mentor, Gáspár Laci és ByeAlex kapcsolata, de kis idő után országos cimborákká váltak. Most is egy autóval indultak valahova és, ahogy Laci írta: Megy a rajoskodás! Hogy ez pontosan mit jelent arra nagyon kíváncsiak vagyunk.

Gáspár Laci az egekbe szállt


szerző:
2018.01.31. 16:45
Gáspár Laci az egekbe szállt

Gáspár Laci a konditermek gépeit kicsit félretéve gyakran járja Budapest utcáit mostanában. Múltkor a 6-os villamoson tűnt fel a mentor, tegnap viszont más perspektívát keresett a város feltérképezésére. Laci a város közepén emelkedett a magasba az óriáskerékkel. Istagram posztja szerint a látvánnyal igazán elégedett volt.

Inkognitóban a 6-os villamoson


szerző:
2018.01.24. 16:45
Inkognitóban a 6-os villamoson

Gáspár Laci szokatlan helyszínen tűnt fel és ezzel elég nagy feltűnést keltett. A körúton a 6-os villamosra szállt fel délutáni órákban. Ezt azzal tetézte, hogy még egy szelfit is lőtt az ajtó mellett állva.

Botrány! Gáspár Laci teljesen kiakadt, lehet, hogy perelni fog!

Az X-Faktor mentora rengeteg edzéssel nem akármilyen testi változáson ment át, de vannak, akik nem hisznek neki!

KLIPPREMIER: Gáspár Laci - Az autómban

Laci feleségével szerepelt vadonatúj klipjében, ami azért is különleges alkalom, mert Niki eddig kerülte a nyilvánosságot. Az énekes azt tanácsolja felesége csodálóinak, hogy "Szépen, okosan nézzék!".

Gáspár Laci 17 éves kora óta nem látta a bordáit

Hihetetlenül jó formában van az énekes, ugyanis elképesztően lefogyott. Lacinak 20 kilótól sikerült megszabadulnia, amit közösségi oldalán dokumentált, de most a Reggeliben is láthatták az RTL Klub nézői.

Gáspár Laci és felesége először adtak közös interjút a Fókusznak!

Igazi bombázó tűnik fel Gáspár Laci legújabb klipjében. Nem is akárki: felesége, Niki, akit eddig csak ritkán láthattak a rajongók. Csak itt, a Fókuszban mutatunk is néhány részletet a friss videóból. Az X-Faktor mentora és gyönyörű felesége először adott együtt interjút a Fókusznak és ennek most tényleg nyomós oka volt közös életükben.

Fókusz 2018-01-18


szerző:
2018.01.18. 18:55
Miért mond le Gáspár Laci az edzőtermes szelfikről?

Gáspár Laci brutális testi átalakulását hónapok óta nyomon követhetjük. Az apró súlyfeleslegből végletekig szálkás, dagadó izmok alakultak ki. Büszke lehet elért eredményére a mentor. Most azonban egy ideig nem villantja meg tökéletesen kidolgozott testét Laci. Legutóbbi posztjában ugyanis bejelentette: nyárig nem láthatunk tőle több edzőtermes fotót, mert új lemezén kezd dolgozni és nem lesz ideje a tükrös szelfikre.

Gáspár Lacira rá sem lehet ismerni

Alaposan megváltozott fizimiskával tűnt fel instagramján Gáspár Laci. A mentor ugyanis megborotválkozott, és tükörsima arccal szelfizett.

Story Extra 2018-01-08


szerző:
2018.01.08. 16:15

28 hónap, 23 kiló mínusz


szerző:
2017.12.15. 16:10
28 hónap, 23 kiló mínusz

Megdöbbentő adatokkal állt elő Gáspár Laci az instagramján. Edző szelfije mellé azt írta: 28 hónapja kezdte el a kőkemény munkát és mostanra 23 kilót adott le magáról.

Story Extra 2017-12-15


szerző:
2017.12.15. 15:40

Gáspár Laci boldog pillanata


szerző:
2017.12.12. 16:45
Gáspár Laci boldog pillanata

Gáspár Laci számára az X-Faktor után újra a koncerteké és a kőkemény edzéseké a főszerep. No meg persze a családjáé. Ezekbe mind bepillantást enged instagramján a mentor. Legutóbb épp az elalvás előtti utolsó perceket mutatta meg kisfiával, Lacikával.

Gáspár Laci megdolgozik izmaiért

Laci semmi kétséget nem hagy afelől, hogy dagadó izmaiért órák százait tölti edzéssel.

Story Extra 2017-12-01


szerző:
2017.12.01. 15:40
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!