Celebklub

Hogyan kezdték meg Insta-karrierjüket sztárjaink?

rtl.hurtl.hu

2016. július 16. 10:20

Manapság mindenki megszállottan posztolgatja kedvenc képeit a saját kis oldalán, azonban gondoltunk egyet, és meglestük, mi volt celebjeink első képe.

Az elmúlt években mindenki a képosztogatás nagy kedvelője lett, úgyhogy már senkinek sem kell félnie attól, hogy egy-egy imádott fotóját csak a telefonja memóriájának lőtte. A sztárok is előszeretettel posztolnak képeket a mindennapjaikról, legyen szó egy nyaralásról, reggeli kávézásról vagy csupán egy csinos szelfiről.

Mi most kicsit csavartunk egyet a dolgon, és időutazást tartottunk! Kiválasztottunk hazai sztárokat, és megnéztük, hogy milyen pillanatképpel indították meg a poszt-maratonjukat!

Istenes Bence

Az X-Faktor műsorvezetője mostanában – azon túl, hogy foci-lázban égetta gyönyörű családjáról készült képekkel örvendezteti meg a követőit. Közös kirándulás Nátánnal, vagy egy bájos-szerelmes utazás a szerelmével. Persze akad itt bolondozás is bőven. Az első képe épp a készülődés pillanatában készült, egy műsor felvétele előtt. Ma már mondhatnánk azt is, hogy klasszik!


Tóth Gabi

Újra X-mentor lesz, ráadásul nemrég kiderült: most először a nézők szavazhatják meg, hogy az ítészek melyik kategóriát kapják, ezért Gabi most mindent megtesz, és kampányol gőzerővel. Persze, ilyenkor is akad idő egy kis romantikára, vagy egy testvéri balatoni kiruccanásra. Vajon az első képén mit találunk?


Puskás Peti

Ha már X-Faktor, lessük meg egy másik mentor első posztját is! Puskás Peti élete mindig tartogat kalandokat: a nyár természetesen megannyi koncertet és fesztivált ígér az énekesnek, ráadásul szerelméről is szívesen oszt meg bájos fotókat. És akkor jöjjön a múltidézés:


Dobó Ági

A szépségkirálynő már második babáját várja, aki hamarosan meg is érkezik bátyja nagy örömére, hiszen Beni már nagyon várja a kistesót. A fiatalon anyukává vált Ági Instájának főszereplője – nem meglepő módon – a gyönyörű családja! Első fotója is ezt jelezte előre, a kismama egyik reggel szilvás gombócot kívánt:


Nyári Dia

A Barátok közt színésznője nemrég még jól megérdemelt pihenését töltötte Görögországban, de akadtak itt még szexi fotók, iszap dagonya, rengeteg edzés és természetesen kutyázás is. Nem is meglepő, hogy Dia imádott kutyusáról osztott meg először egy képet, egy tündéri szelfit ráadásul:


Kiss Ramóna

A mindig csinos színésznő szereti a kalandokat, a fotói is erről árulkodnak. Utazgat, a barátaival tölti a szabadidejét, sőt legutóbb még Sebestyén Balázsékat is meglátogatta a Morning Show-ban, és természetesen dolgozik. Pont emiatt sem meglepő, hogy a Barátok közt forgatásán lőtt egy képet először a követőinek.


Lilu

A még mindig bomba formában lévő műsorvezető éppen a világot járja, hiszen a Keresem a családom! soron következő részeit forgatja. Amerika, Moszkva… sok helyen megfordult az elmúlt időszakban, a fesztiválok és nem egy izgalmas program keresztezte az életét. Természetesen Lilu imádja a divatot, úgyhogy beköszönő képe is erről árulkodott:

Na és nektek mi az első képetek? Visszagörgetnétek?

Képek: Instagram

#Celebklub#lilu#nyári dia#lékai-kiss ramóna#tóth gabi#istenes bence#puskás-dallos peti#dobó ági

Címlapról ajánljuk