Az olimpia győztes úszónő egy szexi fotóval köszöntötte 35. életévét. Ám nem csak ő van szuper formában. Lássuk, kik azok a fantasztikus nők, akik még mindig irigylésre méltóan feszítenek. Vigyázat! Szuperdögös fotók következnek.

35 felett is bomba formában Kovács Ági!

Téved, aki azt hiszi, egy bizonyos kor után nem lehet egy nőnek fantasztikus alakja! Itt van 5 sikeres gyönyörű sztár, akiken nem fog az idő.

Kovács Ágnes most ünnepelte 35. életévét. Az úszónő kicsit sem bánja a betöltött évek számát. Miért is tenné? Egy tündéri kisfiú boldog anyukája, sikeres és szebb, mint valaha. Ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánunk!
35 felett is bomba formában Kovács Ági!
Lilu sem panaszkodhat! A Keresem a családom csodaszép műsorvezetője idén töltötte be a 40-et. Már javában forog a műsor második évada, ezért állandóan úton van. Ám a rengeteg munka ellenére is komoly gondot fordít egészségére és szépségére.

 

A photo posted by Lilu (@lilugram) on


Varga Izabella szerettei mellett imád a divattal foglalkozni. Egy-egy ruhakölteményt fotón is megörökít, rajongói legnagyobb örömére. Mi tagadás, a Barátok közt színésznőjének minden jól áll!

35 felett is bomba formában Kovács Ági!


Erős Antónia két tündéri gyermek édesanyja. A Híradó műsorvezetője gyönyörű mosolyával minden nap elbűvöl minket!

35 felett is bomba formában Kovács Ági!
 


Barabás Évi az egészséges életmód híve, nagyon fontos számára a természet közelsége. A Fókusz műsorvezetője éppen ezért, ha teheti kutyusával együtt kirándul. Vajon ez lehet a titka? Egy biztos, fantasztikus formában van!

35 felett is bomba formában Kovács Ági!
 


De vajon hol tölti a mindennapjait? Otthonában is jellemző ez a nyugodtság és természetesség?

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Instagram, Facebook