Műsorújság
RTL Most

35 felett is bomba formában Kovács Ági!

Az olimpia győztes úszónő egy szexi fotóval köszöntötte 35. életévét. Ám nem csak ő van szuper formában. Lássuk, kik azok a fantasztikus nők, akik még mindig irigylésre méltóan feszítenek. Vigyázat! Szuperdögös fotók következnek.

Téved, aki azt hiszi, egy bizonyos kor után nem lehet egy nőnek fantasztikus alakja! Itt van 5 sikeres gyönyörű sztár, akiken nem fog az idő.

Kovács Ágnes most ünnepelte 35. életévét. Az úszónő kicsit sem bánja a betöltött évek számát. Miért is tenné? Egy tündéri kisfiú boldog anyukája, sikeres és szebb, mint valaha. Ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Lilu sem panaszkodhat! A Keresem a családom csodaszép műsorvezetője idén töltötte be a 40-et. Már javában forog a műsor második évada, ezért állandóan úton van. Ám a rengeteg munka ellenére is komoly gondot fordít egészségére és szépségére.

 

A photo posted by Lilu (@lilugram) on


Varga Izabella szerettei mellett imád a divattal foglalkozni. Egy-egy ruhakölteményt fotón is megörökít, rajongói legnagyobb örömére. Mi tagadás, a Barátok közt színésznőjének minden jól áll!


Erős Antónia két tündéri gyermek édesanyja. A Híradó műsorvezetője gyönyörű mosolyával minden nap elbűvöl minket!

 


Barabás Évi az egészséges életmód híve, nagyon fontos számára a természet közelsége. A Fókusz műsorvezetője éppen ezért, ha teheti kutyusával együtt kirándul. Vajon ez lehet a titka? Egy biztos, fantasztikus formában van!

 


De vajon hol tölti a mindennapjait? Otthonában is jellemző ez a nyugodtság és természetesség?

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Instagram, Facebook

Legnézettebb videók