Műsorújság
RTL Most

Melyik sztár hasonlít jobban kutyusára? – Figyelem, tesztelünk!

Egy kis játékkal szeretnénk indítani a hetet, ha már dolgoznunk kell ezen a nyári napon. A Barátok közt egyik csodaszép színésznőjét idéznénk: „a kutya tényleg olyan, mint a gazdija”. Segítsetek! Szavazzatok, hogy ki hasonlít jobban hű társára? Nemcsak a külső a fontos!

Nyári Dia nagy kutyabarát hírében áll, mindent megtesz a sajátjáért és a menhelyen lévő ebekért. A fenti idézet tőle származik egyébként, és most be szeretnénk mutatni a hozzá készült videót:

 

A video posted by Nyári Diána (@nyaridia) on Dia mondata ütött szöget a fejünkbe. Vajon mennyire igaz a szóbeszéd, hogy a gazdi és kutyusa egy idő után elkezd hasonlítani egymásra? Szerintetek ők ugyanolyanok? 


Dia mondata ütött szöget a fejünkbe. Vajon mennyire igaz a szóbeszéd, hogy a gazdi és kutyusa egy idő után el kezd hasonlítani kutyusára? Ők ugyanolyanok? 

 


A Mátyás király tér másik lakójának, Tóbiásnak, azaz Józan Lászlónak hű társa és legjobb barátja szintén egy szőrgombóc. Süti mindenhova elkíséri a színészt, ha teheti. Íme a fotó. Nos? 

 

A photo posted by Józan László (@jozan_laszlo) on


Dombi már nehezebb eset, hiszen ő nemcsak eb-, hanem cicabarát is. De emiatt csak még jobban kedveljük a humoristát. Nincs igazunk? Most nem Ingriddel indítjuk el Dombit a játékon, hanem Lizával, a cuki beagle lánnyal. A felvétel során jól figyeljétek meg, hogy Lizike pontosan milyen mozdulatokat hajt végre… Olyanok, mint két tojás? Kattints a képre, és nézd meg a videót! Kiss Ramónával zárjuk a felsorolást. Ő nemes egyszerűséggel, mindenféle manírtól mentesen, egy csodás nyári képet osztott meg közösségi oldalán. Nagyon megtetszett nekünk ez a fotó, de senkit se akarunk befolyásolni...

 

 

Legutóbb nem a négylábúak, hanem a gazdijuk dagonyáztak egy jót a sárban. Ha kíváncsiak vagytok ahogy Józan Lászlót és Nyári Diát az életükért küdzeni, akkor nézzétek meg a Fókusz videóját. 

Hölgyeim és Uraim! Itt lehet voksolni:

 

Forrás/Képek: Facebook, Instagram 

 

#együttsikerül #maradjotthon