Celebklub

Felismernéd a 10 sztárt fiatalkori fotójukról?

rtl.hurtl.hu

2016. július 9. 15:00

Sajnos egyszer mindenkinek fel kell nőnie, nincs ez másként a hollywoodi csillagokkal sem! Kíváncsi vagy, hogyan nézett ki Robert Downey Jr. kisfiúként, vagy Brad Pitt fiatalon? Milyen volt a frizurája Jessica Albának? Mutatjuk!

1. Ahogyan sokan mások, Robert Downey Jr.is gyerekszínészként kezdte még a ’70-es években!

 


2. Charlize Theron azon kevés színésznők közé tartozik, akiken nem fog az idő! Ugyanolyan dögös volt a kilencvenes évek közepén, mint napjainkban!

 


3. Leonardo DiCaprio igazi jófiúnak nézett ki gyermekkorában. Akkor biztosan nem gondoltuk volna, hogy ennyi őrült karaktert fog eljátszani a későbbiekben.

 


4. Mila Kuniskisebb sorozatszerepekkel kezdte pályáját, amit mi nem igazán értünk, hiszen a színésznő tündökölt már akkor is! Viszont egy ilyen szerepnek köszönheti partnerét Ashton Kutchert is, akivel ikreket várnak.

 


5. Scarlett Johanssonta szőke szexszimbólumot nehéz elképzelnünk szende kislányként, pedig igazán bájos gyereksztár, majd tinisztár volt, aki meg sem állt a csúcsig!

 


6. Brad Pitt tévéreklámokban kezdte karrierjét, illetve helyes fiú lévén modellkedett is. A sármos színésznek ma sincs oka panaszra!

 


7. Jessica Alba még tinédzserként szerepelt egy népszerű sorozatban, majd levetkőzve ezt, komolyabb színésznővé avanzsált!

 


8. Tom Hanks a nyurga szomszéd srácból komoly férfivá, a későbbiekben pedig jóságos tekintetű világsztárrá nőtte ki magát.

 


9. Angelina Jolie már gyermekkorában is gyönyörű volt, a tizenéves modell fotóiról meg ne is beszéljünk! Hiába, van, ami nem változik, mint ahogyan a szépség is kortalan!

 


10. Nem volt a kilencvenes években olyan film, amiben ne játszott volna főszerepet Tom Cruise,akinek népszerűsége azóta is töretlen!

 


Azonban, nemcsak a tengerentúlon bontogatták szárnyaikat a hírességek, már gyermek illetve fiatalkorukban, hanem a magyar sztárok is már korán elkezdték dédelgetni a nagy álmot, hogy egyszer ismertek lesznek!

Képek: tumblr.com

#Celebklub#robert downey jr#scarlett johansson#jessica alba#brad pitt#leonardo dicaprio#tom cruise#angelina jolie#mila kunis#tom hanks#gyermekkor

Címlapról ajánljuk