Műsorújság
RTL Most

Tudni akarod ki a legjobban fizetett színésznő a filmtörténelemben?

Hiába a sok nagy szerep, illetve a díjak sora, mégis csak fontos Hollywoodban is, hogy mennyit is keres az ember. Most pedig ki is derült egy amerikai lapnak hála, hogy mennyi is az az annyi! Az élre pedig meglepő módon egy színésznő került, nem is akárki!

Az biztos, hogy a legjobban fizetett színésznő nem Marilyn Monroe és bár meglepő, de nem is Jennifer Lawrence!

Scarlett Johansson hivatalosan is többet keres, mint bármely más színésznő eddig a történelem során!

A 31 éves színésznő 3,3 milliárd dollárt szedett össze állítólag, amivel felkerült a 10 legjobban kereső sztár 2015-ös listájára is 8.-ként! A szőke szexszimbólum messze az egyik legfiatalabb a listán, amelyen olyan nevek előzték meg, mint Harrison Ford, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman, Tom Hanks, Robert Downey Jr., Tom Cruise és Johnny Depp.

Az úriemberek mellett persze nem feledkezhetünk meg a hölgyekről sem, a színésznők közül a második legtöbbet kereső a listán Cameron Diaz a 19. helyre szorult, őt pedig Cate Blanchett, Julia Roberts, Emma Roberts és Anna Hathaway követik.

Igazából nincs nagyon csodálkozni valónk azon, hogy a lista élére Johansson került, hiszen a színésznőt minden évben több szerepben is láthatjuk, legyen szó a Bosszúállók Fekete Özvegyéről, Natasha Romanoff-ról, akit egyébként ez idáig ötször formált meg a szépség, vagy gondoljunk csak a Dzsungel könyvére, amiben Kaa-nak, a kígyónak kölcsönözte a hangját, de láthattuk az Ave Cézár! című filmben is George Clooney és Channing Tatum mellett.

Johansson egyébként nemrég kiállt kolléganői mellett, mikor a hollywood-i bérkülönbségekről volt szó a férfi és női színészek között:

„Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan a keresetem, mint sok férfinak ebben a szakmában és erre büszke is vagyok! Szerintem minden nő alulfizetett, és egyet értek azzal, hogy ez egy nagy probléma, de sajnos az én esetemben erről beszélni, visszatetszést válthat ki. Viszont úgy gondolom ez is a feminizmus részét képzi!”

Forrás: People.com
Képek: Tumblr.com

Legnézettebb videók