Műsorújság
RTL Most

Akkor és most: celebek, sztárok, akik nagyon fiatalon lettek híresek!

Számos ismert ember már fiatalon, sőt némelyik már kisgyerekként megismerte a színpadot és a kulisszákat. Összegyűjtöttünk pár világsztárt és néhány hazai hírességet, akik hátulgombolós koruktól pörgetik a celebkereket.
Ha valakinek elsőre nincs meg, akkor egy Bruce Willises párosítással rögtön beugorhat a szellemekkel fecserésző Haley Joel Osment. Annak idején nagyot ment a Hatodik érzék című filmben.


 

Christina Ricci gyönyörű nővé cseperedett, manapság a színházak deszkáin érzi igazán otthon magát. Anno nagyon szerettük például az Adams family ádáz kis Wednesdayeként. 

Sebestyén Balázs itt ugyan még csak Rózsa György "háttereként" szolgált, de már nagyon közel volt hozzá, hogy az akkori Z+ csatorna műsorvezetője legyen. Ma már számos RTL-es műsorban láthatjuk markáns karakterét.Istenes Bence karrierje egy zenei csatornánál indult. Napjainkban rengetegszer hívják műsort vezetni. A képen épp Travolta dublőrjeként laíztgat.


Kristen Stewart az Alkonyat filmsorozatnak köszönhetően ma már világsztrának számít, pedig korábban is szerepelt jó pár nagyfilmben, például a Pánikszobában Jodie Fosterrel.Volt idő, amikor Lindsay Lohan neve hallatán nem egy zűrös, mégis határozottan dögös celeb, hanem egy cuki színészpalánta ugrott be mindenkinek.  
Úgy tűnhet, mintha most hagytuk volna el a kétezres évek elejét, amikor Dakota Fanning még csak gyerekszerepeket vállalt -  sorozatokban épp úgy, mint mozifilmekben. Így 2016-ban egyre inkább úgy fest, hogy egy komoly femme fatale lett belőle.A kis Drew Barrymore-t az E.T. a földönkívüli című Spielberg remekben láthattuk először cukiskodni, az elmúlt időszakban a romantikus komédiák mellett, a természetvédelemnek szenteli az életét.


Jadem Smith a Karatekölyök előtt és az A föld után...után.


Végül pedig Hermione Granger, azaz  Emma Watson, aki kócos kis boszorkányból mára igazi "ragadozóvá" érett...


A sztárokból sohasem lehet elég, ezért kövesd a Celebklubot, és nézd meg Palvin Barbit, ahogy sztárokkal bulizik. Katt a képre!
forrás/képek: Facebook, Instagram
 

Legnézettebb videók