Celebklub

Így tartják formában magukat sztárjaink!

rtl.hurtl.hu

2016. június 3. 17:00

Az év legmelegebb időszakában, mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni. Nincs ez másképp a hírességekkel sem. Te kíváncsi vagy, hogyan készülnek az Éjjel-Nappal Budapest, vagy a Barátok közt sztárjai a bikini szezonra?

Nyakunkon a nyár, a mini ruhák és a strandolás időszaka. Éppen ezért fontos, hogy a legjobb formánkat villantsuk. Ez ugyanúgy vonatkozik a sztárokra is, sőt rájuk talán még jobban. Őket ugyanis árgus szemekkel figyeli mindenki. Éppen ezért nem meglepő, hogy kedvenc celebjeink komoly hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra, és a megfelelő mozgásra. Mint tudjuk, senki sem születik bombatesttel. A szexi formákért keményen meg kell küzdeni. Lássuk, kedvenceink hogyan teszik mindezt!

A Barátok közt szereplői rendkívüli formában vannak!

Nyári Dia a mozgás mellett mindig odafigyel a megfelelő folyadékbevitelre! Nem meglepő, hogy fantasztikusan néz ki!

 


Józan László amellett, hogy a Barátok közt Tóbiása, a Vígszínház színészekét számos darabban játszik, ezért fontos neki a jó állóképesség!

 


Azt, hogy Csórics Balázs kitartó edzése milyen eredményt hozott, egy videóban is megnézheted!


Solti Ádám, úgy látszik partnert is talált az edzéshez: Tóth Andival biztos kellemesebben telnek az izzasztó pillanatok

 


Az X-Faktor legutóbbi győztese nemrég még kockás hasát is megvillantotta!

Az Éjjel-Nappal Budapest srácai összekötik a kellemest a hasznossal. Sportolás és szórakozás egyszerre! Van ennél jobb?

 


Drex sem panaszkodhat. Hány kocka is látható a képen, lányok?

Alexa izmait egy férfi is megirigyelné!

Bár mi nem vagyunk a rivalda fényben, fontos, hogy eleget mozogjunk és próbáljunk egészséges életmódot folytatni. Persze ez nem csak azért lényeges, hogy jobban álljon a bikini. Ha ezekre odafigyelünk, egészségesebbek leszünk, és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben! Hajrá!

Forrás/ Képek: Facebook

#Celebklub#Éjjel-Nappal Budapest#Barátok közt#tóth andi#drex#alexa#gábor#solti ádám#nyári dia#józan laci#X-Faktor#nyár#edzés#Sport#egészség#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk