Cápák között

Fűszeres ajánlattal fogott Cápát a SunCity BBQ alapítója

rtl.hurtl.hu

2024. március 3. 19:30

Újabb befektetési ajánlatot fogadtak el a Cápák között 9. részében. Moldován András, Dr. Varga Eszter, Balogh Petya, Sárospataki Albert és Balogh Levente ezúttal a játékgépeket építő Pirategamest, az olasz gasztronómiai élményt kínáló Guseo Pestót, a Habeda Szállásokat, az online fogászati konzultációs platformként üzemelő eDentint, és a sült húsok ízesítőjét, a SunCity BBQ ajánlatát hallgatták meg az RTL üzleti showműsorában.

Félcelebként videókban szereplő Pere László játékgépekkel érkezett a Cápákhoz

A Pirategames megálmodói, Pere László és Leel-Őssy Zoltán mertek nagyot álmodni, és elhozták játékgépépítő vállalkozásukat a Cápák közöttbe. Magán és céges megrendeléseket is teljesítenek itthon, de szeretnének kijutni a külföldi piacra. Ehhez a terjeszkedéshez 50 millió forintot kértek a befektetőktől 49%-os részesedésért cserébe.

 

Balogh Levente: Ha valami csábító, az gyanús is

Sárospataki Albert és Balogh Levente látott potenciált a Pirategames vállalkozásban. Az ásványvízkirály számára szimpatikus volt, hogy 49% tulajdonrészt kínáltak a vállalkozók, ugyanakkor a vészharang is megszólalt a fejében. Sárospataki Albert pedig alternatív felajánlást tett Pere Lászlónak és Leel-Őssy Zoltánnak.

 

„Ilyen finomat nem ettem Olaszországban sem” – Balogh Levente belekóstolt a Guseo Pestóba

Guseo Zsuzsa a Cápák között történetének egyik legfinomabb befektetési lehetőségét hozta el a Cápáknak, igazi olasz életérzéssel készült nekik. Elárulta, hogy a pesto a második legtöbbet fogyasztott tésztaszósz a világon, amit ő 25 éve készíti családja részére. A recept tökéletesítése után pedig elindította vállalkozását, ami eddig organikusan növekedett. A dinamikus fejlődés érdekében most 10 millió forintot kért a Cápáktól 10% részesedésért cserébe.

 

Moldován András stratégiai tanácsokkal látta el a Guseo Pesto vállalkozóját

A Cápák egy igazán prémium luxusterméket kóstolhattak Gueso Zsuzsának köszönhetően, aki saját kezével készíti pestóit. Moldován András és Balogh Levente kifejtette véleményét a vállalkozásról és a termékről is.

 

Szakmai és 30 milliós anyagi támogatást kértek a Cápáktól a Habeda Szállások oldal létrehozói

Kutasi-Oaje Henrietta és férje, Kutasi Attila olyan szállásközvetítő oldalt hozott létre, ami – állításuk szerint – másképp mutatja be a lehetőségeket Magyarországon, mint nagyobb konkurenseik. A három gyermekük után elnevezett honlap, valamint a szolgáltatásaik fellendítésére 30 millió forintot kértek 30% tulajdonrészért cserébe.

 

Balogh Petya: Megkérlek titeket, hogy ezt hagyjátok abba!

A Habeda Szállások alapítói, Kutasi-Oaje Henrietta és Kutasi Attila elárulták, hogy vállalkozásuk eddig még nem termelt bevételt – Moldován András ezt hallva azonnal visszautasította a házaspár üzleti ajánlatát. Balogh Levente úgy véli, a békéscsabai pár naivan áll az üzleti élethez, hiszen olyan vállalkozásba kezdtek, aminek a világáról semmit sem tudnak. Ezt az álláspontot Balogh Petya és Dr. Varga Eszter is megerősítette.

 

Dr. Heródek Péter időt, pénzt és energiát spórolna a fogászati pácienseknek

Az eDentin alapítója, Dr. Heródek Péter fogászati innovációt hozott a Cápák elé. Tanulmányai során betekinthetett az egészségügyben rejlő digitalizációs megoldásokba is, így került kapcsolatba a telemedicinával egy barcelonai biznisz egyetemen. A fogorvos vállalkozó létrehozta online konzultációs platformját, melynek népszerűsítésére most 10 millió forintra lenne szüksége, melyért cserébe 10% részesedést kínált a Cápáknak.

 

Lenyűgözte a Cápákat a fogorvos vállalkozó, Dr. Heródek Péter szolgáltatása

Balogh Levente, Sárospataki Albert és dr. Varga Eszter is nagy lehetőséget lát Dr. Heródek Péterben, az eDentin online fogászati konzultációs platform megálmodójában.

 

Moldován András: Sok szép pillanata van ennek a műsornak, de most 7 évad után a csúcsra értünk

Nagy Iván, a SunCity BBQ alapítója és tulajdonosa speciális grill és bbq fűszerek készítésével foglalkozó üzemet vezet. A fűszerek kikísérletezése után vállalkozása piacvezető lett, ma már szakboltokba és két nagyobb hazai áruházlánc üzletébe is bekerültek a termékei. Emellett pedig több európai országba is szállít. Azért érkezett a Cápákhoz, hogy 10 millió forintért cserébe 10% részesedést kínáljon a befektetőknek.

 

Három Cápa is ráharapott a SunCity BBQ fűszeres ajánlatára

Moldován András, Sárospataki Albert és Dr. Varga Eszter is ajánlatot tett Nagy Ivánnak, aki kóstolóval csábította hálójába a Cápákat.

 

A Cápák között április 28-án folytatódik az RTL-en

Rövid szünet után újabb merész vállalkozók ugranak a Cápák közé, akik versenyt úsznak a legjobb ajánlatokért. A Cápák között 10. részében Lakatos István versenyezne cápatársaival, Orbók Ilona pedig Balogh Petyával tenne közös ajánlatot egy vállalkozásra.

 

#Cápák között#rtl#összefoglaló#cápák között összefoglaló#9. rész#moldován andrás#dr. varga eszter#balogh petya#sárospataki albert#balogh levente#pitch#üzlet#befektetés#ajánlat#pirategames#guseo pesto#habeda szállások#edentin#suncity bbq#gasztronómia#turizmus#egészség#Életmód

Címlapról ajánljuk