Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtakBalogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.
Cápák között

Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtak

rtl.hurtl.hu

2023. január 15. 19:12

Balogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.

Nézd meg a Balázs Kicks fiatal vállalkozójának pitchét ide kattintva!

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#rtl#5. évad#2. rész#balázs kicks#pachert balázs#ajánlat#visszautasít#balogh levente#moldován andrás#tomán szabina#lakatos istván

Címlapról ajánljuk