Reggeli

VV Dorka elmondta, ki érdemelné meg a ValóVilág fődíját

rtl.hurtl.hu

2024. július 22. 12:23

VV Dorka kiesése után interjút adott a Reggeliben: elárulta, kinek szurkol a benn maradt játékosok kívül, és elmondta, mi hiányzott neki leginkább a kinti életből. 

Nem nagy különbséggel ugyan, de vasárnap VV Ádi térhetett vissza a Villába a párbaj után, így VV Dorka számára véget ért a ValóVilág. Dorka a Reggeliben úgy fogalmazott: nagyon szeretett volna párbajozni, így gyakorlatilag kiharcolta ezt magának. Először Gerit szerette volna kihívni, de aztán Ádi mellett döntött, mert úgy érezte, pontot kell tenni az ellentétek végére.

Elmondta, a párbajon nagyon jó volt látnia a családját, aggódott, hogy néhány dolgot nem lehetett kellemes otthonról nézni, de mindenki jól kezelte. 

Amikor sírtam, rosszul voltam, az anyukámat biztos megviselte lelkileg, hogy nem tud rajtam segíteni

– hozott példát Dorka. Azt mondta, örül neki, hogy inkább most esett ki, és nem a top 3-ból, az sokkal stresszesebb lett volna. Dorka a Reggeliben arról is beszélt, hogy a családjának hiányát volt a legnehezebb feldolgoznia a Villában, még a telefonja sem hiányzott neki annyira.

Kiderült az is, az anyukája felvett neki a játékból olyan dolgokat, amelyekről szerinte tudnia kell a lányának, ha majd távozik a játékból. Ezek a képsorok okoztak Dorka számára meglepetéseket, ismerte el. 

Meglepett, hogy ők tényleg ilyenek

– mondta. 

A fenti videóban Dorka azt is elárulja, hogy ezek után kinek szurkol, és milyen visszajelzéseket kapott a rajongóktól. 

#Reggeli#rtl#Videó#ValóVilág#valóvilág12#vv12#vv dorka#kiesett

Címlapról ajánljuk