Cápák között

Sárospataki Albert Cápa harapós kedvében volt

rtl.hurtl.hu

2024. június 2. 21:10

Egészséges és finom szószokat, autós randiappot, orvosi és kozmetikai lézert, a „Szent Grált” és egy informatikai szolgáltatást mutattak be a vállalkozók a Cápák között 15. részében. Több üzleti befektetési ajánlat is elhangzott, az adás végére pedig két Cápának bővült a portfóliója.

Moldován András kóstoló nélkül harapott volna rá a tunki-tunkira

Fehér Melindánál 2018-ban autoimmun betegséget diagnosztizáltak, ezért el kellett engednie az állati eredetű termékek fogyasztását. Rendezvényen találkozott a tunki-tunki élelmiszergyártó cég vegán termékeivel, melyek nemcsak finomak, de egészségesek is. 2022-ben férjével megvásárolták az akkor már 5 éves brandet, mellyel azóta bekerültek egy nagy nemzetközi élelmiszerlánc polcaira is – ezzel nettó 35 millió forintos árbevételt realizálva. Jelenleg skálázódni szeretnének, melyhez 10 millió forintos befektetést kért Melinda a Cápáktól 15% tulajdonrészért cserébe.


Gyomortájékból jövő érzéssel választott magának Cápát a tunki-tunki vállalkozója

A tunki-tunki tulajdonosa nem hajlandó kompromisszumot kötni abban, hogy csak és kizárólag vegán, egészséges terméket gyártson és értékesítsen. Így Moldován András rapid ajánlata azonnal elúszott a tepertőkrémes termékfejlesztési ötletével együtt. Viszont két Cápa is horogra akadt, így Fehér Melindának kellett eldöntenie, kivel szeretné fellendíteni a mártogatós vállalkozását.


Dugóban vagy piros lámpánál is ismerkedhetnek a NextMeet társkereső applikációval

Szabó Balázs romantikus embernek tartja magát, aki egy randira szinte mindig virággal vagy apró ajándékkal érkezik – ezúttal sem érkezett üres kézzel Liluhoz. A Cápáknak pedig bemutatta társkereső alkalmazását, ami olyan élethelyzetre ad megoldást, ami szerinte mindenkivel megtörtént már. Ennek az applikációnak a fejlesztéséhez és a nemzetközi piacra lépéshez 15 millió forintos befektetést kért, melyért cserébe 30% tulajdonrészt kínált.


Balogh Petya az autós társkeresőről: A te applikációd semmire nem jó

A Cápák próbálták megérteni a NextMeet alkalmazás létjogosultságát, de az applikáció megálmodójával, Szabó Balázzsal folytatott beszélgetésük végére sem tudták értelmezni üzletileg, ráadásul az életszerűsége is megkérdőjelezhető volt számukra.


Soft Lasert vetnének be, amikor már semmilyen terápia és eszköz sem segít

Tanos Ervin, a Gyógylézer család műszaki vezetője és társtulajdonosa menyével, Bojtos Júliával érkezett a Cápák elé, hogy bemutassák a fizikus találmányát. Cégük orvosi dióda lézereket gyárt, melyek kozmetikai és orvosi célra egyaránt használhatóak. Termékfejlesztésre most 40 millió forintot kértek a Cápáktól 20% tulajdonrészért cserébe.


Balogh Levente befektetési ajánlat helyett másfajta támogatást ígért a Soft Laser feltalálójának

Balogh Petya elismerte szakmailag a fizikus Tanos Ervint, és tulajdonostársát, Bojtos Júliát, valamint, hogy etikusan állnak lézeres termékeikhez, és azok eladásához, ugyanakkor amit csinálnak, az számára üzletileg értelmezhetetlen. Moldován András az eszközök „szexiségét” kritizálta, amivel Balogh Levente viszont nem tudott egyetérteni. Ezért miután ő is kiszállt az üzletből, újabb találkozó lehetőségét kínálta a Soft Laser gyártóinak.


A Munch sikersztorija: Már három országban is piacvezető az ételmentő vállalkozás

A Munch vállalkozást 2021-ben, a Cápák között 3. évadában ismerhettük meg. Akkor Moldován András indítványozására az összes Cápa befektetett az ételmentő bizniszbe. Balogh Petya a mai napig tulajdonrésszel rendelkezik, Lakatos István pedig mentoringot nyújt a sikeres vállalkozók számára.


Úgy érezte, megtalálta a Szent Grált a DonDaddy fejlesztője

Csík János átlagos magyarként érkezett meg családjával egy spanyol kisvárosba, ahol elfogta őket az elveszettség érzése. Egy helyi templomba betérve talált rá a megoldásra és arra az útra, ami azóta megváltoztatta az életét. Most a Cápákat is ebbe az irányba csábította 15 millió forintért cserébe.


Balogh Petya: A tények egy picit aláássák az üzleti tervedet

A Cápák nem láttak üzleti lehetőséget a tavalyi évben 200 ezer forintot realizáló DonDaddy applikációban.


Informatikai szolgáltatással csökkentenék a vendéglátósok büntetési kockázatát  

Boros Csilla Tea és Dessewffy Gábor az Okos HACCP vállalkozásukkal érkeztek a Cápákhoz. A HACCP egy olyan rendszer, melynek az élelmiszer-biztonság elérése a célja – ehhez pedig olyan sokrétű és időigényes dokumentálásra van szükség, melyet a mai napig kézzel végeznek a legtöbb vendéglátós helyen. Erre kínálnak most digitális megoldást a vállalkozók, melyhez üzlettársakat keresnek 30 millió forintért cserébe.


Moldován András belekötött, de két Cápa is ráharapott a digitális üzleti ajánlatra

Balogh Levente és Moldován András nem értettek egyet a digitalizálás fontosságában, viszont az Okos HACCP vállalkozóinak szerencséjük volt, ugyanis két befektetési ajánlatot is kaptak informatikai szolgáltatásukra.

 

Napra pontosan idézi Balogh Levente szavait az egyik vállalkozó

Az RTL üzleti showműsorának évadzáró epizódjában a vállalkozók minden eszközt bevetve próbálják meggyőzni a Cápákat, hogy harapjanak rá az ajánlataikra. Az egyikük még Balogh Levente szavait is idézi, hogy bebizonyítsa a befektetőknek, hogy itt a helye a Cápák közöttben.

 

#Cápák között#rtl#balogh levente#sárospataki albert#balogh petya#dr. varga eszter#moldován andrás#tunki-tunki#okos haccp#dondaddy#soft laser#munch#sikersztori#nextmeet#egészség#vegán#étel#találmány#lézer#randi#társkereső#applikáció#alkalmazás#befektetés

Címlapról ajánljuk