Cápák között

Csípős, fűszeres és csábító ajánlatok hangzottak el a Cápák között 12. részében

rtl.hurtl.hu

2024. május 12. 21:05

Balogh Levente, Lakatos István, Balogh Petya, Orbók Ilona és Moldován András először egy chili challenge társasjátékot ismerhettek meg, majd a visszatérő OhMyPearl megálmodójának beszámolóját hallgatták végig. Ezután Balogh Levente tesztelte a GymMate vállalkozóinak találmányát, elárulta, milyenek a vásárlási szokásai szülőként, és ajánlatot is tett az egyik vállalkozásra.

Moldován András: Nem akarok veletek beszélgetni, nem érdemlitek meg

Az Egri Chiliagok vállalkozást 8 évvel ezelőtt álmodta meg Vörös Tamás, aki karácsonyra egy szószválogatást kapott testvérétől. Azóta gyerekkori barátjával, Vreczenár Csabával 17 termékből álló palettát alkottak meg, amikkel éttermekben, viszonteladóknál, üzletekben és rendezvényeken találkozhatunk országszerte. A pitch-et hallgatva Balogh Levente azon gondolkozott, hogy vajon hol fogják elrontani az üzleti ajánlatot, de aztán gyorsan kiderült, amivel cápatársa, Moldován András is egyetértett.

 

„Volt már sok őrültség, de ekkora még nem” – Balogh Levente ledöbbent az Egri Chiliagok vállalkozóinak ajánlatán

Vörös Tamás és Vreczenár Csaba, az Egri Chiliagok megálmodói egy különleges chili challenge társasjátékkal érkeztek a Cápák elé, ugyanis szerintük ilyen még nem létezik világszerte – Balogh Levente úgy véli, ez nem véletlen. Miután meghallgatták a befektetők kritikáit, az ásványvízkirály arra is kíváncsi volt, hogy a vállalkozók elbizonytalanodtak-e a táblás játékuk ötletével kapcsolatban, a válasz azonban ugyanúgy meglepte a nagyhalakat, mint a szószok feltalálóinak üzleti ajánlata.


Figyelmes ajándékkal csábította vállalkozásába Moldován Andrást az OhMyPearl visszatérő vállalkozója

A Cápák között 5. évadában ismerhettük meg az OhMyPearl megálmodóját, Túri Glóriát, aki visszatérésekor először megosztotta a Cápákkal, hogy hova jutott a vállalkozása a tanácsaik óta, majd vázolta ajánlatát: 20% tulajdonrészt kínált üzletéből 10 millió forintért cserébe.


Lakatos István kikötözött Odüsszeuszként állt ellen a szirénhangú Túri Glóriának

A Cápák örültek Túri Glória és az OhMyPearl vállalkozás visszatérésének. Volt, aki már-már elcsábult az ékszereket és ruhákat tervező vállalkozó ajánlatától, de Lakatos István a görög mitológiából ismert Odüsszeuszként tartotta távol magát a befektetéstől. Moldován András pedig 10 millió forint helyett alternatív ajánlattal élt: „Én azt vállalom, amit sose vállalok senkinek.”

 

Fitneszinfluenszerrel álltak a Cápák elé a GymMate vállalkozói

Varga József és Koncsik Tamás Kiss Jenő társaságában léptek be a Cápák között stúdiójába, hogy bemutassák szerkezetüket, ami átformálhatja az egész fitneszvilágot, illetve komoly sérülésektől mentheti meg a súlyzók szerelmeseit. 30 millió forintos befektetését kértek a Cápáktól, melyért cserébe 15% tulajdonrészt kínáltak.

 

Moldován András félbeszakította Balogh Leventét: Kedvlopó vagyok

Balogh Levente elismerően beszélt a GymMate elnevezésű találmányról, és épp két lehetőséget vázolt a vállalkozóknak, amikor Moldován András váratlanul közbeszólt, hogy kiszálljon az üzletből.

Az OkosMese sikersztorija: Meghatszorozódott Magyar Attiláék vállalkozásának bevétele

Korponay Zsófia, Helyes Georgina és Magyar Attila 2023-ban, a Cápák között 5. évadában álltak a befektetők elé OkosMese vállalkozásukkal. A műsor után óriási növekedésre tettek szert, nem győzték a rendeléseket, és több helyről kaptak megkereséseket. Lakatos István látott akkor potenciált a színházi emberek kezdeményezésében, mostanra pedig eljutottak odáig, hogy a zenés darabot az egész országban szeretnék eljuttatni a gyermekekhez.

 

Tudatos és környezettudatos szülőket céloz meg Babycucc vállalkozásával Szabó Adél Anett

Kislánya születése után hozta létre férjével Szabó Adél Anett azt a kis családi vállalkozást, melynek portfóliójában a babavárástól a kisgyerekes korig többféle terméket megtalálhatunk. A Babycucc vállalkozás fejlesztéséhez 5 millió forintra lenne szüksége Adélnak, melyért cserébe 10% tulajdonrészt kínált a Cápáknak.

 

Balogh Levente szülői vásárlásairól vallott, míg Orbók Ilona felszólalt a munkavállaló édesanyák érdekében

Szabó Adél Anett Babycucc vállalkozása megmozgatta a Cápákat a stúdióban. „Ez fantasztikus dolog, mert négy gyerekem van, és amit mi herdálunk, azt rossz nézni” – vallotta be Balogh Levente, aki arra is kíváncsi volt, mennyire nyereséges a gyermekholmik bérbeadásával foglalkozó vállalkozás. Mikor kiderült, hogy a vállalkozó korábbi fizetését nem érte el az eddigi profit, Orbók Ilona felháborodva fejtette ki véleményét.

 

„Olyanok vagytok, mint a Pál utcai fiúk” – kóstolóval is készültek a Fels BBQ megálmodói a Cápáknak

Bereznai Miklós, Bereznai Sámuel és Lakatos Áron különleges szósszal érkeztek a Cápák között stúdiójába. A 28 éves kétgyermekes apuka, Miklós kanadai tanulmányai során inspirálódott, majd 3 éven át fejlesztette tökéletesre receptjét testvérével és harmadik üzlettársukkal. A brandépítésben szeretnének fejlődni, amihez 300 ezer forintra és mentorálásra lenne szükségük, cserébe pedig 3% részesedést ajánlottak Fels BBQ vállalkozásukból.

 

Moldován András elégedett volt, hogy visszabeszéltek a Fels BBQ vállalkozói

Balogh Levente többek között azért vállalta a Cápák között műsorát, hogy edukálhassa a fiatal üzletembereket, ezért ajánlatot tett a Fels BBQ megálmodóinak, akik a befektetés mellett mentorálásért is érkeztek a műsorba. Amikor a vállalkozók határozott ellenajánlattal álltak elő Leventének, Moldován András érdeklődését is felkeltették.

 

Balogh Levente cáfolná, hogy Balogh Petya relevánsabb befektető nála

A Cápák között 7. évadának 13. részében újra felkeltik a vállalkozók a befektetők érdeklődését.

 

#Cápák között#rtl#összefoglaló#cápák között összefoglaló#12. rész#balogh levente#lakatos istván#balogh petya#orbók ilona#moldován andrás#egri chiliagok#babycucc#ohmypearl#okosmese#sikersztori#fels bbq#gymmate

Címlapról ajánljuk