Bulvár

Igencsak aggódhat Vilmos és Katalin amiatt, amit most Harry és Meghan csinál

rtl.hurtl.hu

2024. május 27. 15:43

Még nagyobb szakadás jöhet a brit királyi családban?

Egyre aggasztóbb lehet Vilmos herceg és Katalin hercegné számára az, hogy Harry herceg és Meghan Markle közelebb és közelebb került Beatrice és Eugenie hercegnőkhöz, azaz unokatestvéreikhez, írja az Independent.

Tom Quinn, a királyi család szakértője arról beszélt: „Vilmos és Katalin számára óriási aggodalomra adhat okot egy szövetség Harry és Meghan, valamint Beatrice és Eugenie között.” Ez azért jöhet létre, mert a barátkozó felekben sok a közös pont.

Quinn szerint „Beatrice és Eugenie – akik gyakorlatilag kirekesztettek a családban – sokkal több mindenben osztozik Harryvel és Meghannel, mint a család többi tagjával”.

Szerinte az is aggasztó ebben a helyzetben, hogy Katalin hercegné a rákkal vívott harca miatt nem tud annyi figyelmet fordítani a család összetartására, mint az ideális lenne. Arra is rámutatott, hogy habár Harryék nem szimpatizálnak a pedofilbotrányba keveredett András herceggel, a lányai mindig is egy pozitívabb részét jelképzeték a családdal való kapcsolatuknak.

Korábban beszámoltunk arról is, mit élhetnek át jelenleg a királyi család rákos tagjai, Katalin hercegné, valamint III. Károly király. Korábban Vilmos is osztott meg újdonságokat felesége állapotáról, ezt itt lehet elolvasni.

Korábbi cikkeink a királyi családról pedig alább:

Azt pedig videóban is bemutattuk, ahogy Károly király meglátogatta a Chelsea Virágkiállítást a londoni Chelsea Királyi Kórházban. Körútjuk során a királyi pár több kertet is felfedezett, többek között a „felnőtteknek tilos” kertet és a Bridgerton kertet.


Arról is videót nézhetnek meg, ahogy Vilmos herceg zuhogó esőben rendezett kerti partit a Buckingham-palotában. A walesi herceg öltönyben és cilinderben fogadta a vendégeket. Felesége, Katalin hercegné a betegsége miatt nem volt jelen.


Nyitókép: MTI / EPA / Neil Hall / ANP / Remko De Waal

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#vilmos herceg#katalin hercegné#unokatestvér#barát#aggodalom#királyi család

Címlapról ajánljuk