Bulvár

III. Károly felfedte a rák ijesztő mellékhatását: már nem érez ízeket

rtl.hurtl.hu

2024. május 13. 18:04

Ritka, személyes beszámoló érkezett III. Károlytól állapotával kapcsolatban.

Elvesztette ízérzékelését III. Károly király, amely rákos megbetegedésének egyik mellékhatása, írja az Independent. A 75 éves uralkodó egy ráktúlélő veteránnal beszélgetett Hampshire településen, amikor szóba kerültek a mellékhatások.

Aaron Mapplebeck felidézte, hogy a kemoterápiás kezelés során ő is elvesztett ízérzékelését, mire III. Károly azt mondta, hogy pont ugyanez történt vele is. Ez nemcsak a mellékhatásokról szóló első hír, hanem annak is megerősítése, hogy a király kemoterápiás kezelésen esett át a közelmúltban.

A katonai bázist is meglátogató III. Károly király korábban azzal viccelődött, hogy már nagyon várta a programot, hiszen „ez egy jó lehetőség volt arra, hogy végre kiengedjenek a ketrecemből”. A király megbetegedése óta kevesebb időt tölt alattvalói körében, inkább családi körben fókuszál a gyógyulásra.

Korábban arról is megemlékeztünk, hogy elmaradt III. Károly és Harry herceg régóta várt találkozója: a két családtag ismerősi köre azóta a sajtóban üzenget egymásnak azzal kapcsolatban, hogy kinek is a hibája volt ez. Ha pedig a királyi család legújabb lekvárbotrányára kíváncsi, ezt a cikket ajánljuk figyelmébe. III. Károly visszatéréséről a nyilvánosság elé az RTL Híradó is beszámolt:


Nyitókép: MTI / EPA / Tolga Akmen

#Bulvár#iii. károly#rák#király#betegség#kemoterápia#Mellékhatás

Címlapról ajánljuk