Bulvár

Annyira imádják magukat, hogy nem látják a fától az erdőt – itt a királyi család legújabb botránya

rtl.hurtl.hu

2024. május 5. 14:02

Arcpirító lekvárbotrány van kialakulóban.

Meghan Markle és Harry herceg különféle projektekbe fogtak azóta, hogy visszaléptek a királyi kötelességeiktől és Amerikába költöztek. A hercegné egy életmódmárkát indított American Riviera Orchard néven, amelynek első terméke egy eperlekvár volt, melyet kiválasztott barátoknak és hírességeknek küldött PR-ajándékként.

A bökkenő az, hogy III. Károly király már évek óta biolekvárokat árusít, amelyekből származó profitot jótékony célokra fordítanak.

A királyi lekvár értékesítése az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt, amikor Markle eperlekvárjáról posztoltak a közösségi médiában. Ezek az események újabb botrányt okozhatnak a királyi családban, írja a 24.hu.

Markle-t azért is kritizálják, mert elég rosszkor indította rá a saját dzsemjét a királyi lekvárra, tekintve, hogy a királyi családban többen is súlyos betegséggek küzdenek.

Szerintem ez elég érzéketlen, miközben Katalin épp a kínok kínját éli át, és a király is rákkezelést kap. Olyan, mintha soha nem érzékelnék a közhangulatot, nem? Annyira imádják magukat, hogy nem látják a fától az erdőt

– idézi a 24.hu cikke Lizzie Cundy-t, Meghan Markle egykori barátját, akinek a kapcsolata az utóbbi években megromlott a hercegnével.

A lap Angela Levin királyi szakírót is idézi, aki rávilágít arra, hogy míg a királyi eladásából származó nyereség jótékonysági célokra megy, addig Meghan vállalkozása profitorientált.

Károly az összes pénzt jótékonyságra fordítja, de Meghan márkájánál minden pénz az ő zsebébe megy. Az emberek úgy vannak vele, hogy ha már ilyen trendi a lekvár, akkor inkább a királytól vegyünk, ne Meghantól

– véli Levin.

Meghan Markle lekvárjának weboldala egyébként még üres, így az sem derül ki, hogy más ízesítésű lekvárt is árul-e majd a hercegné, és hogy azokat hogyan árazza be – teszik hozzá.

A Fókusz nemrég hosszú riportot közölt a hatodik születésnapját ünneplő Lajos hercegről, aki még nem foglalt állást a lekvárbotrányban:

Nyitókép: A sussexi hercegi pár Tongára érkezik 2018-ban. – Fotó: Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage

#Bulvár#királyi család#iii. károly#rák#katalin hercegné#lekvár#meghan markle#botrány

Címlapról ajánljuk