Bulvár

Így változott meg Frohner Fecó teste az életmódváltás után

rtl.hurtl.hu

2024. március 1. 4:48

Frohner Fecó több mint 3 éve vágott bele az életmódváltásba, a Sztárbox óta pedig a testedzést is egyre komolyabban veszi. Fecót korábban sokkal jobban érdekelték a külsőségek, előfordult, hogy munka közben a vendég helyett a saját tükörképét figyelte. A sztárfodrász tapasztalatai alapján tudatos életmódja imponál a nőknek.

Frohner Fecó szigorú diéta szerint él

Frohner Fecó az elmúlt hetekben úgy döntött, új kihívást állít maga elé: 40 napos húsmentes böjtbe kezdett. Ebben az időszakban hetente egyszer szigorú léböjtkúrát tart, amikor kizárólag préselt zöldség- és gyümölcsleveket, valamint magvakat fogyaszt. Fecó szerint a böjt nem csupán az önsanyargatásról, hanem sokkal inkább a test és a lélek megtisztításáról szól. A böjt utolsó napjait egy elvonulással koronázza majd meg, amely segíti elmélyíteni a tapasztalatait, és tovább fejleszteni az önismeretét:

A böjt alatt rájövök, hogy ez az egész nem arról szól, hogy a testemtől megvonjam a táplálékot, nekem például rengeteget segít abban, hogy a gyerekkoromban berögzült rossz mintákat felismerjem, és változtassak rajtuk.

Fecó elismeri, hogy a diéta sok olyan érzést és gondolatot a felszínre hoz, amiket korábban tudat alatt próbált elfojtani, ezért most szeretne ezekre is odafigyelni, hogy tovább fejlődhessen.

Frohner Fecó teste így változott meg az életmódváltás után
 Edzőtársával a konditeremben. Forrás: Frohner Fecó

Így változott meg Frohner Fecó életében a párkeresés

A híres fodrász tapasztalatai alapján a tudatos életmód nemcsak a testi és mentális egészségét hozza egyensúlyba, hanem a párkeresés területén is előnyére válik. Észrevette, hogy ha életmódjáról mesél egy-egy randiján, a nők nyitottabbá és érdeklődőbbé válnak. Fecó ma már a külsőségekhez is másképp viszonyul. Korábban minden részletre odafigyelt, hogy tökéletes legyen a külseje, a tudatos életmódnak és a befelé figyelésnek köszönhetően azonban már sokkal inkább a belső értékek és a mély beszélgetések motiválják a randevúzásban is. 

Szeretem, amikor jól érzem magam a bőrömben, ennek pedig az a következménye, hogy tetszik, amit a tükörben látok, de úgy gondolom, már fele annyira sem vagyok hiú, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.

Fecó számára a férfiasság nem a meghódított nők számától vagy egy izmos felsőtesttől függ, hanem attól, hogy képes-e olyan légkört teremteni, amelyben egy nő gyengéd mer lenni mellette. 

Frohner Fecó teste így változott meg az életmódváltás után
Edzés után a konditeremben. Forrás: Frohner Fecó

Nyitókép és további fotók: Frohner Fecó/rtl.hu

#Bulvár#frohner fecó#fodrász#Életmód#Sport#böjt#diéta#léböjtkúra#spiritualitás#mentális egészség#Sztárbox#randi#pár#párkapcsolat#randizás#egészség#edzés

Címlapról ajánljuk