Bulvár

Nem mindig szexelhet a visszafiatalodó milliárdos

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 4. 13:31

Bryan Johnsonra, illetve egészségére egy egész orvoscsapat ügyel.

Különleges életmódjáról mesélt Bryan Johnson a The Diary of a CEO podcast vendégeként. A milliárdos férfi mindennapjait egy egész orvosi csapat felügyeli, és napjának szinte minden perce gondosan meg van tervezve annak érdekében, hogy a lehető legkevésbé fogjon rajta az idő vasfoga:

Erőfeszítéseinek eredményeként a most 45 éves férfi szívének állapota egy 37 évesé, a bőre egy 28 évesé, a tüdőkapacitása és fittsége pedig egy 18 éves emberének felel meg. Mindezért átszámítva mintegy évi 708 millió forintot fizet.

Az egészségmániás férfi most a műsor vendégeként mesét arról, hogy a mindennapi rutinjának egy olyan része is volt, amit egyesek kifejezetten károsnak ítélnek meg: minden reggel fogyasztott alkoholt.

Minden reggel megittam 88 milliliter alkoholt. Szerettem alkoholt inni, kifejezetten a borokat

– mesélte a férfi. Arra is adott magyarázatot, hogy miért reggelre időzítette az ivást: ügyelt rá, hogy az esti lefekvési idejétől a legtávolabb legyen, nehogy negatívan hasson az alvására. Azonban idővel azonban száműznie kellett az alkoholt az életéből, mert a szigorú napi 1977 kalóriás étrendjébe nem fért bele a 88 ml alkoholban található 71 kalória. 

Bryan fokozottan ügyel arra is, hogy délelőtt 11 óra után már ne egyen semmit aznap, és az esti 8:30-as lefekvési ideje után már szexuális tevékenységre sem hajlandó. A férfi nemcsak életmódjával, de orvosi beavatkozásokkal is igyekszik ellenállni az idő múlásának: legutóbb tinédzser fia vérét fecskendeztette magába.

Reggeli rituáléját Youtube csatornáján is bemutatta:

Hozzászólna? 

Nyitókép: Business Wire / AP

#Bulvár#öregedés#fiatalodás#alkohol#Reggeli#bryan johnson#Életmód#rutin

Címlapról ajánljuk