Életmód

Tinédzser fia vérét fecskendeztette magába a milliárdos, hogy megfiatalodjon

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 11:22

Bizarr családi programra mentek.

Ahogy arról beszámoltunk, Bryan Johnson, a 45 éves milliárdos üzletember eltökélte, hogy megfordítja az idő múlását, és évi 2 millió dollárt költ arra, hogy napról napra fiatalabbá váljon. A projektjét több tucat orvos felügyeli, megadott időben kel fel és fekszik, valamint az étrendjét és edzésprogramját is szakemberek dolgozták ki. Bryan célkitűzése az, hogy minden fontosabb szerve – beleértve az agyát, a máját, a veséit, a fogait, a bőrét, a haját, a péniszét és a végbelét – úgy működjön, mint tizenéves kora végén. Ennek érdekében újabb extrémnek tűnő lépésre szánta el magát, és 17 éves fia vérét fecskendeztette magába – írja a LadBible

A férfi egy egereken végzett kutatás alapján úgy véli, hogy a fia vérplazmája pozitívan hat majd az ő egészségére. A kísérletbe az apját is bevonta, így mind a három generáció Dallasba utazott, és részt vettek a vérátömlesztésen. A művelet tudományos háttere sok orvos szerint még megalapozatlan ahhoz, hogy embereken is biztonsággal elvégezzék, és maga Bryan is elismerte, hogy van némi kockázata a beavatkozásnak.

A férfi szigorú életmódja már hozott számára, tudományosan azért megkérdőjelezhető eredményeket. Az orvosai szerint a 45 éves férfi bal füle olyan, mint egy 64 évesé, a fizikai állapota mint egy 18 évesé, a szíve mint egy 37 évesé, a rekeszizma pedig mint egy 18 évesé.

A vérátömlesztésről egy videót is feltöltött Youtube csatornájára, az eredményességéről pedig néhány hónapon belül tervez beszámolni:


Nyitókép: Business Wire / AP

#Életmód#bryan johnson#öregedés#vérátömlesztés#tinédzser

Címlapról ajánljuk