Bulvár

Nem volt elég a botrányos sorozat: most egy királyi családról szóló filmmel támad Harry és Meghan

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 16:47

Úgy érzik, még van mit elmondaniuk.

Korábban egy hatrészes sorozatban teregette ki a királyi család szennyesét Harry herceg és felesége, Meghan Markle, ám most úgy döntöttek, hogy egy filmre is szükségük van ahhoz, hogy bemutassák a palota kulisszatitkait, írta a Mirror.

A Netflixen megjelenő alkotás egészen pontosan a szexuális zaklatás gyanújába keveredett András hercegről fog szólni, illetve arról a hírhedt interjúról, amelyet a BBC újságírójának adott. A Scoop című filmben Rufus Sewell fogja játszani a herceget, az X-aktákból ismert Gillian Anderson pedig Emily Maitlis-t, a BBC munkatársaát.

A pár úgy érzi, hogy el kell mondaniuk „egy nagy történetet arról, mi történt a palotában”. Arról is beszéltek egy forrás szerint, hogy számos részlet hiányzik saját sztorijukból, még a sorozat, illetve Harry herceg könyve után is. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy a filmen mennyit fog keresni a pár.

Korábban András hercegről azt írtuk: a férfi élénk figyelemmel kíséri, hogyan boldogul Harry és Meghan Markle Amerikában, mert maga is a költözésen gondolkodik. A szexuális bűncselekményeket elkövető Jeffrey Epsteinnel való szoros barátsága, illetve egy kiskorú lánnyal folytatott szexuális viszonya óta András herceg nem léphet fel a királyi család nevében. Harry és Meghan dokumentumsorozatáról írt cikkeinket itt és itt lehet elolvasni.

Nyitókép: Harry herceg és Meghan Markle  2017. december 1-jén. Fotó: MTI/EPA/Nigel Roddis

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#András herceg#netflix#film#könyv

Címlapról ajánljuk