András herceg az Amerikába költözést fontolgatja, Harry és Meghan sikereit figyeliA levitézlett királyi sarj az óceán túlpartján kezdene új életet.
Bulvár

András herceg az Amerikába költözést fontolgatja, Harry és Meghan sikereit figyeli

rtl.hurtl.hu

2023. február 18. 14:19

A levitézlett királyi sarj az óceán túlpartján kezdene új életet.

András herceg élénk figyelemmel kíséri, hogyan boldogul Harry és Meghan Markle Amerikában, mert maga is a költözésen gondolkodik, írja bennfentes forrásokra hivatkozva a New York Post.

Mint arról beszámoltunk, a szexuális bűncselekményeket elkövető Jeffrey Epsteinnel való szoros barátsága, illetve egy kiskorú lánnyal folytatott szexuális viszonya óta András herceg nem léphet fel a királyi család nevében – a herceg állítólag sírva fakadt, amikor ezt Károly király közölte vele. 

A New York Post forrásai szerint András herceget jóval kevésbé érdekli, hogy megfosztották címeitől és hivatalos teendőitől, mint azt a külvilág feltételezi, és mostanában az Amerikába költözés lehetőségét mérlegeli.

Rajta tartja a szemét Harryn és Meghanon, hogy mit csinálnak Amerikában. Sikerült a királyi családtól távol egzisztenciát teremteniük maguknak, és András élénken követi, hogyan boldogulnak

– mondta egy bennfentes a Sunnak.

Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Image

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#András herceg

Címlapról ajánljuk