Bulvár

Rácz Jenő 9 hónapos szimpátiahízás után most gőzerővel fogyókúrázik

rtl.hurtl.hu

2022. május 3. 12:53

Bár A Konyhafőnök séfje tökéletes formába lendült az esküvőjére, miközben feleségével kislányukat várták, Jenő  is felszedett pár plusz kilót. Most viszont nemet mondott a fagyibűnözésre, és edzeni kezdett.

Rácz Jenő beismerte, hogy felesége várandóssága alatt elengedte magát, és bizony ő is bűnözött, ha az esti fagyizásokról volt szó. A séf – saját bevallása szerint – mindezt szerelme, Rácz-Gyuricza Dóri miatt tette, hogy kismamaként ő is bűntudat nélkül nassolhasson.

Kislányuk, Rácz Kamilla érkezésével azonban elérkezett az ideje a változásnak, és Jenő rendszeres edzésbe kezdett. Az újdonsült apuka a következőt posztolta a konditeremből Instagram oldalára:

A feleségem várandóssága velejárójaként, 9 hónapos szimpátiahízáson vettem részt, hogy a Dórikám bűntudat mentesen ehessen fagyit esténként (ha éppen azt kívánta a baba😜) Úgyhogy van mit lefaragni… de már harmadik hete nyomom keményen, így már ment le bőven a sokból! -4-nél tartok, -10kg-ig nincs megállás!

– írta posztjában Jenő, majd hozzáfűzte: „Apának lenni jó! Kitartást újdonsült apukák/férjek/urak 😀”

Jenő az esküvőjük előtt Schobert Norbi segítségével fogyott 12 kilót, az új, edzőteremben készült fotóhoz pedig most Rubint Réka is hozzászólt, aki ezzel a kommenttel motiválta az immár négy kilótól megszabaduló séfet:

Hajrá👍🥳

Azonban nem a szimpátiahízás az egyetlen, amivel Jenő szolidaritást vállalt feleségével. Nemrég arról posztolt, hogy minden reggel ő eteti kislányukat, és a pelenkát is ő cseréli ilyenkor, hogy Dóri nyugodtan pihenhessen.

…hogy anya tudjon többet aludni, reggelente mindig Én etetem Kamillát❤️ Pelus is kicserélve🧑🏼‍🚀úgyhogy aludhatunk vissza🙂

Az apaság mellett a séfnek A Konyhafőnökben is helyt kell állnia, hétfőn ugyanis elrajtolt a gasztroreality új évada. Az első részben Rácz Jenő nem győzte inni a tejet a sok chilis étel és „folyékony méreg” kóstolása után, majd az egyik versenyző csúnyán be is égette őt, amikor kínai nyelvtudásáról kellett tanúbizonyságot tennie.

Nézd meg a videót, amiben „kínai nyelven” szólítják meg az évekig Sanghajban élő séfet!


Nyitókép: @chefjenoracz / Instagram

#Bulvár#hízás#rácz jenő#fogyás#fogyókúra#edzés#apaság

Címlapról ajánljuk